Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 29
desiree spune:
ca sa vezi unde duce dependenta de dc....gandindu-ma la mesajul uneia dintre fete am luat sticla cu suc din frigider, am pus un pahar, am baut, dupa care am clatit paharul si l-am bagat in frigider iar sticla de suc am pus-o la uscatorul de pahare...
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
editez ca iar am facut-o de oaie !!!
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
editez sa mai spun ca probabil am nevoie nu numai de sfaturi/solutii dar si de un dus prietenos, dar rece... donia, spune-mi te rog ce minunat e copilul meu chiar si acum cand nu-l inteleg si cand ma aduce la disperare situatia asta. zi-mi cat de proasta sunt ca nu-i multumesc lui DD pt simplul motiv ca-l am asa intreg si sanatos...
Prezent la datorie!
Unu la mana ca nu esti proasta, dar esti ingrijorata, si cine nu ar fi?
Doi la mana, esti ingrozitor obosita dupa atatea zile si nopti de boala, practic esti si tu in convalescenta, dar in loc sa stai la pat si sa te rasfete altii, esti tu cea care ai in grija restul familiei.
Trei la mana, esti intr-o situtatie pe care nu poti s-o controlezi, esti o mama cu un bebelus convalescent care inca nu e deloc cum a fost.
Motive ai destule sa fii suparata, dar stii si tu la fel de bine ca mine ca asta e o situatie temporara. N-ai ce face acum decat sa fii ca o closca pe langa un pui slabut, sa incerci cand cu una, cand cu alta. Si iti dau un sfat care la mine a functionat. Cand am fost in situatii cand efectiv vedeam negru cu stele verzi de nervi si suparare, respiram adanc si numaram pana la 10, imi aduceam aminte de faza din Buletin de Bucuresti (isi mai aduce cineva aminte de filmul asta? He, he... eu l-am vazut cand a aparut...).
Deci vorbesc foarte serios, asta e un exercitiu de vointa care functioneaza. Asadar vezi faza? Ii dai lui Marc sa manace, el se stramba, tie iti vine sa urli, sa te dai cu capul de pereti, etc. In schimb iti aduci aminte de mine si sfaturile mele enervante, dar iti spui: "In definitiv hai sa incerc, cat imi ia?" Asa ca inchizi ochii, respiri adanc si numeri incet pana la 10, continuand sa respiri adanc. Esti calma acum, da? Simti ca iti revin puterile? Pune castronul/biberonul deoparte si incearca mai tarziu.
Pupici si jap-jap din Canada... si daca te-am enervat respira adanc si numara pana la 10
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Asiza, nu e stupizenie eu am luat in considerare afirmatia ta si prima si a doua...dar nu degeaba zisei eu de Ktrinel ce zisei. Unde n-ar veni 4 -5 pareri cand ai o problema?? Pui le mesteci si scoti un hibrib bun pt. puiutul de om.
quote:
Originally posted by asizaquote:
Originally posted by Ktrinel
asiza si aici se recomanda ca daca copilul bea mai mult de 500ml pe zi de lapte praf sa nu se mai dea Vit D , ca e deja continuta in laptele praf si ar fi supradoza.
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
No zau ca n-o stiam pe asta...nu-i bai...omu' cat traieste-nvata...e adevarat ca hipervitaminizarea e periculoasa...deci retrag cuvantul "stupizenie" din mesajul anterior...
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Da, ai dreptate, nu e vorba de stupizenie si nici n-am zis asta...am zis doar ca retrag cuvantul "stupizenie" din afirmatia " si mi se pare o stupizenie drept sa-ti spun"...
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Donia spune:
quote:
Originally posted by Mirona
recunosc ca nu am citit inca tot - abia sunt la pagina 14 - dar zau daca nu ma obsedeaza ceva:Donia esti suparici pe mine? de cateva zile nu ma mai bagi in seama.
opentru tine - poate te mai imbunez.
si APROPO (ca 's - ul nu-mi mai permit profele de romana sa-l scriu) ... tu ziceai ca ai o fetita in parc leita Karei mele? Poti plizzz sa-i faci o poza cand o mai vezi? Is tare tare curioasa. Merci.si nu mai fi suparici pe mine - jur ca ma cumintesc. Am fost eu rea???
Miro
Mirona
, nici vorba sa fiu suparata pe tine, dar chiar nu am avut timp prea mult de cateva zile, asa ca nu am prea putut sa raspund cum as fi vrut. Chiar scriam ca sunt in urma rau cu raspunsurile si imi cer scuze tuturor, dar de cand cu vacanta Roxanei sunt mai prinsa intre copii. Eu ma bucur cand reusesc sa citesc tot si sa ma uit la poze, vorbesc pe aici singura, va raspund in direct, dar voi nu ma auziti
N-am mai vazut-o pe fetita din parc de cateva zile. Cu pozele e mai greu pe aici, ca lumea e suspicioasa daca te apuci sa fotografiezi alte persoane si mai ales copiii altor oameni.
Pupici Karei, ti-am admirat-o, nu m-ai auzit?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
danita spune:
salutare dragelor,
bb a mancat la pranz cartof copt cu br de veci, laptic si putin iaurt . ptr ca nu mai deschidea gura la lingurita i l-am pus in laptic si a halit tot !
eu sunt suparata .......e bolnava catelusa , azi dupa-amiaza vine dr . sper ca nu e nika grav dar e tare tare tristuka .. off
pupici si sanatate la toti si toate !
D
Donia spune:
anateo, am patit-o si eu la fel cu Roxana si cazatura in parc. Avea vreo 2 ani si o fetita a venit in fuga spre ea si a imbratisat-o si a cazut peste ea, iar Roxana a dat cu capul de ciment de am auzit bubuitura... am inghetat! Dar n-a fost nimic grav, ea s-a ridicat si a ras si nici n-a avut urmari, sper sa fie si la voi totul bine.
Are si Cristi nopti in care nu prea face pipi, e mai mult gol scutecul, chiar si cand era bebe mic, mic, era asa uneori... ma gandeam ca pot sa-l trec la chilotei la o luna...![]()
roana, nu stiu pana cand voi alapta. Pe Roxana am alaptat-o pana la 8 luni si acum parca imi pare rau ca nu am mai lasat-o, mi se parea mie ca nu mai am destul lapte, dar acum, mai coapta, imi dau seama ca de fapt aveam. Probabil ca voi continua cu Cristi pana pe la 1 an si ma voi mai gandi atunci.
roxanica2006 spune:
Bambo, da' sunt trucate pozele, nu???Este imposibil ca o mamica abia "nascuta" sa arate in asa hal !
Ard de invidie!!! No, acum pe bune, eu intotdeauna am zis ca sunteti tare frumoase si tu si Antonia. Traiam insa cu sperantza ca sub rochite se ascunde o sunculitza cat de mica, o burtica, ceva acolo, dap..nimic, dom'le, nimic!
Cu vigantolul sunt total ametita
. Stiam ca laptele praf contine si vit D, dar noi vorbim de vit D3, sau e aceeasi mancare de peste??? Nu mai inteleg nimic.
Dianarus, asa e si la noi cu fontanela, a ramas la aceeasi dimensiune de muuuulta vreme, sper sa tragem cu ea macar pana la 1 an.
Laura, felicitari pentru dintisor! A meritat chinul!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Donia spune:
quote:
Originally posted by chris80
inainte ii invinovateam pe cei care scriau rominia, si nu romania, oameni educati, de la care aveam pretentii, si uite ca a mai venit o schimbare si eu ma regasesc acum in aceeasi situatie. sa imi fie rusine, pe bune!
Pai sa-ti fie rusine, dar sa stim si noi de ce. Adica sa stiu si eu... se scrie acum Rominia?
Sau e vorba de o alta schimbare?
biabaus spune:
stiu ca e in engleza dar nu m-am putut abtine apropo de tema zilei (una din cele multe :)
"Have you noticed Mathew displaying a fear of strangers yet? Your once-outgoing baby who would allow anyone and everyone to pick him up may appear anxious when a stranger enters the room and decide to hide his head in your shoulder or cling to your legs. Mathew may also be increasingly afraid when you are not around and may continue to cry when you drop him off at day care or leave for the evening. Help Mathew adjust by staying nearby as he learns to accept a new person and give him extra attention and one-on-one time before you leave and when you return. Playing games like peek-a-boo will help reinforce the idea that you're not gone forever and that you will return soon.
Bianca, is your little one experiencing separation anxiety? Enjoy these days when he can't stand to have you out of his sight. . . before you know it, when Mathew is a teenager, he may not want to even be seen with Mom! "
Bianca si bebe Matei
poze
kikineata spune:
de mult n-am mai ras ci asa pofta...si inca rad
quote:
Originally posted by desiree
ca sa vezi unde duce dependenta de dc....gandindu-ma la mesajul uneia dintre fete am luat sticla cu suc din frigider, am pus un pahar, am baut, dupa care am clatit paharul si l-am bagat in frigider iar sticla de suc am pus-o la uscatorul de pahare...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
editez ca iar am facut-o de oaie !!!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

pentru tine - poate te mai imbunez.