Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

bianca, tu ai scris si ai cerut sfat ?..i mean...matei=mathew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

VA POFTIM SA FULGUITI AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by chris80
inainte ii invinovateam pe cei care scriau rominia, si nu romania, oameni educati, de la care aveam pretentii, si uite ca a mai venit o schimbare si eu ma regasesc acum in aceeasi situatie. sa imi fie rusine, pe bune!

Pai sa-ti fie rusine, dar sa stim si noi de ce. Adica sa stiu si eu... se scrie acum Rominia?
Sau e vorba de o alta schimbare?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

nu,nu, scrisul cu a in mijlocul cuvantului, in locul lui i, e o schimbare facuta acum muuulta vreme, cand mai eram eu scolarita prin generala, cred ca printr-a opta. pt noi a fost usor, dar persoanele care azi au 40 de ani sau mai mult scriu dupa vechile norme.

recent insa, anul trecut parca, s-au facut schimbari, revenindu-se pe alocuri la scrierea de dinainte de 1950: in anumite conditii, niciun, nicio se scriu legat, si alte chestii de genul asta.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna ,mamici!Ne mai tineti minte si pe noi?Cred ca nu, la cat de rar postez,oricum ma incapatanez sa scriu cand am si eu timp.Asadar ,casa noastra e in renovare iar eu sunt super stresata ca nu se mai termina,praf peste tot,sterg praful si spal pe jos in fiecare zi sau chiar de 2 ori pe zi,m-am saturat!
Dar baiatu meu face progrese(asta ma insenineaza si pe mine cand nu mai pot)ne-a iesit acum cateva zile si al treilea dintisor,tot de cateva zile sta si se ridica singur in fundulet,tipa de rasuna vreo 3 etaje ,musca tot ce apuca (prosoape,fata lui mami,perne,ceraceafuri,etc)se invarte si se rasuceste in tot patutul din 5 in 5 min.eu il pun intr-un fel apoi il gasesc invers de cum l-am pus si are obiceiul sa-si ia ceva in brate in timp ce doarme,de obicei scutecul care sta la piciorusele lui,e super haios.De ajuns ca v-am plictisit destul,fug sa citesc din urma .
tuturor mamicilor si bebeilor !

deeaAde DAVID IONUT 24.12.2006

Mergi la inceput