Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata la toate zuzele!

Carmilia, este Ok ; si eu am la fel CMV - IgG-ul pozitiv si IgM-ul negativ (si la toxoplasma mi-a iesit la fel); stai linistita - eu am Ok-uk dr.

Rubeola n-am facut pt ca am faut toate bolile ('buboase') ale copilariei

O zi buna tuturor!

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/PAgcp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

E , gata , am gasit o lista pe DC cu nume tari de tot , unele dintre ele suna asa de bine , in orice limba !

David , Gabriel , Ilie , Filip , Ovidiu , Sebastian , Silviu , Traian , Victor ... nume vechi , cu intelesuri deosebite , si mai ales imposibil de pocit .

A ajuns si dopplerul meu , dar teapa : venind din Marea Britanie , are adaptor englezesc la incarcator , deci stau de doua zile si ma uit la el , ca nu gasesc un 15V sa-l incarc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Mai fetelor, eu cred ca azi-noapte l-am simtit pe BB! M-am trezit brusc cu senzatia unui fluture undeva in stanga burticii si m-am gandit imediat: oare e BB? Am stat linistita si am mai simtit o data fluturasul, apoi am pus mana si nu l-am mai simtit! Dar eram asa de obosita ca am adormit imediat la loc!
Oare am ratat momentul?
Voi ce spuneti?
dana vio 15w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Neata zuzelor, ma bucur pentru cele care deja l-au simtit pe bb.
Sa stiti ca si eu intru in nebunia analizelor, pana ma duc la doctora sa-mi spuna si mie ce este cu transaminazele GPT crescute, uree serica scazuta, anticorpi HCV absenti, si antigen HBS absent
Ma ingrozesc aceste analize, va rog daca cineva stie ce inseamna asta spunetimi si mie

Louiza 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

quote:
Originally posted by Carmilia

Buna la toata lumea,desi la mine nu e prea buna!Mi-am luat rezultatele de la cateva analize si am asa:Anticorpi Citomegalovirus IgG-rezultat pozitiv,valoare de referinta-negativ.Ce inseamna asta?Mai are cineva asa?Cred ca innebunesc pana ajung la medic!.Ajutati-ma,va rog!

Carmilia 12s4z

Carmilia, si mie mi-a iesi la fel CMV Igg Positive 434.80, CMV IGM negative. Ieri am fost la control si doctorita m-a intrebat daca am avut boala aceea. I-am zis ca nici nu stiu ce inseamna si mi-a explicat ca multa lume o face si nici macar nu stie pentru ca se manifesta ca o mica raceala si apoi trece. Mi-a zis ca e important sa nu se reactiveze in timpul sarcinii si de aceea voi repeta analiza peste o luna (probabil o voi repeta lunar). Daca se reactiveaza sarcina se va opri din evolutie. In afara de asta nu mi-a dat nici un sfat (ce anume as putea sa fac sa previn reactivarea - presupun ca nimic pentru ca altfel mi-ar fi zis mai multe) Sa dea Domnul sa fie bine!

Anca Diana

10+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La noi Ozana alege numele...saptamana asta avem Razvan Costin si Ania Elena (acum 2 saptamani...Traian Constantin si Irina Antonia)...Mie imi place rau numele Bristena dar data trecuta cand am pierdut sarcina eram convinsa ca va fi fetita si o va chema Bristena, asa ca acum am renuntat la el.
Si eu tre sa-mi fac ciurda de analize dar nu vreau sa fac CMV ptr ca data trecuta a reiesit ca am avut, nu Rubella pt ca mama zice ca sigur am avut si forma destul de violenta...mie mi-a dat si HIV sa fac. Marti ma infiintez la IDS...
Fetelor, mie mi-a zis ca am si un fibrom de 1cm de care se pare ca ma scapa atunci cand imi face cezariana. Ce ciudat organism...in noiembrie nu exista asa ceva...

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Buna dimineata zuzilici!!

Ce frumos ca va vedeti bebeii la eco... Mai vreau si eu dar mai am de asteptat pana la jumatatea lui august pt ecografia de 22 de saptamani. Pana atunci insa ma inteapa astia la greu.

Am vorbit cu doctora mea si sfatul ei a fost sa fac triplul test. Este cel mai indicat sa facem toate investigatiile posibile pentru a ne asigura ca bebe e bine (desi...daca Doamne fereste nu ar fi...chiar nu stiu ce as face). Norocul meu ca TT este gratuit. Am fost azi la IOMC pe Bulevardul Tei si am rezolvat. Intr-o saptamana trebuie sa sun sa vad daca a venit rezultatul.
Dar pe langa TT am primit de facut un pomelnic intreg de analize care ma costa peste 4 milioane (dar ce nu facem noi pentru broscutele si brotaceii nostri ). Asadar...tre' sa ma scarm acum inainte de concediu (mai taiem din rasfat...asta e) de banii astia pentru a pleca linistita si la intoarcere sa am rezultatele.

Dar fetelor, voi unde va faceti analizele mai ieftin? Imi amintesc ca la sarcina trecuta am facut toxoplasmoza la Cantacuzino si parca a fost gratuita...sau am uitat eu? Din ce stiti voi, la ce clinica sunt analizele mai ieftine? Ufff....banii astia...

Va pupacesc si va doresc o zi exceptionala!

Alina 16+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Ma tot gandesc de ceva timp la nume. Intotdeauna am stiut ca daca voi avea o fetita o voi numi Maria. Un nume simplu, curat si frumos. Poate o va chema Maria Isabelle. Cum se potrivesc unul langa celalalt?
Dar daca voi avea baiat ce voi face? Sunt ca Virgo, imi tot storc creierii, intreb in stanga si in dreapta si nu sunt multumita de nimic. Asa-s fecioarele mai greu de multumit :)
Imi place numele Luca dar deja sunt mii de Luca in Romania. E la moda. Totusi nu mi-ar placea sa-mi numesc copilul asa, sa-l chem si sa intoarca inca 5 capul pe strada :)))
Imi place Alexandru. Dar asa il cheama si pe sotul meu, cam aiurea sa ii cheme la fel. Si iarasi sunt mii de alexandrii in jurul meu. Of of. Bine ca avem timp garla sa ne tot gandim la nume, suntem abia la inceput :)

Va pupacesc!

Anca Diana

10+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina023

Buna dimineata zuzilici!!

Dar fetelor, voi unde va faceti analizele mai ieftin? Imi amintesc ca la sarcina trecuta am facut toxoplasmoza la Cantacuzino si parca a fost gratuita...sau am uitat eu? Din ce stiti voi, la ce clinica sunt analizele mai ieftine? Ufff....banii astia...

Alina,

Doctorita mea m-a trimis sa-mi fac ditamai lista de analize la Medlife. Am intrat la ei pe site si m-ar fi costat 550 RON. Am mers la MedAs unde mi-am facut analizele care erau gratuite si i-am rugat sa imi calculeze cat ar costa sa fac si restul de analize cu plata. Am iesit doar cu 50 RON mai ieftin si nu faceau deloc 2 analize din tot listoiul meu (antifosfolipidici si rubeola). Asa ca tot la MEdlife am ajuns. M-am mai intepat o data sa fac si restul de analize. Per total am economisit 50 RON dar am facut mai multe drumuri si m-am intepat de doua ori. Nu cred ca s-a meritat. Dar asa am crezut eu pe moment. :)

Anca Diana

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

'Neata zuzelor!

Am revenit pe forum dupa o perioada de absenta, dar ma bucur ca v-am regasit optimiste si mult mai multe. :)

Eu sunt in 10 saptamani, sarcina e in evolutie. Am avut o mica problema, dar medicul mi-a spus ca nu e nimic grav, mi-a dat o injectie in doza unica - gavibinol sau ceva de genul asta.

M-am hotarat, voi naste la Giulesti, cu dr. Dracea.

Am facut deja un prim set de analize, toxoplasmoza si chlamydia sunt negative, rh-ul e pozitiv la amandoi, toate variabilele sunt in parametrii normali.

Urmatorul control va fi pe 9 august, cand voi face triplu test si ma voi duce cu niste analize pe care o sa le fac la Cantacuzino: citomegalovirus, hiv si altele. Am inteles ca astea ma duc la vreo 2-3 milioane. Apropos de costuri. Iar triplu test undeva pe la 3-4 milioane. Am reusit sa ma programez si la morfologie fetala, la unul dintre cei 3 doctori extrem de buni din Bucuresti. Ne vom duce pe 17 septembrie, ceea ce e perfect, din punct de vedere al datei. Si examenul asta se duce undeva intre 3 si 5 milioane, cam asa. Nu stiu sigur - inca - toate preturile, dar oricum suntem pregatiti, pentru ca nu avem alta solutie.

In rest, eu sunt bine, mi-e somn si foame de nu mai pot, nu am vomitat deloc pana acum, iar starile de rau ma apuca numai pe la ora 4 dupa-amiaza si nu in fiecare zi.

Sarcini usoare in continuare va doresc! :)

Mergi la inceput