Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mai, fetelor, io am cam terminat literele, si se cheama ca am fost profa muuulti ani, dar tre` sa fac niste mentiuni:
-io nu am predat decat engleza, am fugit ca de dracu` de romana, in ceea ce ma priveste nu ma consider profa de romana, decat de literatura eventual, partea de gramatica mi-a displacut intotdeauna, am facut facultatea din pasiunea pt lectura (si da, ca sa nu imi aud comentarii malitioase, in termeni ceva mai stiintifici puteam zice ca nu agreez partea de limba)
-si chiar daca nu stateau asa lucrurile, sunt fata cuminte si ma conformez regulilor forumului, care zic pe undeva ca nu e cazul sa ne luam la bataie pt felul in care scriem
-sunt prima care sa recunoasca sus si tare ca, la ora asta, dupa ultimele modificari, nu mai stiu sa scriu corect romaneste; si daca eu nu stiu, mi se pare urat din partea mea sa atentionez pe altii. am zis ca poate, datorita situatiei, ca uite copilul, ca uite una, alta, poate oi fi avand vreo scuza ca nu sunt la curent cu ultimele schimbari, dar am constatat ca acelasi lucru este valabil si pt alte colege d-ale mele, care au plecat din invatamant sau carora nici nu le-a calcat piciorul pe acolo. inainte ii invinovateam pe cei care scriau rominia, si nu romania, oameni educati, de la care aveam pretentii, si uite ca a mai venit o schimbare si eu ma regasesc acum in aceeasi situatie. sa imi fie rusine, pe bune!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

ralumat, il las 4-5 ore si tot nu vrea sa manance. am ajuns la 4 mese chinuite/zi, de la 5 mese pe care le cerea singur... comportamentul lui vis-s-vis de masa s-a schimbat drastic de tot. inainte de otita imi faceam griji ca mananca prea mult... acum a dat in cealalta extrema. da, noroc ca avea de unde sa scada, macar atata consolare am deocamdata...

roana, go for it! pana la 1 an e super, dar stiu si mamici care au alaptat mai mult. anateo zice bine, dupa 1.5ani incep crize de isterie din dragoste de tzitzi... si va fi mai greu... oricum, succes!

n-am propus niciodata o tema a zilei, dar va propun acum una egoista: astept in continuare suturi in fund sa-mi revina un pic moralul.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by roana

Buna fetelor,

Felicitari pentru bebei fetelor. super in herastrau si bebeii minunati.

Am si eu o intrebare: cat timp veti alapta?
ca aud tot felul de opinii: pana la un an, pana la 2. eu am lapte destul si nu pare sa se termine curand. Alex e innebunit dupa titi si pana acum nu a papat alt laptic decat al meu.

Veniti cu pareri....

va pupicim

Foarte bine ca Alex papa tz asa de bine...bravo lui!...OMS zice ca up to two years e ok daca alaptam...marea majoritate a cunostinetelor mele, au intarcat copilu' la un anisor...eu voi termina cu alaptatul cat de curand...so...da-i cat rezisti tu, ca laptic e clar ca ai, iar el e inamorat de tz...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Buna dimineata!

Multumesc celor care m-au felicitat pentru Maria!

Ce copii superbi! Si mamicile la fel! Ce rau imi pare ca nu am fost si noi la intalnirea din Herastrau! (mai ales ca nu stam asa departe) Dar daca lucrez... :(. Poate organizati alta data o intalnire in weekend, sa facem si noi cunostinta cu fulguletii cei frumosi si destepti.

Victor inca nu sta bine in fundulet. Doar in carucior reuseste si asta-i motivul pentru care nu prea mai doarme in parc. Imi spune mama ca nu mai vrea culcat si e numai cu ochii dupa copii.

Luly, apropo de oua, noi le luam din magazin (Kaufland, Carrefour) si mai rar din piata (dar pe caldurile astea prefer din magazin). (Uneori primim si de la tara, de la socrii sorei mele, dar nu pot numi asta "sursa", caci se intampla destul de rar.) Voiam sa-ti spun doar ca, pentru Victor, fierbem ouale timp de 10 min., caci asa ne-a recomandat pediatra. Pana acum n-am avut probleme si, evident, sper ca nici de acum incolo.

Anca, eu ii perii domnisorului singurul dintisor, dar fara pasta de dinti deocamdata. Nu prea se poate numi periaj, dar il obisnuiesc cu periuta de dinti.

Roana, eu as fi vrut sa alaptez pana la 1 an macar. Numai ca, in august, plecam in concediu numai cu fetele pentru o saptamana. N-am cum sa-l iau si pe grasun caci mergem mult cu masina. Asa incat il voi intarca mai devreme decat doream (o sa aiba 8 luni si jumatate). Chiar daca voi mai avea lapte la intoarcere, se zice ca nu e bine sa-i mai dau (apropo: stie careva motivele?).

Mirona, berea contine hormoni feminini, dar ai observat ca toti barbatii vor sa fie femei? (rar e unu sa nu consume bere) :). Kara e frumoasa foc si mi se pare ca seamana mai mult cu tine, nu?

Numai bine tuturor,

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Desiree...am venit...uf

Sara dormea pana pe la 8 de obicei si i-au cam picat ochii-n gura la dr. Cum o vede se pune pe-un plans...

Cica pe limbuta are un inceput de candidoza...glicerina cu nistatin si apa bicarbonatata 10%.

La buzici, de fapt la colturile gurii a facut asa numinetele zabalute...cred ca de la ros jucarii sau de la caldura de sete??
Dam cu vitamina A uleioasa.

Oprim iar vigantolul pt. 1 luna ca are FA 1,5/1

Fier daduram o luna 6 pic dim , 6 seara trecem la 3

Bai...ma innebuneste uneori dr.pisicii da azi a adus-o din condei in asa fel sa fie multumita si mami...cica 69 - 70 cm...ca de ce a crescut cam mult 3 cm da poate n-am masurat-o bine data trecuta...boooonnn...6,800kg ca e putin da ar tb sa aiba vreo 8.100 ei hai 8.000 pai un 7.500 ar fi bun...hai ca nu-i rau nu-i chiar slaba ...ca-i vioaie ca sunt multi copii asa slabi.

Ca ei i se pare ca are piciorul drept talg valg...pai femeie ce-ai a avut stangul valg doar si nu dreptul si kineto a zis ca e OK...mama ei de viata...mergem s-o vada si-un ortoped.

Mi-a scris diverse in caiet tre sa ma uit si va zic ...de papa scrie.cu ficatu', cu glutenu'...

M-am plimbat la dr in ultimele 8 luni de nu mai pot sa-i vad...asta e daca trebe trebe domle.

Fetele cu D???cum nu le stiti?
Iote ca 2 s-au nominalizat. Aia io, aia io...

Pai bine mai Flore, tu esti floarea florilor...

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

iaca ia de-aici ...aici nu e cu suturi in fund e cu bice mey

n-am propus niciodata o tema a zilei, dar va propun acum una egoista: astept in continuare suturi in fund sa-mi revina un pic moralul.

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Kikineata, probabil ca stii deja...dar eu mai zic, ca babele: glicerina cu nistatin/stamicin are efect rapid daca e tinuta la frigider si daca jumatate de ora dupa aplicare nu bea/mananca nimic. Eu m-am chinuit o luna cu candidoza in gurita, pana mi-a zis o farmacista sa fac asa si in 5 zile era curat-curatel in gurita.

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Si inainte sa il trimitem la rebuturi, uitati aici poze cu scaunelul rosu.

luna a saptea

Mergi la inceput

aaaaaaaa, nu, nu stiam ca trebuie tinuta la frigi. Sa traiesti. Cu nemancatu dupa da stiam.

quote:
Originally posted by Ralumat

Kikineata, probabil ca stii deja...dar eu mai zic, ca babele: glicerina cu nistatin/stamicin are efect rapid daca e tinuta la frigider si daca jumatate de ora dupa aplicare nu bea/mananca nimic. Eu m-am chinuit o luna cu candidoza in gurita, pana mi-a zis o farmacista sa fac asa si in 5 zile era curat-curatel in gurita.

luna a saptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

dianarus78 stiu ca e greu, spune-ti in continuu ca o sa treaca... are si el o perioada. Matei la 7 luni jumate are 7 kg 500 si a scazut cu raceala lui de la 7.800... deci se poate si mai rau; are si el perioade cand chiar fara sa fie racit sau altceva "nu vrea" pur si simplu sa manance. Cu cat insist eu mai mult cu atat el se incapataneaza si mai tare...O sa treaca o sa vezi, o sa manance Marc si o sa fie voinicel ca si fratiorul sau (sunt tare dragutzi in poza in care sunt amandoi)

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput