Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Carmilia spune:
Cyntia,nu stiu cate sapt.ai,daca nu e prea devreme sa se modifice ceva.Eu am facut doar prima si a treia din analizele tale si mi-au iesit ca si tie.Leucocitele in exces pot indica o infectie,prima fiind suspectata cea urinara,pt.care se fac sumarul de urina si urocultura.Daca ies bine,mai pot fi de vina plamanii,dantura sau poate fi o infectie vaginala.La plamani e mai greu de investigat(radiografie),dar secretia vaginala chiar trebuie analizata.La mine stiu sigur ca e vorba de o infectie veche la un dinte.De limfocite,MF meu mi-a zis ca nu e cazul sa ma stresez.Restul,imi pare rau,dar imi sunt total straine.
Carmilia 12s3z
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
numeioana spune:
quote:
Originally posted by Carmilia
[Nemary,"umfla-te" la loc,Ioana a gresit sigur.La inceputul paginii 9 am postat tabelul cu dimensiuni.Bebele meu avea 2,3 cm la 9 sapt.si 5,4 la 12 sapt.Al tau la fel(la 9),deci relaxeaza-te!
Carmilia, eu nu am gresit deloc. Voi ati citit gresit. Bebele meu are 5,8 mm. Voi ati citit cm
![](icon_smile_big.gif)
Ioana
![](gravida.gif)
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
cynthia_ spune:
fetelor va multumesc pentru raspunsuri, eu trebuie sa mai primesc urocultura in dupa-amiaza asta si maine merg la doctor. am 13 saptamani, sarcina usoara tuturor si multa multa sanatate. eu sincera sa fiu m-am cam stresat cu analizela astea dar incerc sa ma calmez ca e mai bine pentru bebe.}{
laura_dimitris spune:
Gratiela, tare fericita trebuie sa fii !!!
Eu imi doresc sa nasti la termen, in ziua data de medic drept data probabila caci 8 februarie este si ziua mea de nastere.... Mi-as dori sa nasc si eu de ziua mea dar eu am intrat deja in 9 saptamani si am data probabila a nasterii 5 februarie. Dar, daca mai sta cateva zile acolo... poate nastem in aceeasi zi !
Gugu, incearca sa faci ce spune ginette... sa privesti paretea buna a lucrurilor Azi am facut o ora si jumatate din militari pana la buftea si tot cam asa la intoarcere... Simteam ca mor de caldura. Si acum, dupa ce am mancat ceva.... tare ce as sta in pat!!!!! Mi-e un somnnnnnnn!!!!!
As vrea macar un fotoliu confortabil!!!
Crede-ma ca stiu prin ce treci.... acum 2 ani am stat 2 luni si jumatate in pat cu un picior in ghips. Atunci cred ca mai aveam putin si faceam o depresie nervoasa.... E cumplit sa nu poti face nimic !!!!
Capul sus (la figurat !) si sanatate multa !!!!
Gya, cu constipatia ma "lupt" si eu... Si ma lupt degeaba! Si chiar mananc fructe si beau apa... De placere nu obligata. Dar, organismul meu este obisnuit cu cafeluta si tigarile de dimineata iar in lipsa lor..... JALE !!! Marturisesc ca odata la cateva zile beau o cafea si fumez 2 tigari ca sa reusesc ceva in sensul....ca altminteri cred ca as ajunge la spital!
Mi-a spus cineva ca am avea voie la supozitoare cu glicerina dar vreau sa-l intreb si pe medic!!
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
Carmilia spune:
Cyntia,revin.L-am intrebat pe "amicul" Google.Deci,cresterea limfocitelor e in tandem cu a neutrofilelor si scaderea limfocitelor,si indica o infectie clara(la neutrofile scrie chiar "acuta").RDW e un indice de distributie a globulelor rosii.O valoare mai mica poate insemna anemie,lipsa de vit.B12 sau acid folic,iar una mai mare poate indica prezenta unor paraziti,dar numai corelat cu alta analiza,eozinofile,parca.Partea asta cu parazitii nu prea am inteles-o,nu vreau sa zic prostii,cert e ca trebuie sa mergi la medic si eventual sa repeti analizele,sunt laboratoare care dau erori si te baga in sperieti aiurea.In sarcina,e drept,se modifica anumiti parametri:calciu,fier,mineralele,pe care le papa bebe,dar nu chestiile astea care indica infectii,de exemplu.Parerea mea.Medicul ce-a zis,totusi?Pe mine m-a trimis urgent la dentist si apoi repetam analizele.Ideea e ca acutizandu-se infectia,tratamentul va fi mai lung si mai puternic,ceea ce nu e cazul in perioada asta.
Carmilia 12s3z
nemary spune:
Gya, incearca cu iaurt. iar dimineatza, cand te trezesti, bea un pahar de apa pe stomacul gol.
acum cativa ani aveam si eu aceasta problema si am rezolvat-o cu apa pe stomacul gol.
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
am reusit sa-mi fac si eu programare la CMU pe 19 iulie la Dr.Grigoriu Corina. O colega de-a mea a nascut cu ea si a fost multumita. acum sper sa nu zica nimic ca am fost si la alt medic inainte si sa fie de acord sa-mi urmareasca sarcina si sa ma asiste la nastere.
Mari
![](gravida.gif)
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.