Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 26
auras_v spune:
roxanica si fontanela ancutei e cam la fel de mica ...eu ii dau inca cite 2 pic de vigantol ....cristinei i-am dat pina la 2 ani vigantol, pina la 1 an doze intre 2 si 5 pic in functie de evolutia fontanelei iar apoi cite 2 pic ....pararile sunt impartite in legatura cu vigantolul si inchiderea fontanelei ...am o prietena cu un baietel de 10 luni care are fontanela inchisa iar dr i-a recomandat sa nu-i mai dea vigantol iar brinzica sa o precare cu lamiie nu cu ca lactic , indicatie care mi se pare ok ...nu cred ca e necesar un aport suplimentar de ca si d3 intr-o astfel de situatie
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Doamna Ralumat, Excelentza voastra a ratat petrecerea aniversara de pe 6 iunie, atunci m-am nascut eu, he, he! 06.061979
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

sper ca intru mai tarziu si modific eu, dar nu promit, ca sa ma gadila iar un somn....Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)luna a saptea
danutz spune:
Buna fetelor,
Eu tot pe fuga, ca nu prea am de ales altfel!
Asiza,daca au trecut 6 luni de la inscrierea la pediatrul actual (si banuiesc ca nu ai schimbat pediatrul de cand s-a nascut Denis) pur si simpul te duci la cel nou cu buletinul tau si certificatul de nastere al lui Denis. Pediatrul nou va cere fisa de la cel vechi!
Roxanica, Dr. Matei Dumitru, cel de care amintea Ralumat, este si pediatrul lui Rares. Noua ne-a recomandat sa crestem doza de vigantol, fiindca cica fontanela lui Rares e maricica si a insistat ca doza de vigantol nu trebuie nici intrerupta nici diminuata, indiferent de cat soare e afara. Cica cercetarile despre cat de mult ajuta soarele sa se fixeze D-ul, nu sunt concludente...inca! Fontanela nu se inchide la toti copiii la fel. Sunt micuti la care se inchide dupa un an, la altii dupa 6 luni...asa ca eu zic ca tot pediatrul decide cat vigantol trebuie la bebe!
Dianarus...bataita!!! Fruntea sus! Tu erai exemplu de rabdare si intelepciune...pai se poate asa...noi de cine mai ascultam?!!!
Yagmur, bravos...party care va sa zica!!! Eu ieri am injurat zdravan, fiindca i-a apucat pe astia sa faca nu-sh ce miting cu 4 iulie al lor...si au blocat si mai rau traficul.
Eu nu mai pot!!! O sa fac lobby la Cata sa ne mutam la tara, nu mai suport Bucurestiul asta imputit, fara aer si pic de verdeata.
Deschid o tema, care va bagati?
Unde locuiti? Sau unde preferati sa locuiti? La casa sau in apartament la oras? Si cele care aveti case, care-s avantajele si dezavantajele?!!!
Si inca o intrebare si va las:
Rares al meu transpira parca mai mult ca de obicei, adica are mai tot timpul labele picioarelor si caputzul umede. E normal asa? cat transpira bebeii vostri?
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
roana spune:
danutz,
de cand s-a nascut Alex ne-am mutat la tara, ma rog nu e chiar tara e o prelungire a clujului.
Eu nu vroiam casa, sotul meu insista si ne-am facut o casuta destul de maricia unde ne simtit super.
Nu as da aerul curat de acolo( vad padurea e la cateva sute de metri) pe nici un apartament. Nu m-as mai intoarce la bloc pentru nimic in lume. e foarte fain. dar repet nu e tara, e zona rezidentiala de vile, un fel de baneasa in bucuresti. nu stiu daca mi-ar place cu vaca si gaina langa mine. dar aici e foarte frumos si pentru Alex e sanatate curata. tot timpul e afara pe terasa.
Eu pledez pentru tara ![]()
Te pup
Ralumat spune:
Aoleu, Danutz, ce subiect ai deschis!!!!! Eu am locuit aproape 3 ani la casa, pana a explodat. De un an, la bloc. Iar aseara efectiv am iesit cu mana la gura din lift si am vomat in primul boschet din fata scarii. M-am saturat de nesimtitii de la bloc, care pe langa ca nu se spala (si ii inteleg, ca nu e apa calda
), fumeaza in lift. Ieri mirosul ala m-a dat pe spate, pe mine ca adult....dar bietul meu copil?
Ma enerveaza ca se misca blocul cand trece tramvaiul sau ca este un risc foarte mare vara sa raman in lift cand pica curentul din cauza folosirii intensive a aerelor conditionate.Ma enerveaza ca trebuie sa ascult ce privesc vecinii la tv, ma enerveaza ca administratora mi-a pus sa platesc caldura pe luna iunie sau ca va trebui sa-i zic copilului "nu sari mama ca e ora de liniste".Ma enerveaza de mor ca la ora 6 dimineata vecinul de dedesubt fumeaza pe geam, iar eu trebuie sa il inchid pe al meu, ca nu se poate sta in casa. Ma enerveaza ca acelasi vecin fumeaza noaptea in baie, si vin niste miesme cumplite. Nu am nimic cu omul, nici cu fumatul....si eu am fost fumatoare, dar am avut momente in care efectiv am plans dupa curticica mea, dupa linistea de acasa. Dupa faptul ca daca vroiam noaptea racoare si aer, stateam in balansoar cu ochii la stele. Dupa faptul ca puteam sa merg cat de apasat vroia tonajul meu, nu duduia capul nimanui. Dupa faptul ca puteam creste pisici care beneficiau de propria libertate si un catel care nu murea de caldura intre 4 pereti.
Ce ma enerva la curte? Sa matur curticica aia prapadita, de 30 mp, primavara de flori de mar, toamna de mere viermanoase si iarna sa scot zapada. Dar atat! Si tare mult mi-as dori sa mai am linistea de la curte, chiar cu matura in mana!
Precizez ca a mea casa era in pleasna Bucurestiului, cu o curte mica, betonata, deci ies din discutie gradini si alte chestii mai acatarii.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
bebinuta spune:
Roxanica si Adei ii dau tot 2 picaturi de Vigantol pe zi.
Am auzit ca vrei sa mergi la Manastirea Rohia; eu merg peste 2 saptamani chiar in Rohia la neamurile mele(mama e de acolo). Merita sa o vizitezi.
Dianarus imi pare tare rau ca Marc nu papa suficient si ca a scazut in greutate, dar o sa vezi ca ii va reveni pofta de mancare.
Eu voiam sa ma plang, ca Ada a pus prea mult in greutate ( scuze Diana).
In 2 saptamani a pus 400g. E cam mult la varsta asta, nu-i asa?
Ea papa o masa de cereale(4 lingurite rase cu apa),legume si tzitzi. De 3 zile papa si carnita si la cereale fruct.
Eu zic ca nu e prea multa mancare, dar oare de ce s-a ingrasat atat?
Aseara avea c9000g.
Donia si Ada e cu manutele si gurita peste tot. Telecomanda si telefonul lui mami sunt preferatele ei. Cum mai stati cu diversificarea?
Ralumat super scaunul de masina si chiar, ce ghinion ati avut.
Asiza si eu stiam ca noul medic se ocupa de formalitati.
Am vizionat poze cu petrecaretii din parc si m-a cuprins o ciuda, eu stau toata ziua cu Ada in carucior printre blocuri pe la umbra. La noi in zona e un parculet foarte mic si aglomerat, asa ca prefer aleile dintre blocuri.
E super ca va intalniti si stati pe iarba in parc.
Flore chiar ca e deosebita Alessia cu pozitia ei, asa cum au spus si fetele, cred ca trebuie sa o faci balerina, gimnasta, ceva
.
Ar fi frumos sa ne intalnim si noi,timisorencele. De data asta promit ca nu voi lipsi.
S-a trezit fetita si mergem la cumparaturi. Pupici la mamici si bebici.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Fetele cu D???cum nu le stiti?
Iote ca 2 s-au nominalizat. Aia io, aia io...
Pai bine mai Flore, tu esti floarea florilor...
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
bine, mai, si io-s cu d... si tot din aia care dspica-n patru
propun si eu o tema a zilei, de fapt doua [:)}: stiu ca in jurul varstei de 6-7-8 luni copii incep sa cunoasca frica si dezvolta anxietati fata de straini, incep sa planga la fetze necunoscute, etc... a intrat vreun bb in aceasta etapa? ce faceti? si a doua intrebare: tot in per. asta bebeii incep sa planga cand pleca mama de langa ei si ii lasa cu altcineva ... vi s-a intamplat deja? cum solutionati problema asta?
astept pareri ca noi inca n-am intrat in etapa asta, dar ma pregatesc
dianarus, si noi am avut o perioada de greva a foamei la 2 luni jum si a durat cam o sapt... din pacate eu in urma ei mi-am pierdut laptele... si mintile temporar... stiu cat de disperant poate fi, dar o sa treaca, incearca sa-i dai numai lapte pana atunci
pediatra mea zice ca jumate din bebelusi trec printr-o faza din asta pana la 1 an
donia, imi pare rau ca nu ajungi in tm ... defectiunea asta de tot rahatul nu o pot semnala nicicui pt ca eu nu pot scrie decat cu reply ... ar trebui sa prind vreun moderator ca zice ceva si sa-ii dau reply cu problema mea
bebeinuta, ne putem intalni in botanic intr-o zi, dar nu in we ... noi mergem cam in fiecare dim in botanic, pana la 12 ... sunt sigura ca si flore si miro vor fi amatoare
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-7-a
bamboletta spune:
Salutare 
Sunt zombi
toata noaptea s-a trezit si plangea
cred ca ne ies alti dintisori ori nu stiu ce e
nu mai sta nici 1 min singura si la baie ma duc cu ea ![]()
de cand cu febra a scazut si in greutate
avea 7.900 si 75 cm acum are 7.700
Vigantol luam 3 pic pe zi,pana la 2 ani se ia in fiecare zi si pana la 7 ani doar in lunile cu "r" ![]()
Tema zilei:- locuim intr-un apartament cu 2 camere
dar tare mult am vrea sa avem casuta noatra ![]()
am vazut ca v-ati gandit si la noi pe 1 iulie 

poze din vacanta
fug ca s-a trezit si tipaaaaaaaaa 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
kikineata spune:
Este enormmmmmm...iasa treaca cele 400 de gr. care nu-ti convin la Sara Maria. Mai tu..scuze..n-ai minte??..nici nu se pune problema acum de prea gras ..da de prea slab??? nici atat...sanatosi sa fie.
Fii bucuroasa ca nu ai si tu cuiul lui Pepelea.Bravo Ada!!
quote:
Originally posted by bebinuta
Roxanica si Adei ii dau tot 2 picaturi de Vigantol pe zi.
Am auzit ca vrei sa mergi la Manastirea Rohia; eu merg peste 2 saptamani chiar in Rohia la neamurile mele(mama e de acolo). Merita sa o vizitezi.
Dianarus imi pare tare rau ca Marc nu papa suficient si ca a scazut in greutate, dar o sa vezi ca ii va reveni pofta de mancare.
Eu voiam sa ma plang, ca Ada a pus prea mult in greutate ( scuze Diana).
In 2 saptamani a pus 400g. E cam mult la varsta asta, nu-i asa?
Ea papa o masa de cereale(4 lingurite rase cu apa),legume si tzitzi. De 3 zile papa si carnita si la cereale fruct.
Eu zic ca nu e prea multa mancare, dar oare de ce s-a ingrasat atat?
Aseara avea c9000g.
Donia si Ada e cu manutele si gurita peste tot. Telecomanda si telefonul lui mami sunt preferatele ei. Cum mai stati cu diversificarea?
Ralumat super scaunul de masina si chiar, ce ghinion ati avut.
Asiza si eu stiam ca noul medic se ocupa de formalitati.
Am vizionat poze cu petrecaretii din parc si m-a cuprins o ciuda, eu stau toata ziua cu Ada in carucior printre blocuri pe la umbra. La noi in zona e un parculet foarte mic si aglomerat, asa ca prefer aleile dintre blocuri.
E super ca va intalniti si stati pe iarba in parc.
Flore chiar ca e deosebita Alessia cu pozitia ei, asa cum au spus si fetele, cred ca trebuie sa o faci balerina, gimnasta, ceva.
Ar fi frumos sa ne intalnim si noi,timisorencele. De data asta promit ca nu voi lipsi.
S-a trezit fetita si mergem la cumparaturi. Pupici la mamici si bebici.
Bebinutade
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
Haricleea spune:
Dianarus David al meu la 6 luni are 6.600kg.Sunt disperata!!!!De 2 luni nu mai mananca mai nimic.Prima data dr de familie a zis ca e normala greutatea ca ce il vreau umflat?!Acum in urma cu o saptamana cand a venit la vaccin a zis si ea ca e tare slab....
i-am facut analizele,maine ma duc sa le citeasca dr numai ca nu am incredere foarte mare nu stiu unde sa ma mai duc.am vazut la protv ca nici in Bucuresti nu se mai fac analizele corect....
Sunt o mamica disperata!!!cica i-ar fi iesit viteza sangelui marira si ureea la fel,la kk negativ.dar ma gandesc ca daca ar avea o infectie de ce nu are temperatura?!
Cu toate ca David este vioi,doarme bine,nu se trezeste noaptea,rade,chiuie...doar ca nu manaca!!!!