Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)
Raspunsuri - Pagina 12
dandusa spune:
quote:
Originally posted by kateryna
DIana, felicitari ptr al 4-lea dintisor. Inca doi si ne ajungeti.Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Mindrete de Crinuta
dianocica spune:
quote:
Originally posted by kateryna
DIana, felicitari ptr al 4-lea dintisor. Inca doi si ne ajungeti.
aveti sase?!?!?! [omulet cazut pe spate si lesinat de emotie] alaptezi?diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
Teutz spune:
Dianocica, felicitari pentru dintisorul numarul patru!
Kateryna, aveti deja 6 dintisori? Sunteti tari, frate! Sper ca n-au iesit cu prea mult scandal!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
dandusa spune:
Dia,
nu mai stiu daca ti-am raspuns cu "brevi"...
,scuze...Eu sint foarte multumita de el...,usor,incapator(cosul),se pliaza cu o singura mina...,husa se da jos in intregime...,nu stiu daca rotile sint cauciuc,cauciuc...,dar banuiesc ca da...,plastic,nu sint cu siguranta...,daca vrei detalii amanuntite,pot face poze mai de aproape si le poti arata mai departe...,asta pentru modelul pe care il am eu...,binenteles...
Eam trecut-o pe Crinuta la mine pe pasaport...,m-a costat 1 mil,a durat 10 zile lucratoare...,poza ei este valabila 3 ani...,pasaportul meu este valabil 10 ani...,eu am avut procura de la Claudiu,pentru ca stiam ca urmeaza sa plece din tara...,astfel ca mie mi-au trebuit alte acte...,adica mult mai multe...,deci cu asta nu te pot ajuta...
Mindrete de Crinuta
flore26 spune:
Am fost nasi pe 23 iunie. Cateva poze: cu mami, cu tati, am motz
FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
Teutz spune:
Flore, sa va traiasca finii si sa fie sanatosi! Foarte frumosi nasi! Iar motzata mica ma omoara cu ochisorii ei albastri!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
dandusa spune:
quote:
Originally posted by flore26
Am fost nasi pe 23 iunie. Cateva poze: cu mami, cu tati, am motz
FLORE![]()
ALESSIA LIANE 16-12-2006)
LUNA 7
Sinteti foarte frumosi,
...locatia super...cu floricele...si podulet...,foarte frumos...Sa va traiasca fini
Mindrete de Crinuta
biabaus spune:
dianocica mersi de primire, ma bucur ca nu m-ai uitat :). Da' intalneala unde a avut loc, si cand ?
Bianca si bebe Matei
poze
flore26 spune:
DIANOCICA< KATERYNA< DANDUSA, Felicitari pentru dintzisori!
La noi nimic la orizont.
TEUTZ 

FLORE
ALESSIA LIANE 16-12-2006) LUNA 7
adinazot spune:
quote:
Originally posted by dianocica
poze de la intalneala
biabaus bine ai revenit
floresuuuper. sa aiba o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos! d se constipa de la caisa si o tratam cu piersica fff coapta
bogdana da, apa la masa. si noi vrem, cand nu e super fin , adica la mar la blender
d a zis oficial ca el nu vrea mar la blender. pe razatoare, nene, ca asa se face marul bun..... piersica da, la blender. marul....NU
a, si ne a iesit si al 4 lea dinte dis de dimineata
diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie
SUPERBE POZELE,MORTALI COPIII!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 8

Anelin-George (7 ian 2007)