Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Eli, merci.

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

ELI

LAURA ma gandeam la Valentin si ar trebuie sa vorbesti cu Eli ca si-asa trebuie sa isi faca si ea buletin. Nu de asta, dar poate stie sau poate sa afle o cale mai usoara de atac. A si probabil ca are si cazier, amprente, poate ii dau aia o adeverinta ca el e el. Nu i-or fi ramas actele pe la politie sau unde a fost el????

ELI ajuta-ne!!!! Daca poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Fetelor, paziti-va bebeii, nu e de glumit!!!!!!
Cad atat de usor din pat..... Si daca nu ne-ar mai fi atentionat cateva mamici pe aici!
Na ca am patit-o si eu. Am intrat in club.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

M-am chinuit degeaba cu filmuletele. Va pun cateva poze

Aici cum facem noi baie:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=219204&cdate=20070521&ctime=205812

Surprinsa de blitz in timp ce dormea:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=219204&cdate=20070609

Cu bonetica romantica:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=219204&cdate=20070624

Noi doua seara in natura:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=219204&cdate=20070703

scuze ca nu le-am asezat mai frumos. din sutele de poze cam atat am selectat pt azi. Mai pun cand voi avea timp.

Pupam mamicile si bebicii!

criss de Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci

Cat de mari am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by adinush

aaa..mi-am adus aminte ca am vazut o conversatie pe conferitnat si de acolo am dat-o intr-altele..eu cred ca cineva imi fura chilotii pe bune,eu imi aduc aminte ca aveam o gramada de chiloti(stiu sigur pt ca am avut o perioada de vreun an in care imi cumparam in disperare seturi care mai de care mai smechere si mai scumpe,de....de firma) si de dimineata am cautat prin tot dulapul o pereche de chiloti,si nii cosul cu rufe murdare nu e chiar asa de plin asa ca am zis ca nu-i mai cumpar haine lu fii-mea si ma pauc sa-mi cumpar chiloti

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

hihi adinush da la ce bun mamica, nu tu ziceai ca preferi moda "kuru gol"!?

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Adinush, esti belea, mamica!tu nu te mai faci bine!
cine, fata, iti fura pilotii?zi-mi si mie, sa mai pun si eu de-un dosar!

auzi, fata, acu m-am gandit io...cred ca cine mi-a furat si mie bolentinul..a trecut si pe la tine..hai te pup

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Criss, e mortala Ligiuta!e asa finuta..si seamana cu tine, sa nu zici ca nu ca-ti trag nana!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Daca tot vorbiti de furturi, hai ca ma bag si eu in seama ca tot sunt plina de draci. fetele din conferinta stiu. Ne-au furat astazi caruciorul din masina. Masina era parcata in fata la spitalul Sf Maria, deci o zona circulata, ora de varf. Cat a stat al meu la taica-so (ca e internat) vreo juma de ora asa, un "binevoitor" a prins ocazia si ne-a spart masina. A fortat butucul de la masina si a luat caruciorul din portbagaj. Atat. Ca sa nu mai zic ca a lasat paturica si sapca de blugi a lui bebe, dar a luat o sepcuta alba si jucariile din carut. Vorba aia...daca nu lasa hotul portbagajul deschis nici nu ne prindeam ca ni l-a luat.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

kate nasoala treaba. offffffffff!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Inainte de orice, as vrea sa veniti cu idei: Adam s-a intors la suptul la 2 ore, sanii sau golit de lapte si nu reusesc sa-i mai umplu, cu diversificarea sunt in pom si pomul in aer, bb papa cereale aproape la fiecare masa (cam 3-4 bibe +cate 1 lingurita in tentative de fructe/legume)

imi vreau lapticul inapooooooi! Nu ma pot concentra la nimic din cauza asta. meg ai avut dreptate, ultima data cand am luat Metoclopramid "ca la carte" cand nu le-am mai luat s-a terminat si cu productia, cu greu mi-a revenit in cateva zile, dar acum iar a scazut...

heeeeeeeeeeeeeeeeeelp!

o sa raspund mai pe larg, insa pana atunci dati si voi cu parerea, va rog!

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=75663790" target="_blank">colectia de stelute 2 sau www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=311b8bfd46865c52b577a6" target="_blank"> sau "large collection"

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput