Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 14
zeririlouiza spune:
Va pup fetelor o seara placut eu am plecat acasa ca de la bucuresti la ploiesti tot sa conduci
Louiza 11+
NataliaS spune:
Salutare zuze!
Bun venit noilor zuze!
Referitor la balonari si eu sunt la fel, in special dupa-amiaza si se mai si combina cu constipatie de-mi vine sa o iau pe campii...in plus au inceput sa ma doara ligamentele de sustinere a uterului care se intind si buricul...am crezut ca fiind a doua sarcina voi scapa de aceste dureri, dar se pare ca am ramas cu speranta si atat
Gratiela - mare ghinion ati mai avut! Eu am fost de doua ori in Corfu si m-as intoarce de nenumarate ori.De fiecare data am avut o curatenie luna, mancarica buna si foarte variata, plaja avea nisip fin din plin...mie personal imi place foarte tare Paleocastrita si plaja de acolo, chiar daca sunt pietre...insa am auzit si pareri foarte nasoale despre vacante in Corfu...deci nu esti tu prima...sincer imi pare rau.
Referitor la triplu, eu am sa merg sapt viitoare la eco si atunci intreb si de triplu, cred ca va trebui sa-l fac atunci...la prima sarcina mi-a iesit un risc de 1/8350 si aveam 28 ani, acum la 31 sa vedem...sper sa nu iasa mult mai mare.
Natalia 14+ sapt si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://bd.lilypie.com/oRqSp3.png
numeioana spune:
quote:
Originally posted by nemary
[ce bb mare ai, dar m-am cam desumflat pt.ca al meu la 9 saptamani zice ca are 2.3 cm
Mari 10+
Pai de ce?? Ca al meu e in mm nu in cm!! E mic mic!!
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
zeririlouiza spune:
Neata zuzelor, ce mai faceti voi azi? Pe mine m-a durut ieri capul de simteam ca plezneste si tot asa m-am culcat cu greu pentruca nu mi-a trecut, sper sa nu ma mai doara asa ca-mi venea sa plang de durere.
Va doresc o zi frumoasa si usoara
Louiza 11+
ginnette spune:
Neata fetelor!
Cum va descurcati cu caldura? eu din cauza asta nu pot manca decat fructe si deja "rezultatele devastatoare" se vad (cam dorm in baie )
Gratiela, imi pare rau c-ai avut asa ghinion cu Grecia - eu am fost de 2 ori (o data in Creta si o data pe continent) si a fost super; am recomandat tuturor Grecia; cred ca depinde de agentie, pana la urma. Pacat ca ai fost asa dezamagita; asa ai ramas cu o impresie proasta despre Greacia.
Roxana 14+
http://bd.lilypie.com/4e7ip3.png
Anca.Diana spune:
Buna fetelor burticutelor! ce mai faceti? Nu v-am mai scris de mult, dar pe cuvant ca v-am urmarit :)
Felicitari fetelor care si-au vazut bebeii la ecografie! Poate adaugati si niste poze sa vedem si noi.
Maine am programare la doctor si voi vedea care mai e stadiul sarcinii. Am fost suparata ca mi-a iesit la analize ca am Hepatita B. Habar nu aveam de asta! :( Daca nu as fi facut analiza AG HBs nici nu as fi aflat pentru ca nu am nici un simptom. Am tot citit pe forumuri si pe net despre asta. Pareri contradictorii. Asa ca m-am hotarat sa stau cuminte si sa astept opinia doctoritei. Numai ganduri negre am avut de cand am vazut rezultatul. Doamne ajuta!
Anca Diana
10+
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
felicia20 spune:
`Neata, dragele mele! Ce mai faceti?
Fetelor, oare ce se intampla cu mine? Aseara am avut febra 37,3 si frisoane (posibil sa ma fa racit un pic, am stat cam subtire imbracata pe afara si era cam racoare - sper ca asta sa fi fost motivul), dar dupa o supica de gaina fierbinte si un somn adanc mi-am revenit (desi m-am trezit de cateva ori la toaleta, la pipi). Ceea ce mi se pare ciudat e ca de aseara parca am simtit un oarecare disconfort in burtica, la efort (cand ma ridicam de jos, cand ma aplecam), nu foarte tare dar...totusi, ceva simteam. Ce poate fi oare? Acum sunt mai bine, mi-e frica doar sa nu fie ceva in neregula cu bebe, sau se poate sa fie normal acest disconfort si sa inceapa sa se mareasca uterul? Cert e ca de duminica au parut si la mine greturile, nu foarte pronuntate dar...au aparut, fara varsaturi doar cu o apatie totala si un chef de somn nebun. Astept sfaturi de la voi.
Felicia, 7+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
gugushtiuc spune:
buna zuzicilor.
FELICIA multe fete se plang de discomfort in primele saptamani. Trebuie sa ai multa grija de tine, fara efort si fereste-te de frig. Sa stii ca pana la urma si chioara de mine a vazut ca scria pe prospectul de la utrogestan undeva ca se ia pe cale vaginala in primul trimestru. Cred ca e indicat asa ca sa nu se acutizeze starile de greata si asa prezente in marea majoritate a cazurilor.
iunie 2006
GUGU 15+
ancadragoman spune:
Felicia daca simti asa o greutate in burtica nu te ingrijora ca este uterul si bb care cresc.
anca 21+
Maria
poze
Ralluca spune:
quote:
Originally posted by irlandeza
Buna ziua zuzelor.
Sunt la o vecina, la net.
Am fost la eco, bebe e f. bine jucaus. L-a masurat, toate sunt OK, pliul nucal OK, nu mai tin minte cat a zis, dar a spus ca e normal.
A mai zis dr. ca are bebele 27,1 mm. Sau n-am inteles eu bine? Ca mi se pare mic. Iar ca sa aiba 27 cm mi se pare prea mare. Voi ce ziceti?
Cu maseaua e binisor. Mi-a curatat puroiul si mi-a pus medicament acolo pe care-l schimba in fiecare zi. Sper sa fie bine pana la urma.
In rest, totul e bine, e asa bine acasa. Mami face mancare, nu ma mai chinui eu cu mancarea, si nici rau nu mi-a mai fost si nici nu am mai vomat. Bine-ar fi sa fi terminat cu astea.
N-am avut timp sa citesc din urma, dar sper ca toate sunteti bine si cu bebei jucausi.
Mai stau cateva minute, poate va dati cu parerea despre dimensiunea lui bebe. Va pup.
Noi 2 singurei
Cum creste pisoiul nostru 13+
Buna!
Irlandeza, cred ca 27,1 este diametrul biparietal (DBP) care cam atat trebuie as fie la 13 saptamani. Si mie mi-a masurat toate ele ieri si atat am DBP.
Sa ai o zi frumoasa!
Raluca