Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 22
anateo2004 spune:
neata!
intru si eu sa ma plang.ieri am fost la dr-a cu piticii.cica sunt bine.cu seba m-a trimis si la ORL,ca in gat nu avea nimic,pulmonar era ok.deci de unde muci?si surpriza,nici la ORL nu i-a gasit nimic,e bine,dar el are muci
mi-a dat sa-i dau sinupret si mai vedem.
astea au fost vestile bune.cele naspa urmeaza.
aseara in parc fimea a cazut pe spate si a dat cu capul de asfalt
eu nu am vazut-o,eram cu spatele la ea,am auzit doar bubuitura
.a plans bineinteles,a facut doua cucuie.acum stau cu inima cat un purice si o urmaresc.nu-mi pot scoate din cap zgomotul care s-a auzit.
i s-a mai intamplat cuiva?fimiu face destul de rar pipi.exemplu:azinoapte a supt de 3 ori si pampersul era uscat.eu incerc sa-i dau apa dar nu se prea omoara,acum e drept si transpira,dar chiar asa?
laura aruncatul jucariilor pe jos e joaca lor preferata,asteapta sa il ridici si iar il arunca
dianarus cred ca trebuie sa ai multa rabdare.stiu ca e frustant sa slabeasca,dar bine ca a avut de unde.teo cand a avut prima data enterocolita a slabit aproape 1kg-pe la 11luni se intampla asta.
ralumat imi pare rau pt ca ati avut atea probleme.
am admirat pozele de la intalnire.desiree ne-ai tradatus...![]()
felele care ies in IOR nu bagam si noi o parurica saptamana viitoare?
Mirona spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Miro, sa-ti traiasca fetita, tare frumoasa e! BRAVO!! Hei, si noi facem bravo, am uitat sa va spun!!![]()
Numai ca eu nu reusesc sa-l filmez..
auzi, Miro, imi aduc aminte cum Danita parca.. ne-a anuntat ca s-a nascut Kara-Ioana si apoi intr-unul din mesajele urmatoare ne spunea : "Miro e ingrijorata ca-i cam uratica fata". pacat ca n-am vreme sa caut la Odisee exact pasajul. Ha, ha! Si uite ce frumusete de fetitza ai!!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Asa e roxanica - prima data cand am vazut-o am si zis ca asta nu e a mea - mi-au schimbat-o astia la maternitate - ma uitam la ea si nu-mi venea sa cred ce urata era ... si ce cap lung in spate avea ... (de la iesirea pe te miri unde) si etc.
In timp s-a facut o frumoasa ... de stam si ta-su si eu si ne miram ... si ne intrebam oare pe cine seamana asa frumoasa ... ca noi nici care nu avem asa trasaturi. Dar mai face ea niste moace din cand in cand ... asa ca sa ne impace pe amandoi .... si evident ca la aceste moace seamana cu unul dintre noi.
am pe voi.Mama .... Dandusa ce m-ai spart cu maslinele Crinutei. Tzuca mama maslinele ei de frumoasa. Asa zici? Uitandu-te la poze in urma si tie ti se pare uratica? Io ma uitam pe atunci la toate pozele si zau ca nu gaseam un fulguletz mai urat decat al meu.

SALUT si eu revenirea lui Angy -
pentru toate invitatile la vizionarea pozelor printesei Iulia.Salut si fair-play-ul Asizei.

v-am spus ca a mea printesa inca doarme????

ieri mi-a dormit pana la 9 - azi ???? sa vedem ...
Miro
roana spune:
Buna fetelor,
Felicitari pentru bebei fetelor. super in herastrau si bebeii minunati.
Am si eu o intrebare: cat timp veti alapta?
ca aud tot felul de opinii: pana la un an, pana la 2. eu am lapte destul si nu pare sa se termine curand. Alex e innebunit dupa titi si pana acum nu a papat alt laptic decat al meu.
Veniti cu pareri....
va pupicim
Yagmur spune:
Ralumat, as baga poze dar nu am la job nimic... acasa nu am mai deschis PC-ul de vreo 3 sapt (daca nu merge netul). Deci trebuie sa vin cu aparatul la job, dar cine tine minte asta dimineata devreme la 7 

Bambo, ce fain ca ati fost la mare... vreau poze (sa mai vada Luchitza printesa lui de la Iasi
)
Diana, imi pare rau sa vad ca Marc refuza sa pape; dar nu va tine "refuzul" for ever; deci, nu te stresa; va manca bine din nou.... vrei sa vin pana la tine pentru jap-jap??? Vezi ca vin 
Bineinteles ca am ratat, cu gratie
, sa urez LMA sarbatoritilor din ultimele zile si celor de astazi
Sint ceva mamici care nu au mai postat de mult: erika, raluca, atudor, roxana, crykett, mormelvio, leyla, ruxmax, gina, daphna, miki, marinelaf, deea... stie cineva ceva de ele???
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Mirona spune:
recunosc ca nu am citit inca tot - abia sunt la pagina 14 - dar zau daca nu ma obsedeaza ceva:Donia esti suparici pe mine? de cateva zile nu ma mai bagi in seama.
o
pentru tine - poate te mai imbunez.
si APROPO (ca 's - ul nu-mi mai permit profele de romana sa-l scriu) ... tu ziceai ca ai o fetita in parc leita Karei mele? Poti plizzz sa-i faci o poza cand o mai vezi? Is tare tare curioasa. Merci.
si nu mai fi suparici pe mine - jur ca ma cumintesc. Am fost eu rea??? 
Miro
desiree spune:
quote:
Originally posted by asiza
..in rest, ma cam enerveaza Desiree asta ca vad ca-l baga pe Octavian (de altfel un baiat absolut minunat) in fata pentru Crinuta!!!
...ia vezi..ca ce daca noi nu suntem din Bucuresti si nu ne putem intalni cu voi???? Crinuta e a lui Denis, claros? [:
Oana cuDenis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
da, mama-soacra am inteles....sa traiti..daca ti-as spune ca Octavian a atentat la pampersii ALexiei, te-ai mai linisti?....Crinutza ar fi fost pe gustul lui, da daca e luata..ALexia e o tipa faina tare...
dandusa, mai bine nu te intrebam...3 piersici???hai ca ma supar tare pe Octavian..pai e super bine..bravo Crinutza !
azi dam si noi branzica calcica pentru prima data...sa vedem...
dianocica din cate stiu eu e plecata din Bucuresti asa ca o sa ne scrie ea cand se intoarce
kikineata, hai spune-ne ce a zis doctorul de guritza
Sarei !
fetele pricepute, care aveti timp actualizati si voi lista cu sarbatoritii lunii iulie, ca au ramas tot aia din iunie si era sa o felicit pe Madaluta pt ziua ei..din nou...pe 5 iunie...
roana, eu vreau sa alaptez pana la 11-12 luni...mai mult nu cred ca e necesar...
anateo, nu te-am tradat...jurrr..vin si io la paturica daca organizati ceva in IOR..abia m-am incalzit..apropos...Octavian a dormit vreo 2 nopti fara pampers si nu a facut pipi noaptea..dimineata la 6 primul pipi..sunt baieti mari mai, nu mai fac pipi din 5 in 5 minute..imi pare rau pt Teo si caputzul ei..sa fii cu ochii pe ea vreo 3 zile, da? hai te pupam
editez ca am scris mesajul asta ca pe maidan..mai e vreo profa pe aici? sper ca am scapat de data asta...
desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;
adinazot spune:
Neata fetelor!!!
In sfarsit am avut o noapte de somn adanc,m-am mai odihnit si eu,alta viata.Si ce vreme,de data asta imi place,ploua si e racorica,ce bine,aer respirabil!!!
FLORE,am vazut pozele de cand ati fost nasi,e scumpa tare Alessia ta,si tu frumoasa!!!am tot vrut sa iti spun,dar din lipsa de timp....
Azi vine noua bona,de data asta o tanara 23 ani,acum a terminat facultatea,speeeeeeer sa fie de treaba si sa ma ajute cum trebuie de data asta.
Alessia zice ba-ba,ga-ga,go-go,adeade....dar mama sau tata inca nu!!!dar e tare fericita ca poate sa silabiseasca..orice!!!
pupici,pe mai tarziu!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8
roana spune:
da de Dolores mai stie cineva ceva? si David al ei cel scumpic...
Sper sa fie bine si ei.
Si cleo? ce de mult nu au mai intrat ele
anateo2004 spune:
roana eu intentionez ca ii dau pana la 1an.acum depinde si de el,teo s-a intarcat singura la 10 luni.eu as mai fi vrut sa-i dau,dar asa a ales ea,si pana la urma a fost cel mai bine si mai elegant-fara plansete,crize,nopti nedormite.din experienta mea si a prietenelor,eu zic ca e bine sa nu mergi mai mult de 1an-1,6luni pt ca intarcatul e mai dificil,devin constienti,incep sa te dezbrace,apar si crizele de isterie etc...
desiree eu am lansat o intrebare,daca vor sa vina si alte fete cu atat mai bine.mai baga si tu intrebari in stanga si in dreapta poate esti mai vizibila decat mine.si poate reusim sa ne strangem mai mult de doua![]()
kikineata spune:
Lady Diana, daca nu ai fi asa stresata atunci n-as intelege. Asa sunt mamicile...daca nu te-ai comporta asa atunci ar fi dubios. Nu cred ca exista mamici cu capul pe umeri care sa nu aiba un gol in stomac cand puiul e bolnavior, nu papa sau nu doarme. Oricat de mica ar fi problema...mama e mama.
Dar chiar ai pus punctul pe "i" gandeste-te ca e sanatos e cel mai important si alta ar fi ca sa te multumesti ca a luat bine in greutate si a avut de unde sa scada...pe cand un bebe slab daca mai da si de-o boala e cam greu.
Capul sus tinerete, zambeste-i puiului si isi va reveni.
quote:
Originally posted by dianarus78
roxanica, dandusa, ideea cu putin si des nu functioneaza. cum ma vede ca ma apropii de el cu lingurita deja face "podul" (se arcuieste) si incearca sa se scurga in jos din scoica sau carucior. in scaunul de masa nu suporta sa-l asez deloc, nu stiu de ce dar nu-i place.
ieri a mancat un pic de piure de legume afara, in fata tufelor de trandafiri. la fiecare 5 lingurite mai mutam un pic caruciorul sa schimbe privelistea, mai bea putina apa si tot asa. aseara am fost la pediatra, zice ca pare usor iritat gatul dar el racnea cand se uita in gatul lui si a zis ca nu e concludent.
colac peste pupaza aseara a refuzat si bibele cu lapte. sper sa fii fost doar f.obosit, a urlat 10 min pana sa-l accepte...
tot aseara l-am si cantarit, sunt asa suparata... la 6 luni si 1 sapt avea 9300g, dupa 2 sapt are 8600g... a scazut prea mult... offff, cum sa am rabdare si sa nu ma stresez cu greva foamei...
roxanica, "jur ca nu ma mai stresez" - bravo tie ca poti. de curiozitate, cat a scazut cu otita, cat are acum?
radu.anca, il trec pe lapte exclusiv 2-3 zile, asta este sfatul de ieri al pediatrei. dar ce ma fac daca nici de ala nu se bucura cand il vede?? in gura n-are nimic, in gat un pic rosu (vezi mai sus) iar scaderea in greutate e macar suparatoare, daca nu ingrijoratoare... mi-e greu sa accept senina situatia asta.
editez sa mai spun ca probabil am nevoie nu numai de sfaturi/solutii dar si de un dus prietenos, dar rece... donia, spune-mi te rog ce minunat e copilul meu chiar si acum cand nu-l inteleg si cand ma aduce la disperare situatia asta. zi-mi cat de proasta sunt ca nu-i multumesc lui DD pt simplul motiv ca-l am asa intreg si sanatos...
Diana, mami deMarc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

si
Ianis (14.09.04)