Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

ba nu rade de mine ca iar is amarata tare...maine mrgem la dr...cred ca a facut stomatiata aftoasa...vita mea...sau puii mei ce-o fi...da are pe limba si pe bizici niste besicute una sparta oua ba si parca se inmultesc si pe limba...de ce acu? de ce iar? de ce cand manca tot mai bine?

quote:
Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by bebinuta

Deci nici un fulguet nu are incisivii de sus iesiti? Si pe mine cine ma lamureste?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

mai incearca o data cu intrebarea aia, ca prima oara n am prea inteles.... hai, ca tre s o lamurim

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

LOGIC doar Toate fetele cu D...super fete..nu stiu daca ati observat da combat si bune sirele si desfac firu-n patru pana se lamureste omu'

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

of stii cata rabdare am invatat sa am in ultimle luni? Cumsa nu am rabdare sa citesc mai ales ca e ceva ce ma intereseaza. Da sunt de acord a fost o zi buna la voi...si bea lapte!!! important. Mie mi se pare ok la legume 100-120...vezi ce mult am muncit la modelarea creierasului?? Multumesc de raspuns. Pofta mare!!!

quote:
Originally posted by biabaus

kikineata eu zic sa nu te ingrijorezi prea tare; si Matei al meu mananca zici ca e o vrabiutza; e nascut in aceeasi zi cu Sara si are 7.500 si 71 cm, am fost ieri cu el la pediatru; a fost si racit (nici acum nu i-a trecut de tot) si a slabit, ii ies si dintisorii - cei de jos se vad clar, au iesit cam 4- 5 mm din gingie, iar cei de sus acum sparg (cred ca l-au durut mai tare cei de sus)
Am fost plecati 1 saptamana la munte (sa scapam de caldurile din Buc) si am dat peste alta; la munte era destul de frig..si a racit..ii mai dadeau si dintii... nu manca nimic, cate maxim 100 la o masa; mai aveam putin si o luam pe campii...bine ca am ajuns acasa

ieri de ex a mancat 160 lapte la 6.30, apoi i-am facut caise cu branzica la 9 si ceva, 10 - n-a vrut- atunci i-am facut mar cu banana si biscuit, a mancat cam 4- 5 linguritze (cam in sila) apoi 80 lapte, la pranz a trebuit sa mergem la doctor asa ca am lasat ciorbitza pt la 5; la 2 180 lapte; apoi somn trei ore si la 7 cand am incercat supitza, a mancat ceva ceva (sa zic 100 ml) si apoi s-a sclifosit la un lapte vreo juma de ora si a mancat 100ml; iar la culcare dupa baitza 180lapte si somn pana la 5 30

si oricum a fost o zi in care n-a mancat nici ff rau nici ff bine...

sper ca n-am folosit prea multe cuvinte si ai avut rabdare :)

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by kikineata

ba nu rade de mine ca iar is amarata tare...maine mrgem la dr...cred ca a facut stomatiata aftoasa...vita mea...sau puii mei ce-o fi...da are pe limba si pe bizici niste besicute una sparta oua ba si parca se inmultesc si pe limba...de ce acu? de ce iar? de ce cand manca tot mai bine?

quote:
Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by bebinuta

Deci nici un fulguet nu are incisivii de sus iesiti? Si pe mine cine ma lamureste?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

mai incearca o data cu intrebarea aia, ca prima oara n am prea inteles.... hai, ca tre s o lamurim

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

LOGIC doar Toate fetele cu D...super fete..nu stiu daca ati observat da combat si bune sirele si desfac firu-n patru pana se lamureste omu'

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

imi pare tare rau ca iar e bolnavioara SARA, sper sa se termine si la voi cu problemele astea ale voastre! Multa sanatate Sarei !

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Multumim Dandusa, am preluat legatura...categoria musca zici??
Pai cred ca ma stie tot parcul cu mancarea dupa mine!! acum insa nu mai pot ca eu n-am razatoare!! acum de cand cu caldura nu mai vrea sa pape afara. Si Sara Maria mananca daca se poate un shake ceva...direct rece de la firgi altfel nu vrea....da mi-e o frica de rosu in gat!

[quote]Originally posted by dandusa

Kikineata,noi avem 7100,la 8 luni si un pic...,de cind cu caldurile astea...,micam cam aiurea...si mai mult de cind cu carnita...,pentru ca inainte minca mult mai bine,pireul,fara carnita...,buuuun,acum am descoperit ca in casa...,maninca foarte bine,daca i le dau putin mai reci de temperatura camerei...si cel mai si cel mai bine,maninca afara,la aer curat...,deci aum am ocazia,merg in parc cu jumate de bucatarie si ii pregatesc sa pape...,ieri in Herastrau amincat doua mese...,super bine...,cam astea sint ponturile de la noi...Oricum,se pare ca noi nu asimilam...,ca de mincat...,mincam binisor...,comparativ cu alti bebei...Cam atit de la categoria ,musca...,dau legatura mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

mamaaaa, ce striptease in Herastrau...bine ca nu era nici un gabor pe acolo... remarc familie de d mic, frezata nou ... dandusa vesela mereu, razuind de zor..desiree la decolte, teutz slabanoaga...ce mai, frumos! poate la anul pe vremea asta sa va acompaniem si noi...

kara e aplaudace !! bravoooo!!

vad ca iar e cald tare la Bucuresti, 35C! aici 20C ...brrr
Donia, la voi ploua?

Mergi la inceput

flore, frumoasa nasa ai fost...si blondina, iti vine bine.

Mergi la inceput

multumim ktrinel...
fetelor, ati observat ca iulia lui angi e eroina dc? bravo ei !

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

kikineatamulta sanatate puiului, dar de la ce a facut? sa te duci cu ea cat mai repede, sa-ti dea un tratament sa-i treaca cat mai repede...si de rabdare... ce sa-ti zic... si la mine s-a cam terminat. Eu cand nu vrea cu nici un chip imi zic ca o sa vina si zile mai bune... si ca oricum, daca ii e foame, trebuie sa manance, e o chestie firesca , naturala; asta in cazul in care e sanatos, ca daca e bolnavior, mai bijne ii dau mai des si mai putin....Sa-l vezi cand se trezeste dupa vreun somn din ala de 3 - 4 ore chiar (rar, dar se intampla) stau ca pe ghimpi, sa-i fac lapticul sa fie tocmai bun.. cat sa-i fac ? 180, 200, se scoala puiul flamand si poate nu-i ajunge.... si el, abia daca suge 30... imi vine sa mor nu alta

Sanatate Sarei

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

cum , unde , cand, cum???????????

quote:
Originally posted by desiree

multumim ktrinel...

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ktrinel

cum , unde , cand, cum???????????

quote:
Originally posted by desiree

multumim ktrinel...

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

e poza iuliei pe prima pagina a forumului

desiree si bebe Octavian

Ploaie de stele;

Mergi la inceput