Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

trebuie sa recunosc ca arata tare bine scaunelul... cand vine cel negru?

aaaa, si am uitat sa-ti spun, compliment pt david: sotul meu m-a intrebat cate luni are david, atunci cand v-ati intalnit pt granule i s-a parut ca e muuult mai mare decat marc.

pupici

quote:
Originally posted by Ralumat

Si inainte sa il trimitem la rebuturi, uitati aici poze cu scaunelul rosu.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by desiree

editez ca am scris mesajul asta ca pe maidan..mai e vreo profa pe aici? sper ca am scapat de data asta...
desiree si bebe Octavian

...editeaza,editeaza...,ca mai este o profa...,ne urmareste din umbra...si anume,Luciaro.....,poate te imbunezi sa ne mai iubesti si pe noi un pic...,sau pindesti sa ne prinzi?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

trebuie sa recunosc ca arata tare bine scaunelul... cand vine cel negru?

aaaa, si am uitat sa-ti spun, compliment pt david: sotul meu m-a intrebat cate luni are david, atunci cand v-ati intalnit pt granule i s-a parut ca e muuult mai mare decat marc.

pupici

quote:

Si inainte sa il trimitem la rebuturi, uitati aici poze cu scaunelul rosu.

luna a saptea

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Pai normal....fiecare vede gaina vecinului mai grasa. Asa am patit si eu cu o fetita cu 3 zile mai mare decat David. Mi s-a parut muuuuult mai mare...si cand colo, ea avea 6,900 kg, iar David, 8,100.
Scaunul cica ajunge undeva pe la pranz, cand trece nenea prin zona. Si vine si cu bonus: o husa antitranspiratie (gri, macar mai indulceste din negru).Asta da bonus, ca am vrut sa o cumpar ieri si costa 150 ron, asa ca m-am lasat pagubasa.
Acum caut un material de-ala care nu lasa sa treaca razele soarelui, ca sa-i fac un fel de prelata la scaun. As impusca asa doi iepuri: nu s-a incinge cand e nefolosit si ar fi si oarecum protejat de privirile indiscrete . Numai ca nu am idee cum se numeste materialul.Iar de comandat la producator mi-e frica....daca husa de prosop e 150, husa ailalta cat o fi, 300?????

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Apropo, manca mai prost in perioada aia? Tot 5 zile a zis sa-i dau cu glicerina. Si lactatele parca favorizau candidoza , nu?
Oricum Sara Maria refuza biberonul de mult timp bea doar apa si suc dar lapte doar dimineata la 4 -5 cand nu-si da seama ce si cum ca in rest lingurita sa traiasca. E o parte buna, una rea. Cunosc o mamica care la 2 ani da copilului din bibe orice lapte, mancare, piure. E disperata cand o vede pe pisi ca papa cu lingurita.

quote:

Kikineata, probabil ca stii deja...dar eu mai zic, ca babele: glicerina cu nistatin/stamicin are efect rapid daca e tinuta la frigider si daca jumatate de ora dupa aplicare nu bea/mananca nimic. Eu m-am chinuit o luna cu candidoza in gurita, pana mi-a zis o farmacista sa fac asa si in 5 zile era curat-curatel in gurita.

luna a saptea

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Hai sa va mai arat un scaunel rosu (sper ca nu e reclama):

http://www.bebecomfort.com/UK/voiture_axiss.htm

M-am imbolnavit.....adevarul e ca la asta de-l avem noi lateralele sunt cam mari. Cand stau langa David in spate, nu ma vede, trebuie sa ma aplec un pic in fata.

luna a saptea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Apropo, manca mai prost in perioada aia? Tot 5 zile a zis sa-i dau cu glicerina. Si lactatele parca favorizau candidoza , nu?
Oricum Sara Maria refuza biberonul de mult timp bea doar apa si suc dar lapte doar dimineata la 4 -5 cand nu-si da seama ce si cum ca in rest lingurita sa traiasca. E o parte buna, una rea. Cunosc o mamica care la 2 ani da copilului din bibe orice lapte, mancare, piure. E disperata cand o vede pe pisi ca papa cu lingurita.

quote:

Kikineata, probabil ca stii deja...dar eu mai zic, ca babele: glicerina cu nistatin/stamicin are efect rapid daca e tinuta la frigider si daca jumatate de ora dupa aplicare nu bea/mananca nimic. Eu m-am chinuit o luna cu candidoza in gurita, pana mi-a zis o farmacista sa fac asa si in 5 zile era curat-curatel in gurita.

luna a saptea

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Era mic atunci, vreo doua luni, nu-mi mai aduc aminte, mai ales ca eu eram permanent stresata ca nu mananca bine. Dar cica ustura candidoza asta pe limbuta, asa ca se poate sa nu-i placa sa suga la tetina.

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus, imi pare tare rau ca treci printr-o asa perioada stresanta...dar si eu zic ca-si va reveni Marc...incetisor, incetisor...incearca doar cu laptic cateva zile...poate poate il accepta pana la urma...zau ca nu prea-s in masura sa dau eu sfaturi in problema ta ca si eu as innebuni daca mi-ar face Denis dintr-astea...scuze...stiu ca trebuia sa fie un dus rece...va fi bine, vei vedea...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianarus, David avea 6,700 cand l-am internat in spital cu otitat aia nenorocita si am ajuns acasa cu 6,400 dupa numai trei zile de spitalizare. Era oricum slabutz, iti dai seama ce disperata am fost vazand cat a scazut in greutate. Marc e grasunel bine, stai linistita.
Eram asa fericita ca in sfarsit in luna respectiva imi luase 500 gr in greutate si s-au dus toate pe apa sambetei. Insa dupa ce ne-am intors acasa a recuperat foarte foarte bine. A pus urgent la loc gr. pierdute, iar apoi a crescut foarte bine. Ma rog, pentru noi e bine, ca tot la categoria "musca" ne incadram.
Stiu ca e firesc sa te ingrijorezi, dar eu am trait o experienta similara cu a ta si dupa ce puiul s-a insanatosit si s-a dolofanit mi-a parut rau ca m-am consumat atat si am plans ca o proasta pana n-am mai putut.
Si asculta-ma bine, exact asa cum descrii tu comportamentul lui Marc, exact asa a facut si david, deci puiul tau nu are nimic iesit din comun, asta e conduita sugarului bolnavior. Ai multa rabdare!
Continua totusi sa insisti cu laptele sau cu mancarica, fa cum consideri.
Referitor la scandalul dinaintea mesei de lapte, asa facea si David, daca nu urla 10 minute inainte sa ia biberonul atunci nu era multumit. Dupa cele 10 min. regulamentare inhatza biberonul si-l bea cu o pofta nebuna, nici nu respira. Hai, ma, daca inainte cu 10 min nu-ti era foame deloc, da' deloc, cum mama... dupa asa scurt timp mananci ca disperatul?? Ha?? Nu am primit inca raspunsul..mai asteptam. Oricum si acum mai face asa uneori. A ramas cu unele obiceiuri proaste.
E o perioada mai grea, si tu ai fost obisnuita ca Marc sa pape bine, dar crede-ma ca totul va reveni la normal in cel mai scurt timp. Gandeste-te ca eu ma confrunt cu scandal la masa zilnic, sau aproape zilnic, deja e a doua mea natura, si totusi mai traiesc cu speranta ca vor veni vremuri in care david sa manance cu pofta tot ce-i dau.
Multa sanatate!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Diana, cum e cu dusul ala rece? Ca eu l-am facut, la propriu; bai ce nesimtiti astia, dupa 45 de minute de lasat apa sa curga in nestire, tot nu s-a incalzit. dar e fost revigorant. Acum cred ca va incepe furtuna si la noi.

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Kikineata, voua v-a recomandat sa opriti vigantolul pentru ca Sara are fontanela mica???

Eu nu mai inteleg nimic. Am fost la trei dr, trei pareri. Unul mi-a spus : "pe perioada de vara, opriti vigantolul, expunerea la soare e suficienta". Altul: "nuuuuu, nu se poate, macar o picatura de vigantol e absolut necesara". Iar al treilea: "doza MINIMA de vigantol, INDIFERENT DE DIMENSIUNEA FONTANELEI e de 2 picaturi!! Asa ca obligatoriu 2 pic. altfel rahitismul va paste!"
No...io ce fac????
Fontanela noastra e aproape inchisa, nu stiu dimensiunea pe cm, e ..cat sa zic...cat buricul unui deget.

Intrebare:
cate picaturi de vigantol dati puiutilor cu fontanela aproape inchisa??
Cand e normal sa se inchida fontanela?Varsta minima??

Am editat sa va spun ca am citit in Capraru ca de la 6 luni se poate inchide fontanela.pana la nu stiu cate..18, 24, nu retin. Voi cum stiti?

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput