Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

am mai pus si eu nishte poze....ziceti-mi si mie daca se vad pls

si am inteles ca deja sunt inca vreo 3 conturi de mail . Ma ajuta si pe mine cineva cu parole, chestii...

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

vvaaaaaaiii, ce zi superba a fost ieri..in afara de faptul ca m-am prajit la umbra ca o gogoasa in tigaia incinsa...a fost super..am cunoscut Crinutza mancacioasa..sunt geloasa pe cat de bine papa...a mancat portia ei si jumatate din portia Alexiei, am cunoscut Alexia dolofanica, are o personalitateeee..am cunoscut dmic sau dmare mai bine zis, super morocanos de la dintisorul care din cate am citit a aparut de dimineata..dar indealtfel are o alura de boss, foarte sobru, abia schita asa un zambet cu toate ca m-am scalambait la el pana am transpirat..

fetelor, ma complexati si pe mine cu laudele vis-a vis de Octavian..acum merge in 4 labe dar acum o luna nu statea nici in funduletz...azi dimineata l-am pus pe pilota pe covorul din sufra si l-am gasit pe salteaua inalta de 10 cm incercand sa prinda matza de coada...

dandusa, am murit de ras la faza cu antrenamentul si cu "laba in freza"..e adevarat ca Octavian a intrat cu mana in parul Crinutei, dar eu cred ca intentia lui a fost sa o mangaie...si a iesit altceva..o fi avut si el neuronu prea incalzit de la soare, ca altfel e un adevarat gentlemen, sa stii ..cat despre antrenament,o sa vezi ca intr-o zi o sa plece singura si nu o sa o mai gasesti unde ai lasat-o

ia uite frate, unele cu cate 4 sau 6 dintisori si noi cu niciunul...ei, gata, incepem antrenamentul...

dianocica, nu esti grasa deloc, esti normala pentru o mami care alapteaza, clar?

dianarus, eu zic ca e mai bine sa adoarma in carucior decat in brate...

gata, s-a trezit fortzosul...revin si eu cu poze si filmuletze din parc

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by adinazot

quote:
Originally posted by dianocica

poze de la intalneala
biabaus bine ai revenit
flore suuuper. sa aiba o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos! d se constipa de la caisa si o tratam cu piersica fff coapta
bogdana da, apa la masa. si noi vrem, cand nu e super fin , adica la mar la blender

d a zis oficial ca el nu vrea mar la blender. pe razatoare, nene, ca asa se face marul bun..... piersica da, la blender. marul....NU
a, si ne a iesit si al 4 lea dinte dis de dimineata

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

SUPERBE POZELE,MORTALI COPIII!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Subscriu si eu. SUPERBI!!!!!

FLORE ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

ce intalnire in Herastrau...si ce rau imi pare ca n-am venit...am vazut pozele, toti copilasi niste frumusei. daca veneam cred ca ne complexam, noi nu stam nici in fundulet nesustinuta. nu mai zic ca nu avem nici o urma de dintisori...dar las` ca data viitoare nu mai ratam.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

m-am muncit, am cautat, m-am holbat dar...
in afara de sunculitzele lui d mic zau ca n-am vazut altele...

in schimb pozele sunt super de tot. am ajuns sa va invidiez ca stati in bucuresti, ca va vedeti si papa bebeii in parc, la (aproape) curu gol, pe paturica...

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by dianocica

bai nene, tie ti s a urat cu binele? pai io ma chinui cate 3 ore sa selectez pozele si tu pui cu mine garsa? moooa, sa vezi ce te ciufulesc.....

ce-am facut?!?,ce-am facut?!?...,nu inteleg...,da' mai bine fug......aaaa,te refereai la tipa aia misto in bluza alba???...,care a fost complimentata ca a slabit???...cred ca-i timpul sa te ciufulesc eu...,vino aici...,sa te aranjez...eu...,hai ca pot face curs pe parul tau...,de ma angajeaza astia imediat...,ce "blondy"?...,astia-s mici copii,pe linga ce-o sa fac eu...,uite asa o sa arati...,dupa...

Mindrete de Crinuta

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei
Pe DC - Andrei are nevoie de noi

Mergi la inceput

nu sunteti singurii... marc sta in fund nesustinut de vreo saptamana, mai cade pe spate cateodata si tre' sa fiu pe faza; dinti n-avem, nici macar nu par umflate gingiile...

oricum, se vede si diferenta de varsta si de aptitudini. 1 luna diferenta intre copii e ceva la varsta asta. fetita ta vad ca e din finalul grupei, dupa 15 dec...

sanatoasa sa fie, restul vin, sigur...

quote:
Originally posted by aka

ce intalnire in Herastrau...si ce rau imi pare ca n-am venit...am vazut pozele, toti copilasi niste frumusei. daca veneam cred ca ne complexam, noi nu stam nici in fundulet nesustinuta. nu mai zic ca nu avem nici o urma de dintisori...dar las` ca data viitoare nu mai ratam.

Monica de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina 1, 2, 3,4, 5, 6 ,7

Pozele noastrewww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Povestea nasterii lui Ianis

Povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Laura - pentru tine, dar nu numai -> www.dropshots.com/day.php?userid=259650&cdate=20070704&ctime=040859" target="_blank">BRAVO de la Kara mea draga.

pupam pe toate si pe toti

Miro

Mergi la inceput

wow, e totala, ce repede ai invatat-o...
mama, ce-ar fi vrut sa traga aparatul video jos...

quote:
Originally posted by Mirona

Laura - pentru tine, dar nu numai -> www.dropshots.com/day.php?userid=259650&cdate=20070704&ctime=040859" target="_blank">BRAVO de la Kara mea draga.

pupam pe toate si pe toti

Miro

Povestea lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by biabaus

am mai pus si eu nishte poze....ziceti-mi si mie daca se vad pls

si am inteles ca deja sunt inca vreo 3 conturi de mail . Ma ajuta si pe mine cineva cu parole, chestii...

Bianca si bebe Matei
poze

se vad,se vad...,foarte frumoase pozele...,ce a crescut pustiul...Ati fost la mare,deja?

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78
dorsilia, dia, de ce sunt mai bune borcanelele alea, pt ca sunt de afara? intreb si eu, sunt mai ok decat cele de la noi? sau ies mai ieftine? intreb sa nu mor proasta...

Povestea lui Andrei

diana_rus, nu-s mai bune deloc, sunt la fel, dar de ex in tm nu gasesti decat 3 sortimente de legume la hipp si alea la borcan mic ... si alea din romania sunt facute tot in germania, nu-s facute aici, deci nu e nici o diferenta de calitate (ma refer la hipp) ... cu alea de la nestle e alta povestea, nestle le face aici si am auzit ca n-ar fi tocmai ok... tipa aduce si borcenele alete-nestle care-s super ok si bune-bune ... dar eu cred ca o sa ramanem noi tot pe hipp ca-s bio

sbogdana, banana este alergena, se recomanda dupa 6 luni, eu i-am dat Oanei dupa 7 luni si tot a facut rectie urata la ea

radu_anca, noi i-am facut Oanei interventia de desfundare a canalului lacrimal, a durat cred ca 30 sec si nu a durut-o deloc dupa... in ce consta? ii baga pe canal un ac f f subtire dupa ce in prealabi a dezinfectat-o bine... pe oana au tinut-o 6 persoane, ideal ar fi sa nu tb sa o tineti voi.... noroc ca nu ne-au lasat inauntru, ca a urlat de am auzit-o pana la capatul coridorului :(( ... dar dupa 1 minut radea de zor la tanti dr... si iti zic ca merita, scapa de toatae secretiile alea nesuferite... dar mai tb sa stii ca exista riscul sa se mai infunde, dar la noi nu s-a mai intamplat... tinem punii mai ales la parinti, ca pe mine m-a busit plansul pe coridoare pe acolo, pt bebei nu e mare lucru

flore, voi cu 5 lingurite de legume, noi cu 5 lingurite de fructe .. tot pe-acolo ... eu zic bine ca Oana papa legumele, cu fructele perseveram si o sa le pape si pe alea intr-o buna zi

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput