Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 27
alexandra_25 spune:
Bamboletta....
...ce frumoase poze...ce frumoase sunteti...asa mama....asa pitica...cred ca ati avut o vacanta super...unele din poze sunt de la AquaMagic??...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
kikineata spune:
Daaaaaaaaaaaa....si unele fete cu B sunt enervant de slabe si bronzate!
Bambo, nu ne lasa asa povesteste, cum apapat Antonia, ce, cum a dormit, unde ati stat, intre ce ore la plaja si ce faceati dupa amiaza cand ardea soarele....te rooooooooooggggggg (de unde are barcuta aia roz pt. bb cu copertina de ex??)
quote:
Originally posted by bamboletta
Salutare
Sunt zombitoata noaptea s-a trezit si plangea
cred ca ne ies alti dintisori ori nu stiu ce e
nu mai sta nici 1 min singura si la baie ma duc cu ea
de cand cu febra a scazut si in greutateavea 7.900 si 75 cm acum are 7.700
Vigantol luam 3 pic pe zi,pana la 2 ani se ia in fiecare zi si pana la 7 ani doar in lunile cu "r"
Tema zilei:- locuim intr-un apartament cu 2 cameredar tare mult am vrea sa avem casuta noatra
am vazut ca v-ati gandit si la noi pe 1 iulie
poze din vacanta
fug ca s-a trezit si tipaaaaaaaaa
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
danutz spune:
Merci de raspunsuri, Ralumat(stiam de povestea voastra cu piromanu') si Roana. Am deschis subiectul asta fiindca suntem in plin proces de cautare a unui teren ca sa putem si noi sa incepem candva, cumva sa construim ceva!!!
Haideti sa va zic din temerile mele...ca sa puteti sa le demontati
:
-Mi-e groaza de faza cand refuleza fosa septica (fiindca canalizare prin imprejurimile Bucurestiului nu prea gasesti)
-Mi-e groaza de ganganii de toate felurile gen paianjeni, lacuste, gandaci, etc
-La casa tot timpul tre' sa repari/construiesti ceva si cand ai reparat ceva se strica altceva si tot asa;
-Daca pica curentul sau se opresc gazele, pai e o adevarata reactie in lant...si e si mai groaznic cand se intampla iarna;
-Mi-e groaza sa nu ma blocheze zapada si sa nu pot iesi din sat/localitate ca sa ajung la servici si mai rau la vreo urgenta...doctor ceva (cu toate ca incalzirea globala ar putea autorezolva asta
)
Zilele trecute imi povestea o cunostinta care tocmai s-a mutat la 12km de Buc, ca ea zilnic vine cu masina pana la intrarea in Buc, acolo abandoneaza masina si merge cu metroul pana la serviciu, ea lucrand in centru, ca si mine. Pai, in cazul asta, eu de bine de rau, ajung la birou MERGAND PE JOS! Iar Rares o sa creasca si va merge la gradinita/scoala...si ce fac cu el??? Ca in Buc mai gasesti o gradinita aproape de casa...in satul nu stiu care, sau in plina campie...unde gasesti?
Nu vrea sa fac apologia la cat de bine e sa stai la bloc, fiindca ce povestea Ralumat se intampla in toate blocurile si am si eu parte din plin de toate alea, pur si simplu compar avantajele/dejavantajele. Cum se cheama asta? Analiza SWOT?
Asa ca va mai astept cu pareri si puncte de vedere!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
auras_v spune:
sa va zic ce mi s-a intimplat
noi stam la parter si alaltaieri am vazut o pisica intrind in balcon si apoi in debara ...abia spre seara am reusit sa o dau afara ...ieri gasesc aceeasi pisica intr-o cutie de carton ( cutia de la imprimanta pe care tb sa o pastrez ca e imprumutata)o dau incet afara pe fereasra si vad ca are si blana cam jumulita in citeva locuri ...asta trebuie sa fete si si-a gasit culcus la mine in balcon , ma gindesc eu ...sa-si ia gindul ...inchid fereastra dar din cauza caldurii aseara am deschis-o pe oscilobatant ...n-are cum sa intre pisica ...azi pe la 11 ma striga kiki : " mami , mami , pisica a fatat la noi in balcon " ...asa era ...are doar un pisoi alb cu negru si probabil mai urmeaza si altii...ce voi face cu ei nu stiu ...pisicile nu-s favoritele noastre...am pesti , trei papagali , am avut si iepure , dar cu pisici nu ma vad , mai ales ca-s fara stapina si noi o avem pe ancuta mititica ...trebuie sa le caut stapin ....poate le duc la curte la parinti , cred ca ma
si mama si soacra-mea ![]()
si despre copii :
anca a cazut lata si doarme in patutul ei la prinz ...nu s-a mai intimplat asta de cind era mititica ...la prinz servea dom'soara numai in carut ....sa vedem daca se repeta minunea ...va
...ma asteapta kiki sa plecam la dentist ....si e o vijelie afara
kikineata spune:
ba da infectia urinara poate sa nu dea temp decat ...inapetenta. Noi de 2 ori ne-am confruntat cu inf urinara dupa ce ca nu manca mult atunci manca ca o vrabiuta sau deloc. Faci o urocultura si sumar?? Deasemenea alt sfat de aici...antigen giardia la KK.
Bafta hai ca razbateti voi!!
quote:
Originally posted by Haricleea
Dianarus David al meu la 6 luni are 6.600kg.Sunt disperata!!!!De 2 luni nu mai mananca mai nimic.Prima data dr de familie a zis ca e normala greutatea ca ce il vreau umflat?!Acum in urma cu o saptamana cand a venit la vaccin a zis si ea ca e tare slab....
i-am facut analizele,maine ma duc sa le citeasca dr numai ca nu am incredere foarte mare nu stiu unde sa ma mai duc.am vazut la protv ca nici in Bucuresti nu se mai fac analizele corect....
Sunt o mamica disperata!!!cica i-ar fi iesit viteza sangelui marira si ureea la fel,la kk negativ.dar ma gandesc ca daca ar avea o infectie de ce nu are temperatura?!
Cu toate ca David este vioi,doarme bine,nu se trezeste noaptea,rade,chiuie...doar ca nu manaca!!!!
kikineata spune:
Aelitaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
Kokorinaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Pai ne lasara-ti pe uscat??? dandusa nu mai da nici o visinata in ultimul timp...ea da doar legatura. Dandusa ne auzi, esti in direct!!!
flore26 spune:
Foarte bun subiectul, DANUTZ! Eu sunt intr/o dilema: noi stam intr/un apartament cu o camera, la casa. Acum facem actele pentru mansarda. La mansarda vrem 2 dormitoare , baie si dressing. Jos avem o camera, bucatarie, baie, si hol mic. Nicu nu vrea sub nici o forma sa ne mutam de aici. Avem curte, mare, suntem doar 5 vecini, e in centrul TM, e liniste. Eu as cam vrea la bloc. De ce ? nu stiu exact, doar ca ma apuca cateodata si vreau sa ne mutam. Deocamdata astept raspunsul pentru mansarda( adica avem voie sau nu), si apoi luam o decizie. Oricum daca nu se poate face mansarda ne mutam. Ideea e,ca e mult mai bine pentru Alessia aici: iesim afara oricand, la orice ora, i/am luat piscina, ne punem gazon, stam la plaja, facem gratare. La bloc ar fii mai greu, zic eu, nu stiu...
Hai ca deja nu se mai intelege nimic. CONCLUZIA : stau la casa, dar cateodata imi doresc apartament, sau daca e casa sa fie toata a mea.
FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
asiza spune:
Kikineata, nu doar in Romania se recomanda suplimentarea dozei de vit. D, ci peste tot in lume...Recomandarea este, daca retin eu bine, intre 200/400 de unitati internationale de vit. D suplimentare...intrucat, asa cum spuneai, nu s-a putut demonstra exact cum stam cu vit. D doar daca expunem copilu' la soare pentru a si-o produce singur...Iar cu rahitismul nu e de gluma deloc, mai bine sa nu asteptam pana a se observa semne, fie ele cat de mici! 
Danutz, eu am crescut la casa, in Cluj, iar de cand am plecat de la mama
..stau la bloc. Avem un ap. cu 2 camere, e adevarat, cuibusorul nostru, dar nici nu se compara cu statu' la casa...sper si eu sa ne putem cumpara ceva teren sa ne facem o casa micuta, cu curte...e absolut minunat sa stai la casa...bine, nu prea stiu eu cum sta treaba in Bucuresti, ca nici chiar in mijlocul campului nu m-as muta...dar asa,pe la periferia orasului, in satele din apropiere, zau c-as face-o maine!...Roana, voi parca stati in Floresti, daca retin eu bine...ia da-mi si mie pontu' cu casa...cu ce firma ati facut-o? Parca tot ei v-au dat si terenu', nu? Ca ne-am vinde apartamentu' sa ne bagam la constructia unei casute...
Dia, chiar daca avem deja 6 luni jumate' nu am ajuns nici noi la faza de care vorbesti tu inca...Denis rade cam la toata lumea...rar mai plange daca se stramba cineva prea fortat la el
...sta si cu tat-so, si cu soacra-mea (la plimbare, specific), deci n-am observat inca sa dezvolte anumite anxietati...Cert e ca mi-am dat seama ca diferentiaza clar strainii de persoanele cu care este familiar...dar cam atat! 
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
flore26 spune:
KIKINEATA stiu ca/s floare
, dar chiar floarea florilor 

FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
bamboletta spune:
deci v-au placut pozele noastre 
alexandra-da unele poze sunt de la Aqua magic unde mie imi place tare mult
mai fusesem si acum 2 ani si am ramas
Kikineata- 

sa va povestesc
am stat in Constanta la un apartament inchiriat cu 3 camere dotat cu tot ce-i trebuie,AC ii mai lipsea in rest era super fain
Antonia a papat mancarica la borcanele(fructe cu cereale,legume cu carnita)+ lapte cu cereale
am avut balansoarul cu noi care a fost salvarea noastra
statea cumintica acolo si facea nani
(plus ca au fost cu noi si nasii, cumnatii nostri
care mi-au alintat fata de nu ma mai inteleg cu ea
) din cand in cand ii mai faceam baita in piscina cu ratustele 
la plaja ea nu a stat mai deloc mereu era sub umbrela,de obicei mergeam dimineata si seara dar au fost zile cand am stat de la 9 dim pana la 6 dupa amiaza,era f bine sub umbrela nu era cald si briza marii ne tinea la racoare ![]()
mancarea o tineam la rece in lada frigorifica si apa pt laptic in termos
cam asa ne-am descurcat ![]()
"barcuta roz" este colac cu copertina am luat-o din Iasi de la un magazin de bebei inainte de a pleca
pacat ca nu am folosit-o apa era prea rece pt ea am balacit-o doar in piscina micuta si la aqua magic o singura data a facut baita 
seara mergeam prin statiune la plimbare ,la restaurant
sau in parcul de distractii
sa ma dau "huta"
Tema nr.2-Antonia are momente si plange cand o ia in brate altcineva
plange cu lacrimi de crocodil si pana nu o iau in brate nu se linisteste,dupa ce s-a linistit i-o dau din nou persoanei stau langa ea ii vorbesc si nu mai plange uneori tine uneori nu
asa ca tot la mama in brate sta ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006