Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
dani doarme dupa o dimineata terorista, a plans fff mult, era f marait si din orice dadea in plans. sper sa nu fie la fel si dupa amiaza......... poate ies dintii in timpul somnului de pranz. mai stim noi o domnisoara careia i-au iesit asa, nu dandusa?
sbogdana si eu ii dau apa in timpul mesei de legume, el de fel nu bea apa DELOC, dar at trage de vreo cateva ori, deci trag concluzia ca ii este chiar sete. apoi papa din nou bine.
dianocica

quote:
zice alta nebuna, evident.....

greseala recunoscuta e e jumatate iertata
flore incearca si lactuloza pt constipatie. eu cred ca ti-am mai spus..... la noi a avut efect borcanasaul de para, fructul natural a fost fix pix. o sa fii matusica!!!!! sa fie sanatoasa si ea si bebe!
un descantec.... pai nu cred ca are ce sa strice.... mai bine spune o rugaciune. DA DOAMNE SA NU MUNCESC IN ZADAR
dandusa, desiree, teutz, dianocica nu vorbesc cu voi. gata m-am oftcat OFICIAL pt mare intalnire, cu poze super misto, mamici la fel, iar bebelusii EXTRAORDINARI! pai...bambo e la mare, porumbita nu ma da pe aici, ramsan la mare, lorym ocupata, avdanaarhire la munca, lavinia disparuta..... pai eu cu cine sa ma vad in iasi???

HAI CA AM ARS SUPA , ma duc sa pun alta la fiert......revin

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dandusa, Diana, avem 6 si cred ca urmeaza al 7-lea cat de curand. De alaptat, il alaptez exclusiv (si mananca la o ora, doua sau trei dupa cum are chef) si o sa fac asta pana pe 15 iulie cand o sa incepem diversificarea. Am zis ca mai las o sapt dupa vaccin ca sa incepem. Avea o perioada cand ma musca de imi facuse rana. Acum musca doar cand e nervos sau cand face misto de mine De iesit au iesit cu show`ul de rigoare. Partea proasta e ca il doare pe el ca pana la urma la mine sunt doar noptile nedormite si oboseala.

Si Diana...am incercat sa-i mai fac o poza la dintisori numai ca el vrea sa pape aparatul asa ca nu ma prea lasa sa-i fac o poza buna. Ca sa nu mai zic ca devine brusc serios si automat nu se mai vad dintii.

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070704&ctime=130308" target="_blank">Nu o las pe mami sa-mi faca poza. Ups...a reusit, dar macar nu e centrata bine...

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Laura,
da,in somn i-a iesit primul dintisor...,iar al doilea...,nu mai stiu...,cred c la fel..
imi pare rau ca nu stai mai aproape de noi...,ti-ar fi placut cu siguranta sa iesim toate...,dara sa...,macar prin poze...,te simti un pic mai aproape de noi,asa-i?Puuupam tare sa treaca
Mirona,
tot suparata?...sau mi se pare?parca asa-mi pari in mesaje...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

gata....supa fierbe, sper ca nu se arde.....am revenit
dianocica desi sunt suparata pe bucurestence, tie iti mai spun 2 borbe, sau mai bine lasa vorbele si ia de aici .....unde esti mama grasa??????? vezi ca ma supar, de data asta pe bune! oricum pt dintisor!
miro frunzele le stiu.... sunt acelea care cad in rotocoale pe pamant.... habar n-am cum se numesc, dar macar le-am mai vazut! nu stiam ca se desfac.... deci tot naspa stau cu botanica dani ieri..... am uitat sa zic.... a intins manutele sper monitor si chiuia.... chiar a fost scumpel. logic, doar stia ca e viitoarea nevasta! am vazut si filmuletul........ MOR de scumpica ce e! da' s-ar infige un picut in camera video! va pe amandoua! si pe tata socru .... sa il dam de partea noastra!
dandusa pe 28 pleci la constanta? sau la claudiu? ca nu mai retin cand pleci la iubirea voastra!
sbogdana eu am citit intr-o rev "mami", ca banana nu ste recomandata decat dupa 9luni, dupa 6 luni se poate da cea de la borcanase pt ca este tratata si ii scade riscul alergen
gata...... sper ca am rasp la toata lumea, pe cine am sarit cu mult drag sa ma ierte.
fug sa zac si eu un picut, pana fierbe (nu se arde) supa
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hai ca am citit una buna:
De curand, s-a constatat stiintific ca berea contine hormoni
feminini. Demonstratia cercetatorilor care au lucrat la acest proiect a fost
urmatoarea:
1. Am inceput sa ne ingrasam vizibil;
2. Vorbeam prea mult fara sa spunem nimic;
3. Am intampinat dificultati in a conduce corect;
4. Ne era imposibil sa efectuam chiar cel mai simplu rationament;
5. Refuzam cu incapatanare sa recunoastem ca nu avem dreptate,
chiar daca era evident;
6. Ca sa fie complet, mergeam la toaleta la fiecare 5 minute, si,
in plus, impreuna!

tot nu inteleg de ce merg femeile impreuna la buda??? si culmea ca o fac si eu si tot nu pricep.

dandusa ti se pare maica, ti se pare - sunt doar obosita. Fug langa fii-me sa dorm putin ... caiar ma duc la scarbici deseara.
v-am pupat

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

multumim ,fetelor,de urari ! noi suntem bine !
sunt in urma cu cititul.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

poze din herastrau

poftiti de vizionati !

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by Mirona

Laura - pentru tine, dar nu numai -> www.dropshots.com/day.php?userid=259650&cdate=20070704&ctime=040859" target="_blank">BRAVO de la Kara mea draga.

pupam pe toate si pe toti

Miro

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna,
Flore, cred ca Alesia ta si Rares al meu au primit acelasi instructaj ca sa ne faca noua zile fripte...
Si la noi constipatia e in floare, mai nou l-am invatat sa bea apa mai multa ca de obicei...si parca parca face mai moale!
Fructe papa, legume...e cu cantec nene! In principiu am facut multeeee experiente: telina, pastarnac, dovlecel, morcov ;totul fiert si blenduit. Scos telina si adaugat cartof! Scos pastarnac! Pus mai putin morcov. Amestecat cu branzica! Nu functioneaza nimik. Papa max 5 lingurite si apoi incepe foiala, concertul si plansul daca insist! Maine o sa pun la fiert si o rosie, fara samburi si coaja...sa vedem...
Asizule bine te-ai intors de la Sloboslobo...Cum a fost? V-a priit? Poate ai si raspuns da' fata n-are timp sa ceteasca ...
Jojo_miha, sa ai o sarcina usoara iar comoara ta o sa fie bine...ai sa vezi! DD te-a incercat o data, ai trecut peste...acum totul o sa fie bine!!! Te asteptam cu vesti!
S-a gatat pauza...fug la munci...

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

da dandusa am fost acum doua wenduri la constanta...i-a placut, batea destul de tare vantul pe plaja, si apa era rece pt el, dar a fost super ok. Se juca un pic cu nisipul, dar n-avea curaj sa-l bage in guritza ...:))
Saptamana trecuta in schimb am fost la munte, sa fugim de caldurile din Buc si nu prea i-a priit; adica ce zic eu nu i-a priit; a fost un cosmar, nu-l mai recunosteam; s-au combinat iesirea dintilor (4 odata) cu o viroza (cu temperatura, tuse, muci, ochisori care curgeau) A fost un chin, bine ca a trecut; ACASA e cel mai bine.

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput