Stelute de ianuarie-februarie 2007 (38)
Raspunsuri - Pagina 18
Daconst spune:
Am revenit si noi din plimbari,dupa ce ne-a prins ploaia,dar noroc ca am plecat dotata.Iar Lucas a dormit ca boierul afara.
Criss,cum fata n-ai gasit branza?Branza de vaci e quark-ul si mai sunt tot felul de frischkäse si alte specialitati.E drept ca daca te asteptai sa gasesti bulgarul ca la taran pe piata,nu exista.Iar telemeaua de la noi iar nu e,dar se gaseste feta si in magazinele turcesti gasesti ce vrea muschiul tau.
Am vazut la Hipp ca este branzica cu fructe la borcanas si iaurt,dar doar de la 7 luni,asa ca mai astept,ca bea destul lapte,nu e cazul sa ma omor cu branza de veci.
Haricleea,hai fata mai des pe la noi sa te linistesti si tu.Cum spuneau si fetele,bb e ok,chiar daca e mai slabut.Sa fie vesel si vioi si atunci ii merge bine.
Mcbeal,am auzit ca in we e vreme faina,dar ce folos ca nu putem pleca de acasa...ca e mai frumos musafir decit gazda,nu?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/707998650/" target="_blank">
Lucas Paul(18.01.07)
criss68 spune:
Dana, e drept ca branza de vaci nu am stiut in ce forma sa gasesc, dar nici in ro nu cumpar de pe piata. O fi avand E-uri dar eu iau Milli sau Napolact. Dar sa mor daca am vazut ceva care semana a branza de vaci. Numai specialitati de cascaval de care mi s-a aplecat pana la urma. Feta nu-mi place, am impresia ca e din lapte de oaie sau capra, cand am incercat acum multi ani mi s-a parut gretoasa. Poate in nord unde am fost eu nu se gasea, nici eu nu stiu ce sa mai zic. Sau eram atat de gravida de nu vedeam nimic
.
Eu de 2 ore ma chinui sa incarc poze si filmulete pe dropshots si acum am vazut ca s-au incarcat si in flicr pozele din contul de pe yahoo. Dar oricum dura mai mult pana ma lamuream cum functioneaza.
Pupam mamicile si bebicii!
criss
de
Ligia (26.01.2007)
Aici ne laudam cu pozuci
Cat de mari am crescut
laura ionescu spune:
Am revenit de pe drumuri.
Monu - "I-am luat acum din nou temperatura. Are 37.6 desi acum o juma de ora avea 37.8. nu inteleg. sa fie de la caldura? la ea in pat sunt 31 de grade." Eu ti-am mai scris o data, fetita...La 38 de grade nu se considera ca copilul are febra. Cum zicea si Liuda, si noua ne-a zis pediatra sa nu o sunam decat daca are 38,5. In plus, am intrebat-o expre despre situatia ta si mi-a zis ca nu e febra, ca e normal sa oscileze temp, ca oscileaza si afara si ca la americani nu se da nimic timp de 3 zile daca face febra, decat daca face febra mare se dau antitermice, si oricum antibiotic nu se da fara analize. Asa ca linisteste-te si nu mai scormoni cu termomentul la funduletul Iuliei ca e ok. Mai ales daca are 31 de grade in camera, eu zic ca e super bine. 

de mii de ori.
IoanaN - frumoasa casaaaa
si Matei e un scump. Un grasan ca Mateiul Catalinei.
Roandre - felicitari pt cei 3 spre 8 ani petrecuti impreuna 
Dianamizzi - aoleo, si eu am o mare problema cu fumul de tigara. In parc, daca fumeaza cineva pe langa mine ma mut imediat cu copilu. Daca pateam ca tine nu mai calcam pe acolo nici sa ma invite o mie de ani.
Adinush- eu ma simt ionescu da' n-am cotizat inca ca nu am alimentat contul ING si l-am golit cand am platit facturile. Si eu zic tot in august sa ii dam banii ca avem mai mult timp si poate se strange o suma frumushika acolo. Apropo de conturi, recomand calduros tuturor sa-si deschida un cont pe persoana fizica la ING si sa ceara DIGIPASS. Fetelor, mi-a salvat trei sferturi din timp. TOATE platile le fac on line, de acasa sau de oriunde e internet. Imi salveaza platile cele mai frecvente, asa ca tot ce am de facut este sa completez o suma, ce sa va mai povestesc, eu sunt incantata. Ca sa nu mai vorbesc ca am putut sa-mi comand pe net cu cardul lor, inclusiv la Victoria Secret's de unde mi-am luat niste super sandale cu 25 dolari
. Singura problema e ca nu se alimenteaza singur.
Bai, daca stai in curu gol zi-ne si noua pe unde sa ne adunam mai multe 
Alinuk - bestial Margica in ghiuvetaaa 
Kateryna - e mortal Anelin cum ramane in cucu gol; precoce rau de tot, se antreneaza pt cand o fi mare.![]()
Bravo Marina! Eu cu sport si dieta tot 68 de kile am! Nu stiu ce se intampla, cred ca m-am blocat.
Vacanta placuta! La fel si Messa! Sa va distrati la 2 mai ca e tare mishto, noi suntem vamaioti, dar in ultimii ani ne-a cucerit 2 mai. Si cred ca urmeaza Portita, nu am ajuns inca acolo, dar stiu din sursa sigura ca e de vis.
Am ajuns si eu la colectia de stelute. Lili, nu stiu cum ai timp sa faci si filmuletele astea minunate. Ce frumos sunt copiii nostri!!! FETELOR, CE FRUMOSI SUNT COPIII NOSTRI!!! 

Marybell - ma bucur ca ati calatori bine. Sa mai plecati! 
Megbeng - eu merg la rolling stones. 
Criss68 - felicitari pt Ligiuta si mai ales pt embargou! Repetir! 
Catalina - promit ferm si cu mana pe drapel ca trec pe la tine sa iau lucursoarele pt Emanuel! Promit!![]()
Liuda - pepene la copil nu! am sunat si eu pediatra pt pepene si zmeura si mi-a dat interzis 
Ufff, am termint. Bine ca n-ati mai scris asa mult dupa-amiaza. Ma duc sa pregatesc iaurtul
Pup fetetele, (bai ce chestie, aku mi-am dat seama ca nu avem si noi un baiat!! un tatic sa ne zica ce si cum!)
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
aelita spune:
am fost la vaccinul de 6 luni.
mi-au dat iar lista de alimente si am mai intrebat pe langa.
FRUCTE: mere,pere,portocale si banane.restul a zis ca cel mai bine dupa un an.ca e suficient cu astea traditionale.
LEGUME: fara spanac.fara ou.fara peste. fara sare.pana pe la 11-12 luni(peste pe la 8 parca).FARA MARUNTAIE_adica fara ficat,rinichi..scrie clar pe lista.FARA BRANZA,IAURT NATURALE (banuiesc ca asa cum faceti voi branza acasa cu nu stiu ce e bine ,zicea ca iaurtul "primul meu danone " e bun ca nu e cu lapte de vaca).
CARNE-liber.
PEPENE ROSHU-ca intreba Liuda- a zis DA .
bineinteles ca daca dam nu se intampla nimic,nu va asteptati la bube sau boli.doar ca e bine sa evitam,din cauza alergiilor viitoare,a toxinelor (ficat,etc) ,unele nu se digera bine ,altele ingreuneaza bunul mers al rinichilor si ficatului.
au masurat-o ,cantarit-o.au zis ca a luat foarte bine ,pare mai slabuta pt ca greutatea o are in percentil 50 ,si inaltimea in percentil 90 .(PORCENTIL ,cred,in romaneste)
poate incercati si voi www.alemana.cl/reader/alemana/pub/v03/N0209PrimerAno/app jsessionid=GNQkrlxhLQyGLVkv1GvNCQp0XSM30GDsR3TnMwTVlgvTcp3cCsNv!254488221?url=aHR0cDovL3d3dy5hbGVtYW5hLmNsL21wYS9tcGEwMDEuYXNw" target="_blank">aici , in casuta din dreapta bagati ziua/luna/anul/ exemplu 02/01/2007 .si apoi clic pe CALCULE PERCENTIL si acolo bifati feminin sau masculin,la prima casuta puneti "mai mic de o luna","una","doua","trei"..la centimetri cat are.si la greutate dupa modelul din dreapta cu punct ex 7.800 .dati CALCULEAZA.SI VEDETI CE SCRIE SUB GRAFIC,percentil 50,sau cat e.
daca nu,va bag eu.
am un site,pt cine vrea sa calculeze,daca stiti centimetrii si greutatea copilului.
la primul vaccin nu a plans deloc,la al doilea un pic,la al treilea a pus un pic sirena dar i-a trecut in cateva secunde si a cantat si ras apoi cu pediatra .
e a nu stiu cata pediatra care ne verifica, noi nu avem una fixa,ne pica cine e de garda sau liber pt programari,dar in acelasi spital.
si ma bucura cand vad ca toate imi spun acelasi lucru,si despre raceala ei,si despre mancare,si despre tot.
ca altfel m-ar zapaci sa spuna una una,alta alta..
dupa 6 luni,copilul pune in greutate cam 500 g.
asa ca sa nu va mai asteptati la kile si sa nu va mai speriati daca sunt 400g.
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
adela2006 spune:
ne-am intors de la doctor si avem displazie de sold laterala
va trebui sa purtam chilotel ortopedic 2 luni zi si noapte ( inca nu stiu ce inseamna chilotel ortopedic o fi dinala gipsat ???? trebuie sa mergem sa-i ia masura si sa-l faca ) nici cu talpile nu stam bine trebuie sa poarte atele gipsate noaptea si daca le suporta si ziua cateva ore
mi-a zis sub nici o forma sa nu o pun in rotobil ( zicea ca pe dincolo nu se mai pun deloc copii in rotobil si ca in suedia parca e interzis prin lege )
acum nu stiu ce sa zic daca trebuie sa ma disper sau nu
i-am facut radiografie la bazin ( a facut si un pipi mare pe aparat dar nenea ala a fost dragut si chiar s-a distrat ) si asa ne-a pus diagnosticul
eu zic sa mergeti la control ( se face cam la 5 luni le fetite in special )ai auzit liuda ?
m-am dus asa linistita pe principiul noi suntem bine nu are nimic si m-am intors total debusolata
maine mergem la vaccin si o intreb mai multe pe doctorita si mai ales de la ce se face chestia asta ( nu de alta dar toata lumea ma intreaba de la ce a facut si nu stiu ce sa le zic
)
mai revin deseara stau sa mai diger putin vestile cele noi
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
Ivona1977 spune:
Am venit si eu de la servici si sunt varza. Lili multumesc frumos ca ne-ai pus poza intre stelute! Ella te pupiceste virtual!
Liuda eu i-am dat Ellei suc de pepene si nu a patit nimic.
Adela imi pare tare rau de vesti...Of of, mititica...Macar bine ca nu trbuie operatie... O sa trecetisi peste asta... 
Aelita cum, abia acum ati fost la vaccin? Noi l-am facut pe ultimul acum 2 luni, urmatorul e la un an...Nici la mine nu a mrs site-ul de la tine.
la fete ma duc sa cad lata
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007
Poze botez
eli1977 spune:
buna, fete,
am ajuns si eu de la serviciu si sala..
Criss, multumesc pt aprecieri, multi pupici
hehe, am impresia ca avem acelasi carut!sa-l stapaniti sanatoasse!
Lore, eu am luat blender de la Braun, din carrefour aca nu ma insel, cu 70ron, e super util, paseaza f repede si usor.
Lilicoooo, io ce ma faccc??nu vad filmuletul neam!!
vad toata pagina dar in locul filmului e doar chenarul si inauntru alb...nu vaaad!
mai, sa va zic una tare!am pierdut documentele de decontare a biletului de la mare dimpreuna cu buletinul meu....
mi le-a dat minunatul meu joi sa le am pt decontare si...puteti sa ma omorati ca habar nu am unde sunt!!!am o mare ceata in cap!am intors casa cu fundul in sus, nimic..la birou la fel, nika..
acu..am rezolvat rapid cu factura, am depus actele pt decontare azi
dar n-am bolentin!politista fara bolentin ati auzit?am doar carte de alegator..
acu' tre sa ma apuc sa-mi fac altul si mi-e o leneeeee
n-am pierdut nimic in viata mea, nici macar o cheie, nimic, acu direct acte si inca unele...importante..
asa..ca sa stiti cam ce mai fac..
pupici
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului
marinar spune:
dana nasol cu we.
liuda nu mai lasa paduchele nici o secunda in patul vostru, nu stii ca paduchii sunt rapizi?!
haricleea sanatate maxima!
criss felicitari pt progrese!
adina ma bucur ca a fost ok la vaccin. fata tu nu esti bine cu capu'...cum sa-ti fure cineva chilotii?
hahaha a.alina nu vrei dulceata?
dragutza am luat si eu acum 7 ani herbalife, am slabit 15 kg dar usor le-am luat inapoi si am ramas si cu banii dati. acum macar mananc ca orice om, ad salate, lactate etc. hai ca o sa-mi fac timp, cum i-am scris si danei pe mess, si o sa postez ce am eu de la dr. dar vreau sa subliniez faptul ca eu acest regim l-am primit de la dr dupa ce m-a consultat si dupa ce am facut analize.
criss misto aventura la baitza. la masaj nici emmi nu mai sta, ad sta dar sa-i fac numai pe spate pt ca ea sta pe burta si se intinde dupa tot ce vede ca sa bage in uritza normal. cred ca de aia se recomandat masajul pana la 6 luni, nu ca mai departe nu e bun ci pt ca nu mai stau stelutele noastre.
catalina chiar nu stiu, nu m-am gandit sa intreb. aaaa, i-am facut emmei compot de piersici si-i place, deci am reusit sa o pacalesc cu ceva ca sa o hidratez...asta in afara de sucul de porto indoit cu apa.
liuda eu ii dau emmei pepene galben si deschide guritza cat casa si mai face si immmmmmmmmm de-mi vine sa o mananc eu pe ea.
laura ma bucur ca a rezolvat ceva claudia. asa cum a spus catalina, poae ne vedem intr-o zi ca sa dau si eu ce am de dat pt emanuel. cu kg.......poate ar trebui sa schimbi ceva...cu putina vointza sigur o sa reusesti.
aelita felicitari si voua pt rezultate!
adela imi pare rau sa aud asta. e bine totusi ca pari ok, optimista si sa nu te schimbi, conteaza ff mult pt copil. cum de ati mers la ortoped? v-a trimis dr?
eli1977 spune:
Adela, hai, nu dispera!!fii barbata!va purta chilotelul si se va indrepta solduletul, bine ca ai dus-o si a descoperit acum, ca e mica si cu cat mai repede cu atat mai bine!
Criss, am vazut ca ziceai de branza de vaca...maaai, este o branza de vaca la Monor, o cutiuta mica, asa, albastra...vaaaai, e bunaa rrau,as manca de-as rupe ..cred ca din aia ii dau s lui Andrei si Prodlacta..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului