Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 25
Carmilia spune:
Ioana,multumesc.Asa ma gandeam si eu,dar tot plang ca proasta de jumatate de ora.Daca desteptii aia de la laborator pun langa rezultat valoarea normala,care e fix pe invers decat ce am eu,ce sa cred???Am mai facut si Anticorpi Citomegalovirus IgG si a iesit negativ.Sa inteleg ca IgG negativ arata ca nu porti virusul si IgM pozitiv ca ai anticorpii virusului?Fetelor,n-a mai facut nimeni analizele astea?Ce v-a iesit voua,spuneti-mi,va rog!
Carmilia 12s4z
Ralluca spune:
Carmilia, e foarte bine sa ai anticorpi adica IGG pozitiv in sarcina. Infectia cu CMV e naspa daca o faci pt. prima oara in timpul sarcinii; probabil ca ai avut vreodata in trecut si ai anticorpii; in afara sarcinii nu-i mare branza e ca o raceala.
Eu am IGG negativ si dr. mea chir mi-a spus sa fiu atenta ca e naspa daca iau virusul in tipul sarcinii, sa ma feresc sa-mi stranute/ tuseasca/ vorbeasca oamenii prea de aproape. De-asta stiu ca e de bine cu IGG pozitiv. Ai rezultatele si la IGM?
Haide, nu mai plange, te rog. Ii faci rau lui bebe si tie si uite, nu-i nik de plans
Sper ca te-am mai linistit putin.
Ralluca spune:
Bai gagici, eu cred ca am inceput sa-l simt pe bebe...
e a doua zi, si aseara tot cam pe la ora asta ... e ca o fosgaiala in burta - neobisnuita dar placuta; sigur nu-i de la intestine ca nu seamana
voua vi s-a intamplat?
eu cred ca-i cam devreme ca-s la primul
ce stiu sigur e ca dimineata doarme dus pana tarziu iar dupa amiaza se agita teribil; poate ca si acum face ceva tumbe si l-am simtit...
ce parere aveti?
Raluca
13+ acum se vede
numeioana spune:
Carmilia, stai linistita! Nu-i face rau lui bebe! Analizele sunt OK!
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Carmilia spune:
Ralluca,multam,m-am linistit si m-am potolit cu plansul.IgM e negativ.I-am promis lui bebe ca nu ma mai uit niciodata la analize inainte sa ajung la medic.O sa le iau cu ochii inchisi si o sa le bag intr-o punga neagra.Si de fapt o sa le ridic exact inainte sa merg la medic.Uite-asa!
Nu vreau sa-ti stric bucuria...dar nu e cam devreme?Si,de fapt,de ce vorbesc eu,ca doar n-am mai avut copii!Mai bine te felicit!Mie una,cred ca prima miscare a lui bebe imi va ridica moralul la cer!De-abia astept!
Fetelor,n-ar trebui cumva sa avem multe Vasilici,Vasili,Ioane si Ioni prin burtici?Alte sarbatori parca nu sunt in zona...Mie imi place mult Ioana,asa ca-mi convineLa al doilea prenume cred ca ma gandesc pana nasc!Am asa multe nume de fete care-mi plac!Poate-mi strica bebe socoteala si e baiat...nu,exclus!
Pupici
Carmilia 12s4z
Gina M spune:
Raca -La multi ani!
Dumnezeu sa te binecuvanteze cu tot ce iti doreste inima.
Poze - Recente BB#3 & My Baby Development!
madalina28 spune:
Carmilia nu te speria degeaba si eu am la CMV IgG-pozitiv si IgM-negativ; la rubella la fel doar la toxoplasma le am negative pe amandoua,mie mi le-a vazut dr si a spus ca sunt ok,am avut in copilarie rubeola iar acum stau linistita ca am anticorpii si nu mai iau,iar cu CMV la fel.Bafta multa in continuare.
Madalina 8+
calea sigura a esecului este sa renunti...
http://image.lafemmebonita.com/c/bg440719.jpg
AngeliquedeS spune:
Raca LA MULTI ANI Sa fii sanatoasa si iubita si sa ai un bebe cuminte, sanatos, mancacios si somnoros!!!
Carmilia stai linistita. La toate analiyele Ig M e bine sa fie negativ iar Ig G pozitiv inseamna ca ai anticorpi. Eu mi-as fi dorit sa am anticorpi la toxoplasmoza si rubeolla dar nu am si uite asa tot trebuie sa repet analizele si stau cu frica in san.
Va multumesc mult pentru aprecierile la adresa lui bebe, sunt topita oricum. V-ati gandit la niste nume frumoase tare, cel mai mult mi-a placut insa Iris. Pe bebele nostru il va chema Mihai Victor si daca era fetita ar fi chemat-o Maria Despina.
Ralluca si eu l-am simtit pe bebe prima data in saptamana 13 si acum din nou in seara asta!!!
Gugu, curaj,pt bebe induram orice! Virgo ce m-am amuzat la adresa olandezilor "tai"! Pup dulce fetele!!!
Pupici,
Angelique 15+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
gattasalvaje spune:
Ralluca - felicitari pentru bebele miscator !!!
Eu nu simt in burta decat miscarea intestinelor mele pline si obosite dupa 3 zile de
Carmilia , stai linistita - rezultate super OK
Noapte buna zuzele , ca-mi pica ochii-n gura !
12+
http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png
Tina_Welsh spune:
Laura Ioana imi cer mii de scuze ca te-am suparat cu stergerea de pe listuta de martie-aprilie2006!Am crezut in stupiditatea mea,ca fiind insarcinata din nou si poate vei intra la noi ca na am fost impreuna o gramada de timp,sa nu te supere mai tare si sa iti reaminteasca de cele intamplate.Atat.Asta a fost pura mea intentie.Imi pare rau ca nu mi-ai trimis un mail sau mesaj sa imi spui ca te deranjeaza.Nu ar fi fost nici o problema si te-as fi pus la loc intr-o secunda.Nu am nimic cu tine sau cu celelalte fete,dimpotriva stii ca am intrat aici la acest subiect acum cateva luni si ti-am urat sarcina usoara si ti-am spus cat de mult ma bucur.
In fine, o mie de vorbe un ban nu fac. Imi cer mii de scuze inca odata! O sarcina usoara in continuare,multa sanatate si tot ce iti doresti.
Sarcina usoara si celorlalte fete!