Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Gugu, a mai trecut o zi, maine vei spune la fel si tot asa inca 2-3 saptamani. vei merge la control si sigur iti va spune ca esti mai bine si gugu mic a crescut mare.

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

daca tot ati inceput sa vorbiti de nume, eu(noi) ne-am gandit daca va fi fata sa-i punem Diana sau Oana, iar daca va fi baiat cred ca 99% il va chema Dragos pentru ca am visat de 2 ori ca am nascut baiat si il cheama Dragos.

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Cynthia,

In legatura cu globulele albe(leucocitele) vreau sa-ti spun ca si mie mi-au iesit la fel si am vazut rezultatele si la alte gravide si toate au globulele albe mai mari. In sarcina cresc intotdeauna pt ca organismul la inceput considera sarcina ca pe un corp strain. Asa am avut si eu si crede-ma ca n-am nici o infectie si dr a zis ca nu am de ce sa-mi fac probleme. Singura problema este ca dr trebuie sa-ti vada analizele si sa le interpreteze corelat cu celalalte analize care nu ti-au iesit bine.

Carmen 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralluca spune:

Ioana scuze ca te-am confundat ;-)

Gatta si mie imi place mai mult Sara Eliza decat Ana Maria... dar si Ana Maria e frumos, plus ca are 2 zile de sfant... mai multe ocazii de primit cadouri

Felicia bine ai venit!

Misto ca ne gandim deja la nume. Acum e interesant, pana nu stim sigur daca e fata sau baiat.

Imi plac numele la care v-ati gandit voi pentru bebeii vostri.

Eu voiam sa aiba doua nume dar sotul meu prefera unul singur si suntem amandoi de acord ca sa fie simplu, scurt si sonor; si sa mearga nu numele de fam. desigur. De aceea ne-am oprit la Ioana sau Adina pentru fata si Radu pentru baiat.

Va pup, dupa amiaza frumoasa!

Raluca
13+ acuma s-a vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Fetele , ca tot n-am ce face si ma plicisesc pe-aici , am mai citit una - alta pe forum , dintre care un subiect despre "nasterea la Euroclinic" .O fata spunea ca acolo este " ca la un hotel de 5 stele , unde toata lumea iti face plecaciuni". Sincera sa fiu , ma tenteaza f. mult sa nasc acolo pt ca mi-e groaza de spitalele de stat . Am fost internata o singura data in viata mea , cand aveam 5 ani si am facut o operatie de apendicita insa acum vreo trei ani , am avut nefericita ocazie sa vizitez multe dintre spitalele bucurestene cu tatal meu care era f. bolnav si m-am scarbit de mizeria care exista , de lipsa de respect pentru pacienti , de cat de inumane pot fi uneori cadrele medicale ( in special cele medii ) cu bolnavii , de parca , saracii , ar fi vina lor ca sunt bolnavi.Nici un pic de compasiune , din contra ...urlete si amenintari , de parca n-ar fi de ajuns suferinta fizica , trebuie sa pluseze si ele cu teroare psihica , astfel ca , dupa 2 zile de spital sa-ti vina sa-ti iei campii.
Sincera sa fiu , ma ingrozesc numai cand ma gandesc ca pot avea parte de un asemenea tratament si de aceea ma gandesc tot mai mult la a naste la Euroclinic. Problema este ca mi se pare destul de scump si , sincera sa fiu , nu ma scald in bani si ma gandesc si la perioada de dupa nastere , cand or sa trebuiasca atatea lucrusoare pentru bebe...
Voi ce parere aveti , merita sa dai 1550 Euro sa nasti acolo , sau mai bine pastrezi banii astia pt nevoile ulterioare?
Mai este vreo zuza care vrea sa nasca acolo?
Pup toate zuzele !

12+

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu una, desi mi-as permite sa nasc la Euroclinic, n-as face-o. Am o doctorita excelenta la Elias, care este un spital foarte curat si dotat. Banii i-as folosi pentru bebe, sa-i amenajez camera lui, sa-i cumpar carucior (o sa aiba unul scump de firma, ca am vazut eu cat tin carucioarele no name), patut, scaune de masina (cel putin doua va avea, in functie de varsta), leagan, tot ce-i trebuie si ce cred eu ca i-ar trebui.

Daca vreti sa vedeti un spital adevarat mergeti la Elias. Am mai fost si in alte spitale in Bucuresti si la Elias chiar nu miroase a spital. Mirosul ma omoara pe mine in primul rand si curatenia...

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gata,

Dak stai sa te gandesti, nimik nu e prea mult pentru siguranta ta si a copilului; dar mi se pare cam multisor (tinand cont ca tot va trebui sa mai dai "in stanga, dreapta" ca nu cred ca te-ar refuza)

Eu o sa nasc la Giulesti (Panait Sarbu); acolo a nascut o colega de-a mea (in martie) si, desi conditiile sunt cam precare, sunt doctori dintre cei mai buni; iar cu asistentele "ma descurc" eu.
Oricum, nu cred ca e mai rau ca la Coltea (am facut niste analize la ei asta iarna, ca au aparatura de laborator performanta) si am vazut niste crapaturi in pereti de bagai mana.
Macar la Giulesti nu cad peretii pe tine.

Acum, depinde de fiercare cat buget aloca.

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/PAgcp3.png

Mergi la inceput

Fetelor, m-a sfatuit cineva dintre voi sa-mi potolesc greturile cu lapte batut. M-am trezit acum o ora jumate cu o greata naspa, am halit o punga de covrigei sarati si am baut jumatate de sticla de lapte batut si sunt fresh!

Asa e, intr-un fel nimic nu e prea scump pentru copilul tau... Dar poti gasi conditii bune si in spitale. Nu stiu un altul, doar pe Elias l-am remarcat

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Buna la toata lumea,desi la mine nu e prea buna!Mi-am luat rezultatele de la cateva analize si am asa:Anticorpi Citomegalovirus IgG-rezultat pozitiv,valoare de referinta-negativ.Ce inseamna asta?Mai are cineva asa?Cred ca innebunesc pana ajung la medic!.Ajutati-ma,va rog!

Carmilia 12s4z

Mergi la inceput

Pai, Carmilia, este de bine.
Valoarea ta pozitiva arata ca ai avut CMV si acum nu-l mai ai. Eu asa cred... IgM-ul conteaza. Nu trebuie sa fie pozitiv.

Ioana
6+

Mergi la inceput