Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

poze de la intalneala
biabaus bine ai revenit
flore suuuper. sa aiba o sarcina cat mai usoara si un bb sanatos! d se constipa de la caisa si o tratam cu piersica fff coapta
bogdana da, apa la masa. si noi vrem, cand nu e super fin , adica la mar la blender

d a zis oficial ca el nu vrea mar la blender. pe razatoare, nene, ca asa se face marul bun..... piersica da, la blender. marul....NU
a, si ne a iesit si al 4 lea dinte dis de dimineata

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Dianocica,
gind la gind cu pozele...,doar ce le-am pus si eu... aici...,n-ati plecat?...sa nu-mi spui ca nu mai plecati?Felicitari pentru dinteeee
Flore,
felicitari ,o sa fii matusica......,cu legumele...,pun condimentul care-i place lui Claudiu foarte multtt....,dragoste...
Sbogdana,
si noi bem la masa...de la Adinuta am invatat trucul...si tine...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mama-mama, ce de dintisori! noi nu avem nici unul, dar din cand in cand face pe terorista doar asa, informativ, sa vad cum va fi !

multumim de invitatia la ikea, dar saptamana asta zicem pas, de abia saptamana viitoare, cand vin masutele de cafea. pricum, sa nu ies in minus la norma, am facut 2 drumuri week-end-ul trecut, ca nu mai era loc in masina, asa ca duminica a fost episodul 2 :)

incearca sa schimbi cantitatile la pireul de legume. lui alex a mea ii place mai mult cartof decat morcov. nu manca, am intrebat-o pe dr ce sa fac, mi-a zis sa jonglez cu cantitatile, poate asa merge, si uite ca a tinut figura.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dandusa

Dianocica,
gind la gind cu pozele...,doar ce le-am pus si eu... aici...,n-ati plecat?...sa nu-mi spui ca nu mai plecati?Felicitari pentru dinteeee

bai nene, tie ti s a urat cu binele? pai io ma chinui cate 3 ore sa selectez pozele si tu pui cu mine garsa? moooa, sa vezi ce te ciufulesc.....

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis spune:

buna fetelor,
n-am mai dat de luni bune pe la voi, dar ma bucur sa vad ca mai sunteti pe aici. Vad ca multe din fetele vechi n-au mai intrat nici ele la povesti, dar asa e cand ai multa treaba. Salutari la fetele noi. Noi suntem bine, am crescut mari si suntem tare neastamparati.
va pup si va doresc numai bine si voua si la bebei.
o sa mai scriu si eu asa mai rar, cand o sa pot.
monis cu bebe Razvan (30 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Vai ce poze frumoase de la intalnire, ce frumosi sunt piticii; si ce mamici frumoase si mi-a mai facut cu ochiul ceva in poze - mancarica mamicilor;

Dianocica, Felicitari lui Dmic pentru noul dintisor, mai vream sa spun ceva, a da - imi place cum iti sta cu noua frizura..

deci nu suntem singurele cu apa in timpul mesei;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Borcanelele-s mai ok facute in Germania (vezi Milumil din germania si vezi milumil de aici) si pretul, da, E CEL MAI OK!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Multumim celor ce ne-au urat LMA! pentru ieri si celor ce ne-au admirat pozele.

quote:
Originally posted by kikineata

Mirona, am innebunit. Super super simpatica Kara. Intrebare de baraj..cum sta ea singura acolo sus pe carut in fundulet??? Si...alta intrebare: a cui e casa aia frumoasa??? iarta-mi ignoranta nu stiu daca e casa sau apart. vostru. Mi se pare imens.

Kara - e sustinuta de fundulet de cineva care se ascunde dupa carut.
Casa - e o viloaca a unei prietene - fuseram in vizita.
Ia sa nu te mai aud ca te iei de Sara ta si kilogramele ei, da? Noi la 8 luni avem reutatea de 6.950 ... asa ca voi sigur ne veti depasi. Suntem inca la categoria relaxatilor, vrem in picioare ... dar nu se ridica singura, stam bine in funduletz ... dar nu se ridica singura. Ne rostogolim de pe spate pe burta - dar nu si invers. Papam cand avem chef ... si doar cate putin. Cerealele le papa bine - cam 100 - 125 .... fructele cam la fel ... dar la legume .... facme nazuri. Vad ca papa bine vitelul si oul ... cand ii dau pui e cu cantec ... si tre multa apa ca sa alunece pe gat in jos. Asa ca ... mai sunt ca voi, da? si nu te mai stresa.

Laura uite www.flickr.com/photos/8904209@N07/714380586/" target="_blank">aici exemplificarea si uite www.flickr.com/photos/8904209@N07/714380616/in/photostream/" target="_blank">aici ce aveam pe nas in aceea poza. Ce a zis Dani de pozele Karei???
Eu nu te trimit sa te cauti ... ca e normal ceea ce simti ... dar sa stii ca tot mama e mama.
Lia pupam si noi piii tai - merci de urari ... si nu e chiar ce pare in poze - era sustinuta. ... dar are ceva din tupeul si curajul meu. Si eu am luat legatura cu tipa cu papa de bebei si astept raspunsul ei.
Flore ceai de fenicul ai incercat? Dar din acela din seminte.
cam atat - mai citesc

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

DIana, felicitari ptr al 4-lea dintisor. Inca doi si ne ajungeti.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by dianocica

bai nene, tie ti s a urat cu binele? pai io ma chinui cate 3 ore sa selectez pozele si tu pui cu mine garsa? moooa, sa vezi ce te ciufulesc.....

ce-am facut?!?,ce-am facut?!?...,nu inteleg...,da' mai bine fug......aaaa,te refereai la tipa aia misto in bluza alba???...,care a fost complimentata ca a slabit???...cred ca-i timpul sa te ciufulesc eu...,vino aici...,sa te aranjez...eu...,hai ca pot face curs pe parul tau...,de ma angajeaza astia imediat...,ce "blondy"?...,astia-s mici copii,pe linga ce-o sa fac eu...,uite asa o sa arati...,dupa...

Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput