Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela73 spune:

Au trecut cateva luni bune de cand nu v-am mai scris dar de 2 luni m-am intors la serviciu si sunt contra cronometru mai mereu. De citit v-am mai citit dar in diagonala (sa-ti dea Dumnezeu putere multa Alinatxa).
Despre noi: suntem cam tot la categoria pana 7,250 kg la 6 luni jumate (dar in ultima luna nu a luat deloc in greutate asa ca Aelita cele 500 grame de care spui tu sunt vis frumos). Are perioade cand mananca mai bine si perioade cand nu vrea mai nimic (doar eventual niste suc). Fata mea a fost la Azuga ultimele 2 saptamani c-am zis sa nu se sufoce si nu s-a omorat cu mancatul nici acolo. Dar sa speram ca dintii de sus sunt cauza mofturilor ei si o sa revenim la normal.
Noi (ea) stam in fund si in 4 labe si sarim ca broscuta, balim, roadem tot, batem in masa sau in tastatura, radem dar nu vorbim mai deloc.
Cu dintii de jos pur si simplu ne-am trezit ca iesisera dar cu astia de sus vad ca avem mai mult de tras.
Messa eu cred ca 2 mai-ul e f. potrivit pt. bebe (noi am fost cu ea in vama dar era pe la sf. lui mai si nu era asa aglomerat caci altfel nu prea ma vad acolo cu bb. Si noi suntem vamaioti dar vara asta cel mult 1 weekend si probabil la stufstock.
se vorbea cumva despre concerte. Eu nu mai rezist. Vin mult prea multe trupe vara asta. Am fost la Artmania la Sibiu, Cokelive pe Lacul Morii, Bestival 2 zile, urmeaza Stones si Tori Amos. Si sar Plant ca nu mai pot (vreau sa mai stau si eu cu copilu).
Lili poate ne bagi si pe noi in gasca stelutelor cu poza. Caut una si ti-o trimit.
Gata plecam afara, speram sa nu ne zboare vantul......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

linkul ,vad ca nu merge...daca il pun intreg se latzeste rau pagina...

dati date si bag eu si va zic..
si mai incolo caut eu alt site de genul asta.

acum fug sa mananc ca abia acum s-a terminat mancarea si mor de foame!

ivonna-pai vaccinul aici se face la 2 luni,la 4 luni,la 6,la 9...
pe 2 am implinit 6 luni.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eli bine macar ca ai rezolvat cu decontul. cu buletinul........hai ca rezolvi tu ca doar ai pile

hai sa va spun si eu una:
io m-am dus la dr printre altele si ca sa-mi recomande anticonceptionale. si cum fara ciclu nu se poate....mi-a dat tratament.
io nu mai alaptez de 2 luni deci ar fi trebuit sa apara, dar la mine nici rushi, nici cubanezi, nimic. am facut tratament...tot nimic. azi ii spun doctorei si ea...... esti gravida! normal ca am strigat nuuuuuuuuuu, dar sincera sa fiu nici eu nu prea credeam 100% ce spun. cica sa ma duc sapt viitoare sa-mi faca eco. cum am ajuns acasa am luat un test de sarcina si l-am facut. e Negativ dar nu va spun ca mi-a cam tremurat mana pana am vazut doar o liniutza. sa ma gandesc la faptul ca la emmi am facut 5 si nu s-a pozitivat nici unul?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

MARINA, apai sa fie intr-un ceas bun! Si ce zici ca a zis Emmi prima data? TA TA?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

cristiana asa e, tata a zis emmi. ar fi frumos sa avem si un baietel dar vreau sa ma pot bucura de emmi acum cand face cate ceva nou in fiecare zi si apoi inca un bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

La noi se face vaccinul la 2,3,4 luni (noi le-am facut pe toate) si acum pauza pana in ianuarie anul viitor.

Adela, in RO de-abia acum se face controlul la sold? Noi am fost de la 3 luni, ne-a facut ecografie, au fost ceva probleme la dreptul, ne-a chemat la control de doua ori si pana la urma a zis ca e ok, s-a rezolvat. Nu e displazie. E bine s-o iei din pripa, ca altfel apar problemele cand incepe bebe sa mearga de-a busilea si e mai greu. Bafta multa, sa se rezolve cat mai repede!

Fetele, am si eu o intrebare. De cand incepeti voi sa-i puneti pe bebei in scaunul de masa? Eu inca n-am, dar ma gandeam sa cumpar unul si s-o pun zilnic cate putin. Cristina sta destul de bine in fundulet cu putin sprijin, mi-e doar frica sa nu-i fortez coloana. O fi prea devreme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetele
nu am mai intrat de multisor, sper ca sunteti bine.

liuda i-am pus intr-o zi putin pepene galben la suc, sa simta si el gustul. era f bun si aromat si i-a placut. nu a patit nimik.

si al meu a zis un fel de da-da, ta-ta prima data acum vreo saptamana.

lili super filmulet, te rugam sa ne pui si noua in colectia de stelute, poza www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070701" target="_blank">asta (penultima)

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Eli ce model ai la blender? Ca sa stiu ce sa caut pe-aici' eu sunt la Bacau; ofertele sunt limitate...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami www.flickr.com/photos/9549359@N04/" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Lore, uite, am cautat, www.elanko.ro/models.php?model_id=4906&_t=Mixer%20Braun%20MR%20390" target="_blank">asta e, e prietenul nostru

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

quote adela2006 Posted - 05/07/2007 : 18:34:31
ne-am intors de la doctor si avem displazie de sold laterala
va trebui sa purtam chilotel ortopedic 2 luni zi si noapte ( inca nu stiu ce inseamna chilotel ortopedic o fi dinala gipsat ???? trebuie sa mergem sa-i ia masura si sa-l faca ) nici cu talpile nu stam bine trebuie sa poarte atele gipsate noaptea si daca le suporta si ziua cateva ore
mi-a zis sub nici o forma sa nu o pun in rotobil ( zicea ca pe dincolo nu se mai pun deloc copii in rotobil si ca in suedia parca e interzis prin lege )
acum nu stiu ce sa zic daca trebuie sa ma disper sau nu
i-am facut radiografie la bazin ( a facut si un pipi mare pe aparat dar nenea ala a fost dragut si chiar s-a distrat ) si asa ne-a pus diagnosticul
eu zic sa mergeti la control ( se face cam la 5 luni le fetite in special )ai auzit liuda ?
m-am dus asa linistita pe principiul noi suntem bine nu are nimic si m-am intors total debusolata
maine mergem la vaccin si o intreb mai multe pe doctorita si mai ales de la ce se face chestia asta ( nu de alta dar toata lumea ma intreaba de la ce a facut si nu stiu ce sa le zic )quote

adela nu te speria
fetitele au predispozitie genetica pentru displazie de sold
pediatra m-a explicat chestia asta; noi am fost la ortoped la 2 luni si am fost si sapt asta (curand implinim 5 luni)
inca din spital, neonatologii mi-au recomandat sa fol la fetita HAPPY pt ca sunt mai grosi si tin piciorusele in pozitia corecta pana se sudeaza toate cele si cresc toate cele
sapt asta am fost la un nou control si am aflat ca dariei inca nu i-au crescut nodulii de la bazin, de-abia de acum incolo incepe cresterea lor, desi de ob apar de la 4 luni si nu sunt ingrijorata pt ca fiecare copil are propriul ritm de dezvoltare si crestere
nu zic ca nu l-am innebunit pe ortoped cu intrebarile, dar oricum acum sunt linistita
e bine ca ai descoperit totul acum cand e totul la inceput si poti face ceva
cunosc o doamna care nu a avut norocul ca mama ei sa fie atenta la aceste "detalii" si acum merge un pic schiopatat

scuze fetelor ca nu am mai dat nici un semn de viata, dar am fost plecate din oras: am fost la tara!!!
si a fost fooooarte bine!
mai intru maine sa scriu ca printzesa mea cere laptic!
pupici la mamici si pitici!

tonylexasi Daria (10.02.2007)

Mergi la inceput