Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Gya,
Mai incearca si cu o lingurita de miere, tot pe stomacul gol - la mine a mers (desi acum eu am pb "opusa" de la 'cocktail'-ul de fructe + iaurt + compot )

Laura D,
Si eu tanjesc dupa cafeaua si tigarile de dimineata (si dupa cele de la pranz), dar n-am avut curajul sa mai incerc (desi dupa o tigare)

Roxana 14+

http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

cynthia sa stii ca si la mine leucocitele sunt marite, si ca cica ar fi normal in sarcina sa fie anumite valori asa, adica ori mai mari ori mai mici, dar ideea este sa nu intri in panica si sa vezi mai intai ce zice doctorul
gya eu pentru constipatie am incercat activia si piersici sau orice fel de fructe, cica prunele ajuta, dar daca incerci combinatii mai ciudate poate merge, gen iaurt urmat de un fruct

Louiza 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare zuzici cu burtici
Fetelor nu-mi vine sa cred cum trece timpul si cum cresc burtica si numarul de saptamani de sarcina Am deja 14 saptamani
In legatura cu constipatia dr mea de familie mi-a spus sa iau dimineata pe stomacul gol o lingurita de miere si un pahar cu apa.
Si mai e un medicament naturist, Herbalife parca, si e permis si in sarcina.

Gugule pai ce-ti trebuie sa iesi afara! Pe caldura asta te ia cu lesin! Eu ies la 3 zile si numai cu masina. Stai in patuc, fa integrame, vezi telenovele, ceva La mai mare la nr de saptamani

Angi iubita, tu nu ne mai spui nimic? Asteptam vesti, nu ne fa sa ne ingrijoram, stii tu!

Gina care mai e treaba cu burtica? Ce-ti mai fac printesele? Au vreo preferinta la fratior/surioara? Papagalul a mai facut ceva giumbuslucuri?

14+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Am reusit sa fac programare la Iosup pt screening trim. I pt 20 iul la Polimed...dr meu imi daduse recomandare la Radulescu dar e full pana in august la sfarsit, la fel Pop, Herghelegiu...deabia am gasit la Iosup si asta dupa ce am sapat netul sa vad pe unde mai lucreaza. Trebuia sa fac pe 25 iulie dar e in cconcediu asa ca am programat pe 20 la ora 16. Sper sa nu fie prea devreme (ar fi dupa ecograf 11sapt si o zi dar dupa ce stiu eu 12 sapt). La Pop am gasit loc la Diagnosis pt spt. 20 de sarcina pe data de 19 sept...Sa ne ajute Dumnezeu sa ajungem cu bine acolo!

Mergi la inceput

Gratiela felicitari pt bebelusul plimbaret! El e ocrotit in burtica lui mami, fie ce-o fi De ce nu-ti treci si tu la semnatura numarul de saptamani, ca sa ne stim toate in ce etapa suntem?

14+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Uff, Laura...nu stiu cum!

Mergi la inceput

Gratiela intri la Profil personal (e in partea stanga a ecranului, in meniu). Trebuie sa fii logata ca sa poti intra in Profil. Si la Profilul personal ai undeva semnatura si acolo scrii ce vrei tu. Daca vrei sa-ti apara 8+, scrii [gravi ]8+ (fara pauza la paranteza).

14+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Am comis-o dar vad ca nu apare...vad ce iese si mai incerc.

9+

Mergi la inceput

Apareeeeeeeeee!!!!

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca76 spune:

buna, fetelor
m-am ridicat din pat putin, sa va citesc si sa va salut.caci buburuza mea iar face figuri.ieri am sangerat din nou, m-am speriat, si.....in pat cu tratamentul in continuare....culmea ca luni facusem gravibinonul, iar utrogestan iau zilnic.Uffff....asa e la unele dintre noi.....mai greu....si nici greturile nu ma lasa deloc....dar va fi mai bine daca scapam de trim.I, nu?va pup, si chiar daca stau in pat, sotul meu imi citeste paginile scrise de voi zilnic.Sanatate voua si bebelusilor.va pup.
10+

Mergi la inceput