Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ioana felicitari pt bebe cel marisor ma bucur ca-i totul bine!

Irlandeza eu cred ca-i de 72 de mm. Eu sunt cu o zi inaintea ta si are bebe 75 mm, la care se adauga piciorusele ~30 mm. Ma bucur ca te simti mai bine si ca-ti prieste in Romania

Asadar la mine sunt pana acum doua voturi ca-i baietel Sunt foarte curioasa ce va fi (dar sper sa las surpriza pt nastere).

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

[red]Ioana, FELICITARI [red]!!!!
De curiozitate, ce analize ti-a recomandat sa faci? Si mie m-a spus doctiorul ca de fapt bb este cu o saptamana mai mare decat credeam eu.... Cand trebuie sa mai mergi la consult?

IrinaL, nici eu nu ti-am vazut mesajul. Din ce am citit pe internet despre hepatita A, este mare riscul infectarii avand in vedere ca ai luat contact direct cu o persoana infectata....Parerea mea este ca ar trebui sa mergi urgent la un medic, eventual, vorbeste cu medicul ce-l trateaza pe sotul tau... El iti va spune cel mai bine despre ce este vorba. Sanatate multa !!!!

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Pai, Laura, mi-a dat analizele uzuale la sange plus Rubella, Toxoplasma, Citomegalovirus si Listeria. A zis ca herpesul nu o intereseaza decat in cazul in care apare acut in sarcina. Eu am fost la un consult aici pentru ca eram agitata si curioasa, dar doctorita mea e la Bucuresti si voi merge acolo saptamana viitoare.

Multumesc pentru urari!

Ioana
6+

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Am venit in Corfu unde am petrecut o "minunata" vacanta. Sper ca bebelusulmeu cel curajos sa nu se fi speriat de grozaviile de acolosi nici de drumul horror cu autocarul...maine merg la control.

Mergi la inceput

Am venit din Corfu unde am petrecut o "minunata" vacanta. Sper ca bebelusulmeu cel curajos sa nu se fi speriat de grozaviile de acolosi nici de drumul horror cu autocarul...maine merg la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Aoleu, gratiela.... sa inteleg din ghilimelele puse la minuntata ca a fost rau ?? Povesteste-ne.
Drumul cu autocarul imi imaginez ca poate fi horror. Am trait si eu odata o astfel de experienta pe ruta atena-bucuresti...
Cat ai asteptat sa pleci in vacanta aceasta... stai linistita, daca nu te simti rau (fizci ma refer) inseamna ca bebelusul este ok.

Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna zuzelor, eu ma chinui de la 9 sa intru si eu pe la voi, dar in zadar, deabea acum ma-m mai linistit si eu la serviciu, si daca maine este xca azi si ieri, o sa fiu atat de obosita de nici nu zici ca vin din concediu.

Va pupic

Louiza 11+

Mergi la inceput

am povestit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103409
si nu am zis ca fara lovindu-ma de biroul pe care era sprijinita o oglinda aceasta s-a scurs la picioarele mele si s-a facut tandari...m-am uitat prostita gandindu-ma ca ea era nefixata si am avut noroc...puteam ajunge la spital...Ca premiu pt ca nu am sarit la gatul proprietarilor...am platit 10 E pt aceasta (fara ca macar sa o ating)...ma mai prind grecii cand oi ajunge Miss Univers!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gratiela, imi pare tare rau ca nu ai avut concediul visat. Bebe sunt sigura ca este bine. Vacanta asta va fi o povestire picanta pentru cand va creste el/ea si ii vei povesti prima lui/ei vacanta.

Capul sus si asteptam vesti despre bebica.

Alina 16+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Gratiela vai ce ghinion pe voi Si a costat si o gramada de bani! Bine ca v-ati intors sanatosi si alta data veti sti unde sa mergeti!

13+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput