Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

Irlandeza,bine ai venit pe meleagurile natale!Felicitari pt.bebe!Dimensiunile corecte sunt:
8 weeks -1.6 cm 1 gram
9 weeks -2.3 cm 2 grams
10 weeks -3.1 cm 4 grams
11 weeks -4.1 cm 7 grams
12 weeks -5.4 cm 14 grams
13 weeks -7.4 cm 23 grams
14 weeks -8.7 cm 43 grams
15 weeks -10.1 cm 70 grams
16 weeks -11.6 cm 100 grams
17 weeks -13 cm 140 grams
18 weeks -14.2 cm 190 grams
19 weeks -15.3 cm 240 grams
20 weeks -16.4 cm 300 grams
Virgo,nu esti singura cu palpitatii.Eu am pulsul la orizontala 93-98.MF meu zice ca e normal,pt.ca fluxul sangvin e mai mare si...etc.Important e sa nu te sperii,sa creasca mai tare.Daca te odihnesti mai mult ai sa te simti mai bine.Totusi,daca nu te simti in siguranta ,zi-i medicului.

Carmilia 12s2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Gratiela chiar ca groaznic, sper doar ca ati incercat si voi macar un pic sa va simtiti bine. Parerea mea este ca atunic cand pleci in afara bine sa ai mereu pe cineva care a mai fost in acelel locuri sa intrebi
Eu vroiam sa merg in tunisia anul acesta, dar noroc ca nu am rezervagt nimic ca a aparut bb si nu as vrea sa plec asa, noi vroiam varianta safari 5 zile si 4 zile de liniste dar la anul mergem.

Louiza 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Am uitat sa va multumesc fetelor pentru raspunsurile cu privire la triplu test, peste 2 saptamni cand ma mai duc la dr o sa o intreb si eu sa vedem ce zice, irlandeza sa stii ca si al meu e micut, acum nu stiu daca tu, dupa cum ai zis poate nu ai inteles ce ti-a zis, dar mie sigur mi-a zis ca e mititel si de aceea vrea sa ma mai vada peste 2 saptamani, avea 28,5 mm, acum nu mai stiu ce sa zic astept urmatorul eco

Louiza 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Eu aveam programat pentru acest craciun un vis mai vechi de al meu... mergeam in australia la niste rude d'ale lui barbata-meu.... S-a dus planul!!!
Dar, lasa louiza ca recuperam noi !!!!

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fiica-mea s-a distrat...ba chiar s-a si indragostit(fetelor, trece clasa a treia si o placea un pusti de a sasea frumusel rau...i-am zis ca deabia peste vreo 4 ani are ce discuta cu baietii...copilarii...).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Irlandeza , welcome to Romanica ! Sper sa te simti bine la Maramu'. Cu ecografia , sigur n-ai inteles tu bine , cred ca avea ori 27 grame , ori 72 mm...
Gratiela , intr-adevar horror concediul tau , bine ca te-ai intors sanatoasa si nu te-a muscat vreo vietate de-aia cu care erai colega de camera...Ma gandeam ca numai romanii dau tzepe pe bani multi...Potzi sa te duci la agentia de la care ai luat sejurul sa le faci scandal , poate te alegi cu vreo rambursare a banilor sau cu un sejur de compensare in alta parte , am auzit pe cineva care a facut lucrul asta si i-au dat o parte din bani inapoi.Nu strica sa-ncerci...
Ioana , felicitari pt eco , ma bucur ca l-ai vazut pe BB si ca e bine , chiar maricel as spune ...Al meu , la 6 sapt si 3 zile avea 3.6 mm...

12+

http://bd.lilypie.com/SaRtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgo spune:

E , nu sunt chiar de speriat palpitatiile mele , ce ma enerveaza e ca mananc putin si prost , nika nu-mi mai place . Iar scumpul meu reumatism poliarticular s-a reactivat , ma supara rau genunchiul si de data asta n-am ce-i face !

Am joi echo+consult , am inteles ca nu mai ajung la DT si TT , ca porcii astia intra in vacanta , deci pliul nucal si ura . Listeria si CMV am sa fac probabil tot joi , ca toxo si rubeola sunt sigur pozitive de la ultimele analize .

Hai pupici pe burtici !

9s5z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Irlandeza, bine ai revenit acasa! se pare ca iti prieste aerul de Ro. ce bine ca te-au lasat greturile.
Bb al tau nu are cum sa aiba 23 mm, atata avea al meu la 9 sapt. ma bucur tare ca este sanatos si vioi si ca se va rezolva si problema cu maseluta.
odihneste-te cat mai mult

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Mai fetelor, cum pot sa caut si eu pe forum ceva ce s-a discutat deja mai de mult. Exista vreo varianta sa regasesc un raspuns anume? Imi povestea cineva la un moment dat ca a ramas insarcinata imediat dupa chiuretaj si ca data chiuretajului s-a luat ca UM. As vrea sa aflu ce mai face, dar nu mai tin minte cine era...

:) Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Am fost la eco!!!!
Bebe masoara 5,8mm, are 6 sapt. si o zi (asa cum banuiam eu ovulatia a fost mai devreme), DPN 26.02.2008. Va rog, fetele, modificati si la mine. Aaaa, era sa uit! Mi-a facut eco transvaginala si ii batea inimioara lui bebe (caruia ii cam place sa se ascunda). Problema mea e ca inca am un chist ovarian care poate pune probleme, dar eu sper sa se resoarba.

Sunt f fericita!!!!!

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

felicitari
ce bb mare ai, dar m-am cam desumflat pt.ca al meu la 9 saptamani zice ca are 2.3 cm

Mari 10+

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput