Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
asiza spune:
quote:
Originally posted by flore26
Ba, da cum adica, fetele cu F sau M sau A sau K nu sunt de treaba?? Ia treceti de rectificati! Ca eu chiar sunt foarte de treaba, si nu mi/au murit laudatorii, ca sa nu mai zic de cele cu M sau A. Hai ca acu chiar m/am nervat...
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
...ca bine-ai mai zis-o!!!
...no, Kikineata, vezi in ce te-ai bagat???
...btw, pare sa fie afta in gurita Sarei...nu trece cu glicerina cu stamicin, sau cu glicerina cu nistatin?Roana, dr. Vasilescu e super ok ca si ortoped...si eu tot la ea am fost cu Denis, dar da cam multe sfaturi care nu tin de meseria ei si nu stiu daca e tocmai ok...asta nu-mi placea mie...dar ca si pediatru-ortoped e cea mai cea...
Flore, eu la piureul de legume pun morcov, patrunjel radacina, dovlecel, uneori cartof, cand am si pastarnac...mai nou am introdus si ardeiul si putin putin ulei de masline.aaa...si neaparat putin laptic, cam 20-30 ml, ca altfel e..yachh....
Dandusa, suntem bine, multam fain de intrebare...a iesit deja si dintisorul cu numarul 3
...in rest, ma cam enerveaza Desiree asta ca vad ca-l baga pe Octavian (de altfel un baiat absolut minunat 

Donia, si Denis baga ABSOLUT TOT in gurita...
Iulia de Angi e absolut superba...chiar daca nu avem a good history together, trebuie sa recunosc ca ai o fetita superba!

Danuuuut, te iert ca nu citesti tot ca esti mamica muncitoare...toate respectele mele...n-am fost inca in concediu la Soboslobo ala...in august mergem doar...

Biabaus,bine ai revenit...e frumusel foc piciul tau...
...hai mai des...Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
asiza spune:
Alex si Laura, de ce nu va mai pot vota piticii??? Nu ma lasa sa accesez link-ul de la semnatura voastra...de ce?
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
adinazot spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am tot intentionat sa va arat si intreb ceva, dar m/am luat cu altele si am uitat. Alessia isi tine piciorul stang asa, ba chiar din pozitia asta isi suge degetul de la picioare. Cine o vede se tot mira. Ai vostri stau asa? o fii normal?Mergem la Felix, 12/17 august, hotel 3 stele, cu printesuca cu tot. O luam si pe mama cu noi, ca sa faca pe baby sitter/ul, asa ca ... ce m/asteapta...
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
Flore,si Alessia mea mai sta asa cateodata,dar de fapt cum nu sta,ca adopta toate pozitiile posibile si imposibile...eu zic ca e normal!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8
alexandra_25 spune:
Asiza...am inteles ca s-a terminat concursul de aceea....oricum mersi ca te-ai gandit la noi!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
adinazot spune:
ANGI,Iulia este delicioasa,superba de tot.
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8
biabaus spune:
asiza multumim de primire; si de complimente
si tie si lui teutz
sper sa reusim sa intram mai des......azi a fost o zi minunata, cu lins de castron (doar legumele - cu carnitza, ca fructele
) Adevarul e - cu cine sa semene saracutzul, ca nici maica-sa nu se omoara cu fructele ![]()
somn usor
Bianca si bebe Matei
poze
roxanica2006 spune:
Sara buna, sara buna!
Atata am citit, ca am ametit...
deci:
Picnicul bucurestencelor (si al constantencelor convertite) e super!! mancarica si pentru bebei si pentru mamici, super buna ideea!
L-am vazut pe sexos, nu-si paraseste sotioara nicio secunda!! Numai pe el l-am vazut pe acolo, barbatzel! Dandusa, apreciez profilu' ! 
Dianarus, uite, exact asa am fost si noi dupa otita, dormeam numai in brate, leganat. de credeam ca niciodata nu-si va relua bunele obiceiuri. si treptat, treptat am reusit sa dormim singurei in patutul nostru. Il asezam in patutz si stateam si eu intinsa pe patul mare, cu capul orientat spre el, sa ma vada, si-i povesteam cate-n luna si-n stele, asa incet, pana adormea.
Referitor la pofta de mancare, noi nu suntem un exemplu bun pentru ca niciodata nu am fost mancaciosi. Insa atunci cand a refuzat categoric orice aliment, am trecut exclusiv pe lapte. Nu pot sa spun ca a fost o idee buna, nu s-a schimbat nimic. Cel putin la noi n-a mers. Ce a functionat a fost metoda "Dandusa". Adica putin, putin si des: cateva lingurite de mar, cateva de cereale, putin piure d elegume, da' puuuuutin, asa mai mult in joaca. si apoi ziua urmatoare a fost mai bine, si tot asa.De fapt cred ca totul depinde de toanele lor.
Eu iti spun doar atat: multa rabdare, intr-un final totul revine la normal, nu are rost sa te impacientezi si sa te stresezi.
Kikineata, uite, eu am adoptat o noua atitudine, JUR ca nu ma mai stresez pentru greutatea lui David. Il vad foarte energic, vesel, jucaus, NU E UN COPIL BOLNAV. Asta e constitutia lor, sunt mai firavi si punct. Sa treaca aftele repede!
Flore, Doamneeeeeeee ce ochi are printesa, te hipnotizeaza...
In piureul de legume punem obligatoriu cereale!Altfel nu vrea domnu' !
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
roxanica2006 spune:
Miro, sa-ti traiasca fetita, tare frumoasa e! BRAVO!! Hei, si noi facem bravo, am uitat sa va spun!!
Numai ca eu nu reusesc sa-l filmez..
auzi, Miro, imi aduc aminte cum Danita parca.. ne-a anuntat ca s-a nascut Kara-Ioana si apoi intr-unul din mesajele urmatoare ne spunea : "Miro e ingrijorata ca-i cam uratica fata". pacat ca n-am vreme sa caut la Odisee exact pasajul. Ha, ha! Si uite ce frumusete de fetitza ai!!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
roxanica2006 spune:
Raspund asa fragmentat ca-mi tot cade lama pe firu' logic.. E tarziu si se intelege..
Radu.anca, noi am facut la 4 luni interventia aia de desfundare a canalului lacrimal. E asa cum ti-a explicat Dia, se foloseste o sonda/ac subtire. eu am facut greseala sa intru in cabinet si am plans de m-a luat in suturi d-na dr. Te sfatuiesc sa astepti undeva afara. Ei uita repede, pentru noi e traumatizant.
a mai fost o chestie la noi, a trebuit sa ne prezentam de doua ori la dr, sa repetam operatiunea pentru ca nu stiu ce ne-a explicat, exista un canal superior, altul inferior, si se pare ca erau ambele infundate si nu a reusit din prima. Sper ca ai inteles ceva..Daca nu, repet maine dimineata.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
dandusa spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
auzi, Miro, imi aduc aminte cum Danita parca.. ne-a anuntat ca s-a nascut Kara-Ioana si apoi intr-unul din mesajele urmatoare ne spunea : "Miro e ingrijorata ca-i cam uratica fata". pacat ca n-am vreme sa caut la Odisee exact pasajul. Ha, ha! Si uite ce frumusete de fetitza ai!!!
...adevarul este ca acum uitindu-ma in urma, la pozele Crinutei...,o vad chiar uritica,uritica...Bine..,eu atunci nu o vedeam asa...,era zina mea micuta...,brunetica lu' mama,brunetica...si rosieeee,da' ce rosiee era..Chiar acum citeva zile ma uitam la pozele ei...,de la citeva saptamini si zau ca nu-mi vine sa cred ca-i ea...S-a transformat foarte mult..,parul i s-a deschis foarte tare...,tenul la fel...,ochii in schimb au ramas aceeiasi...,vorba unui nene care repara ceasuri...,cica "da' ce-ti da mami tau sa papi,printesa?...,numai masline?"

Mindrete de Crinuta