Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 21
radu.anca spune:
Seara!
Multumesc fetelor care m-au lamurit ce e cu desfundarea canalului, m-am mai linistit. Deci sa nu intru...aham...asa o sa fac...da eu tot mai sper ca nu va fi nevoie..sa vedem ce zice doctorita...
Si Dani baga absolut tot in gura, iar daca nu ii dai ce vrea el plange si intinde manutele...nu ne mai stresam cu microbii, ca oricum sunt peste tot si ne depasesc numeric, nu? si cum pana acum nu s-a imbolnavit de loc, deduc eu ca l-am imunizat suficient cu lapticul... bravo mie!![]()
Vazut poze Herastrau, murit de oftica, pupam copiii frumosi si sociabili. Laura 13, lasa ca in septembrie venim in Iasi, si tragem si noi un picnic, sa nu mai plangi ca esti singura ...ok?
Dianarus, lasa copchilu in pace, ca o sa manance el dupa ce isi revine. Ai vazut vreun copil de 3 ani sa pape numai lapte? Io nu! Bine, asta nu inseamna ca trebuie sa asteptam pana atunci, da ideea e ca pana la urma vor manca de toate.Aaaa, si de ce adica "trebuie sa manance legume"? Nu e musai, si asa aportul de calorii nu e prea mare, comparativ cu aceeasi cantitate de lapte. Noi acuma nu trebuie sa avem pretentia ca ii hranim, ci ca ii facem sa experimenteze lucruri noi. Zi merçi ca papa lapte, e cel mai bun.
Roxanica 2006, asta e o atitudine buna. Un sfat pe care l-am primit eu a fost sa NU imi cumpar cantar, sa nu ma obsedeze greutatea copilului. Pe al meu l-a cantarit pediatra la controale, si cam atat. Daca e vioi, mananca, si doarme, inseamna ca e sanatos tun.
luly spune:
Madaluta multumim pt info. Imi pare rau dar nu pot sa te ajut cu banca. Tu iar ai musafiri?![]()
Donia
Ce ai, parca nu esti in apele tale? Mi-e dor de mesajele tale lungi.
Angi ti-am vizionat pozele. Ai o mandrete de fata. Sa-ti traiasca! Si felicitari taticului pt modul in care se descurca.
Aaa si pt ca tot au aparut fete mai vechi vreau sa intreb si eu de Roxana c.. Mai stie cineva ceva despre ea?
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
Laura13 spune:

nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Donia spune:
quote:
Originally posted by Laura13nu mai pot!!!!!!!!!!!!!!
Lauralui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!
Laura, ce se intampla? Cine te supara?
Nu doarme Dani?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Iaca mai scriu si eu doua vorbe in ceas de noapte, ca ziua n-am mai apucat. Multumesc ca m-ati lamurit cu fulguletii mancaciosi si degustatori de tot ce misca, aveam impresia ca numai al meu e asa.
luly,
sunt bine, dar vad ca sunt tare aglomerata de cateva zile. Roxana a inceput lectiile de inot, mergem in fiecare dimineata, parca nu mai am timp sa suflu. Mancam micul dejun, apoi ne pregatim de inot, dupa inot avem gustarea, pana termin totul a venit deja ora pranzului... zboara timpul, iar eu parca sunt constant de servici la alaptat, pregatit castroane diverse, spalat castroane, si iar de la inceput...
Dia, as despica in patru mai ales o zeama de ciorba de burta
... mmmmm... cred ca numai intr-o ciorba de burta o s-o duc in Romania. Si urda cu rosii.
Nu ajung din pacate in Timisoara, ramane sa o cunosc din pozele voastre. Atatea locuri frumoase n-am apucat sa vad cat am locuit in Romania...
Problema tehinca trebuie sa o semnalezi la Anunturi si probleme tehnice, desi m-as mira sa se dezlege misterul, poate e doar vreo defectiune temporara. Dar merita sa incerci.
Desiree, ce faina e poza cu cei doi cocosi
alexandra,
ce dureri te chinuie, fata draga? Nu ai luat vreo pilula, ceva?
Laura, Cristi nu arunca deocamdata pe jos, dar uneori ii scapa cate ceva. Dar nu e exclus sa vina si perioada asta...
Acum chiar ca ma duc la culcare. De scutec am scapat, vad ca mi l-a smuls deja Laura din mana.
Laura, iti doresc o zi buna, citeam din urma ca Dani a fost si ieri marait. Ai masurat febra? Pupici si un val de energie de la mine, ca mie nu imi mai trebuie decat putina, doar cat sa ajung in pat. 
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ralumat spune:
Buna dimineata!
Ieri nu am trecut pe aici, deoarece am fost ocupata sa bat Bucurestiul in lung si-n lat
. Cateodata am impresia ca cineva isi bate joc special de mine.....si incep sa ma gandesc serios la sugestia soacra-mii de a merge la un preot "sa-mi citeasca" (ce, nu ma intrebati).
Dar sa incepem cu peripetiile mele de ieri. V-am zis ca ne-am hotarat sa luam scaun Isofix. MaxiCosi nu ne-a placut, era prea ingust si plus de asta, 15 milioane. Asa ca ieri am gasit un Iseos la un magazin. Asta eradragut, se regleaza lateralele pe masura ce creste copilul, bun am zis, "achizitionat". L-am pus pe masina sa vedem cum sta, dupa care acasa am vrut sa-l luam sus. Ei bine, nu am reusit sa il desfacem decat pe jumatate. O parte iesea din gaicile alea de metal, o parte nu. 
Plecam cu el la importator, ca e in garantie 24 de luni. Tocmai pe soseaua Chitilei. Ajungem acolo, aia il scot din prima. Si incep sa faca training cu noi. Oricum incercam, nu reuseam sa deschidem decat o parte. Asa ca la un moment dat, barbatu-meu zice "dar aduceti domnule altul, sa vedem, merge tot asa?". Aduc aia singurul scaun pe care il mai aveau pe stoc, unul negru (asta de-l luasem era bordeaux). Il pun, reusim sa-l scoatem din prima (mentionez ca sistemul de deschidere este foarte simplu, apesi pe un buton si sare....insa primul scaun era de fapt stricat). Dar mie parca nu-mi placea asta negru...asa ca le zic "hai sa mai incercam o data cu cel rosu". Si incercat a ramas. Nu a mai reusit sa-l scoata nimeni de acolo. Nicic cu suturi, nici cu surubelnite, cu nimic. Asa ca am plecat la service, deosrece masina e in leasing si nu puteam sa umblam noi pe la suruburi, sa nu pierdem garantia. Serviceul aproape de Autostrada Soarelui 
. Acolo le-a luat juma de ora sa farame chestia aia de prindere de la scaun, cu vreo 2 dalte si un ciocan. Uit asa ne-am petrecut noi ziua de ieri. Azi cica ne aduc scaunul ala negru.
Nu vreau sa trag nici o concluzie, m-am saturat sa-mi mearga numai rau. Insa ma gandeam azi-noapte la Dia, care are de gand sa ia Isofixul din Germania, si la celelalte fete mai apropiate de tarile mai ieftine la produsele astea. Fetelor, ganditi-va bine.....ce faceti daca patiti ca noi? Ca nici macar importatorul nu ne-a crezut pana nu s-a convins cu ochii lui, o tinea una si buna ca "astea nu sunt scaune produse in China".
Merg acum sa citesc din urma. O zi frumoasa tuturor!
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
lizzy spune:
roxanica, dandusa, ideea cu putin si des nu functioneaza. cum ma vede ca ma apropii de el cu lingurita deja face "podul" (se arcuieste) si incearca sa se scurga in jos din scoica sau carucior. in scaunul de masa nu suporta sa-l asez deloc, nu stiu de ce dar nu-i place.
ieri a mancat un pic de piure de legume afara, in fata tufelor de trandafiri. la fiecare 5 lingurite mai mutam un pic caruciorul sa schimbe privelistea, mai bea putina apa si tot asa. aseara am fost la pediatra, zice ca pare usor iritat gatul dar el racnea cand se uita in gatul lui si a zis ca nu e concludent.
colac peste pupaza aseara a refuzat si bibele cu lapte. sper sa fii fost doar f.obosit, a urlat 10 min pana sa-l accepte...
tot aseara l-am si cantarit, sunt asa suparata... la 6 luni si 1 sapt avea 9300g, dupa 2 sapt are 8600g... a scazut prea mult... offff, cum sa am rabdare si sa nu ma stresez cu greva foamei...
roxanica, "jur ca nu ma mai stresez" - bravo tie ca poti. de curiozitate, cat a scazut cu otita, cat are acum?
radu.anca, il trec pe lapte exclusiv 2-3 zile, asta este sfatul de ieri al pediatrei. dar ce ma fac daca nici de ala nu se bucura cand il vede?? in gura n-are nimic, in gat un pic rosu (vezi mai sus) iar scaderea in greutate e macar suparatoare, daca nu ingrijoratoare... mi-e greu sa accept senina situatia asta.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
editez sa mai spun ca probabil am nevoie nu numai de sfaturi/solutii dar si de un dus prietenos, dar rece... donia, spune-mi te rog ce minunat e copilul meu chiar si acum cand nu-l inteleg si cand ma aduce la disperare situatia asta. zi-mi cat de proasta sunt ca nu-i multumesc lui DD pt simplul motiv ca-l am asa intreg si sanatos...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis 
Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi
Ralumat spune:
Eeeeee, Diana, bataitaaaaaa!!!!!! Nu am solutii, nici sfaturi, apa rece am din plin....ca i-am dat drumul de juma de ora si nu se incalzeste, sa fac si eu un dus! Dar apa rece ati avut de la D-zeu, am vazut eu la stiri.
Ca si oarecare consolare- David nu are 8,600 la 7 luni si o saptamana in conditiile in care mananca de sparge. Deci, bucura-te ca a avut de unde sa dea jos.Ia incearca si Bonnisanul (parca Dandusei i-a recomandat medicul solutia asta) - poate ii mai face un pic de pofta de mancare.
Si oare merge sa il lasi vreo 5 ore intre mese? Poate i se face foame?Sau sa pui ceva in lapte (gen cereale), sa il indulceasca un pic?
A, si sa stii ca m-am gandit si ai putea sa incerci sa-i dai prima doza de Chamomilla dizolvata numai in apa (putina, 10-15 ml), fara ceai. Remediile sunt dulci si s-ar putea sa-i placa gustul.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea
Yagmur spune:
Neatza,
Sint tare ametita
; aseara am petrecut la barbeque cu artificii de 4 iulie... a fost super fain, dar acum 

Deci, mor de ciuda ca nu am fost si eu pe paturica in Herastrau.... (sper sa ne primiti si pe noi peste 2 saptamanii) altfel
; azi se pare ca sint in dispozitie razboinica...
In alta ordine, doar eu sint fata cu Y? WOW...
In fine, azi chiar nu sint in moodul in care sa pricep ceva...![]()
S-a constipat si Luchitza; la 6 dimineata incepe sa planga; ii pun suzeta, nimic; il iau in bratze, nimic; ii fac 260 ml laptic, papa tot.. si tace... cand il schimb vad si 2 chestii mici si tari si ma gandesc ca de aceea a plans.. azi scot marul si bagam para si piersica.. sper sa nu treaca in extrema cealalta
Dragele mele mamici, v-am citit ieri si am vazut ca v-ati mai certat, impacat, mai pleaca lumea dar mai vine..... inca mai am 3 pag de recuperat... eu sper doar sa mai trimiteti 

si cand "dispar" eu (azi se vede ca e managementul la capitala - uite ce carnat am scris)
Ma duc sa ma sap dupa o cafea prin alte containere... ca aici s-a baut tot (am fost si cei mai petrecareti de la chef)
Pupici, pupici, pupici... Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Ralumat spune:
Ia uite, petrecareata! Hai, trezeste-te, si baga si tu poze cu Luchitza, ca tot e managementu' dus.....
.
Raluca, mami de
David Calin (28.11.2006)
luna a saptea