Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

Donia, la voi ploua?

Ploo, ploo... Si la voi?

Am apucat sa ma uit la pozele din parc... dezmat mare!

asiza, multumesc pentru raspunsul cu Loganul, mi-ai luat o piatra de pe inima.

Io's pe fuga, poate mai tarziu sa apuc sa raspund la ce discutati voi acum 3 zile

Si tot pe fuga, dar trebuie sa intreb, copiii vostri nu baga totul in gura? Cristi duce la gura orice vede, sau gura la obiect... Trebuie sa guste canapeaua, leaganul, ceasul meu, iarba, orice e in apropierea lui. Ai vostri? Ca ma uitam la pozele din parc si am avzut ca jucariile erau in siguranta la comun, ori la noi asa ceva nu ar fi posibil, totul trebuie imbalosat si inmuiat, ca sa poata fi mancat mai usor, cred...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

gata, vazut si eu...vai ce frumoasa s=a facut...si ce ciuf are...
mai angi, daca ne mai citesti, mai spune-ne si nou cateceva despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

Donia, "momental" nu ploo,...dar ieri a plouat ...azi e bine.
si Julia baga TOT in gura...nu conteaza ce e...intai testat apoi...altele...ii plac servetelele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Varza am facut mesajul asta...dar voi sunteti fete destepte si intelegeti.

quote:
Originally posted by kikineata

ba nu rade de mine ca iar is amarata tare...maine mrgem la dr...cred ca a facut stomatiata aftoasa...vita mea...sau puii mei ce-o fi...da are pe limba si pe bizici niste besicute una sparta oua ba si parca se inmultesc si pe limba...de ce acu? de ce iar? de ce cand manca tot mai bine?

quote:
Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by dianocica

quote:
Originally posted by bebinuta

Deci nici un fulguet nu are incisivii de sus iesiti? Si pe mine cine ma lamureste?

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

mai incearca o data cu intrebarea aia, ca prima oara n am prea inteles.... hai, ca tre s o lamurim

diana si david 03.12.06
Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

LOGIC doar Toate fetele cu D...super fete..nu stiu daca ati observat da combat si bune sirele si desfac firu-n patru pana se lamureste omu'

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment.ro/bebe.php?cod=2291,2861" target="_blank">votati-ne!

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

inainte de plecare, sa nu raman cu gandul la asta
a deju intra la 'fetele cu D'?

diana si david 03.12.06

Pentru Diana. www.copaculdehartie.ro/ajuta%20.html" target="_blank">Copacul de hartie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:

diana si david 03.12.06

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

bai is amarata!! tu-ntelegi?? nu mai rade!!unde pleci?

quote:

diana si david 03.12.06

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

o chestie am observat si eu, o fi Vodoo sau ce-o fi...dar taman cand zici "uite domle ca mananca bine copilu" atunci iti da cu tifla :((
deci kiki nu esti singura amarata. Tot timpul viata iti da si-ti ia, de ce sa fii mult timp linistit si zambitor fir-ar ? Viata ti-a fost data s-o duci si s-o simti pe coaja nu asa de sanchi...hai ca-s amarata si eu, ma-ntelegeti, dar zau, nu e first time cand cred ca lucrurile sunt pe calea cea buna si efortul meu da roade si iaaaaaaaaaar ma trezesc cu un "pumn" in freza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Dorsilia

o chestie am observat si eu, o fi Vodoo sau ce-o fi...dar taman cand zici "uite domle ca mananca bine copilu" atunci iti da cu tifla :((
deci kiki nu esti singura amarata. Tot timpul viata iti da si-ti ia, de ce sa fii mult timp linistit si zambitor fir-ar ? Viata ti-a fost data s-o duci si s-o simti pe coaja nu asa de sanchi...hai ca-s amarata si eu, ma-ntelegeti, dar zau, nu e first time cand cred ca lucrurile sunt pe calea cea buna si efortul meu da roade si iaaaaaaaaaar ma trezesc cu un "pumn" in freza

hai ma Dorsilia, ca doar si noi avem zile cand mancam si cand n-avem chef... io azi am mancat un iaurt pana acum si nu-mi mai tb nimica (poate doar un pepsi ), si ieri as fi mancat si frigiderul de foame, da' ca norocu' ca era alb-alb si goool ... asa-s si ei saracutii, nu au chef /pofta de mancare in fiecare zi la fel... zambeste si tu si mai destinde-te, ca maine o fi mai bine

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Originally posted by Ktrinel

Donia, la voi ploua?

Ploo, ploo... Si la voi?

Am apucat sa ma uit la pozele din parc... dezmat mare!

asiza, multumesc pentru raspunsul cu Loganul, mi-ai luat o piatra de pe inima.

Io's pe fuga, poate mai tarziu sa apuc sa raspund la ce discutati voi acum 3 zile

Si tot pe fuga, dar trebuie sa intreb, copiii vostri nu baga totul in gura? Cristi duce la gura orice vede, sau gura la obiect... Trebuie sa guste canapeaua, leaganul, ceasul meu, iarba, orice e in apropierea lui. Ai vostri? Ca ma uitam la pozele din parc si am avzut ca jucariile erau in siguranta la comun, ori la noi asa ceva nu ar fi posibil, totul trebuie imbalosat si inmuiat, ca sa poata fi mancat mai usor, cred...

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

donia, tu cand vii in ro? da' in timisoara vii? nu de alta, da' suntem cu d amandoua si putem despica impreuna toxinele din zeama de carne
si oana baga tot in gura, si ce nu poate baga (canapea, piciorul meu, etc) se duce cu gura/limba la ele... speram ca e doar o periaoda si trece

eu am o problema si nu stiu unde s-o semnalez: deci sunt logata, pot raspunde cu quote la mesaje, dar dc vreau sa raspund normal imi zice ca nume utilizator si parola incorecta... m-am logat si delogat de nshpe mii de ori, nimik nu merge.. ce sa fac?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-7-a

Mergi la inceput