Mamici de ianuarie-februarie 2008 (13)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Ioana felicitari pt bebe cel marisor ma bucur ca-i totul bine!
Irlandeza eu cred ca-i de 72 de mm. Eu sunt cu o zi inaintea ta si are bebe 75 mm, la care se adauga piciorusele ~30 mm. Ma bucur ca te simti mai bine si ca-ti prieste in Romania
Asadar la mine sunt pana acum doua voturi ca-i baietel Sunt foarte curioasa ce va fi (dar sper sa las surpriza pt nastere).
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag
laura_dimitris spune:
[red]Ioana, FELICITARI [red]!!!!
De curiozitate, ce analize ti-a recomandat sa faci? Si mie m-a spus doctiorul ca de fapt bb este cu o saptamana mai mare decat credeam eu.... Cand trebuie sa mai mergi la consult?
IrinaL, nici eu nu ti-am vazut mesajul. Din ce am citit pe internet despre hepatita A, este mare riscul infectarii avand in vedere ca ai luat contact direct cu o persoana infectata....Parerea mea este ca ar trebui sa mergi urgent la un medic, eventual, vorbeste cu medicul ce-l trateaza pe sotul tau... El iti va spune cel mai bine despre ce este vorba. Sanatate multa !!!!
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
numeioana spune:
Pai, Laura, mi-a dat analizele uzuale la sange plus Rubella, Toxoplasma, Citomegalovirus si Listeria. A zis ca herpesul nu o intereseaza decat in cazul in care apare acut in sarcina. Eu am fost la un consult aici pentru ca eram agitata si curioasa, dar doctorita mea e la Bucuresti si voi merge acolo saptamana viitoare.
Multumesc pentru urari!
Ioana
6+
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
grati.ela spune:
Am venit in Corfu unde am petrecut o "minunata" vacanta. Sper ca bebelusulmeu cel curajos sa nu se fi speriat de grozaviile de acolosi nici de drumul horror cu autocarul...maine merg la control.
grati.ela spune:
Am venit din Corfu unde am petrecut o "minunata" vacanta. Sper ca bebelusulmeu cel curajos sa nu se fi speriat de grozaviile de acolosi nici de drumul horror cu autocarul...maine merg la control.
laura_dimitris spune:
Aoleu, gratiela.... sa inteleg din ghilimelele puse la minuntata ca a fost rau ?? Povesteste-ne.
Drumul cu autocarul imi imaginez ca poate fi horror. Am trait si eu odata o astfel de experienta pe ruta atena-bucuresti...
Cat ai asteptat sa pleci in vacanta aceasta... stai linistita, daca nu te simti rau (fizci ma refer) inseamna ca bebelusul este ok.
Laura 8+ si Dimitrakis 25.04.2003
zeririlouiza spune:
Buna zuzelor, eu ma chinui de la 9 sa intru si eu pe la voi, dar in zadar, deabea acum ma-m mai linistit si eu la serviciu, si daca maine este xca azi si ieri, o sa fiu atat de obosita de nici nu zici ca vin din concediu.
Va pupic
Louiza 11+
grati.ela spune:
am povestit aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=103409
si nu am zis ca fara lovindu-ma de biroul pe care era sprijinita o oglinda aceasta s-a scurs la picioarele mele si s-a facut tandari...m-am uitat prostita gandindu-ma ca ea era nefixata si am avut noroc...puteam ajunge la spital...Ca premiu pt ca nu am sarit la gatul proprietarilor...am platit 10 E pt aceasta (fara ca macar sa o ating)...ma mai prind grecii cand oi ajunge Miss Univers!
alina023 spune:
Gratiela, imi pare tare rau ca nu ai avut concediul visat. Bebe sunt sigura ca este bine. Vacanta asta va fi o povestire picanta pentru cand va creste el/ea si ii vei povesti prima lui/ei vacanta.
Capul sus si asteptam vesti despre bebica.
Alina 16+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
Laura Ioana spune:
Gratiela vai ce ghinion pe voi Si a costat si o gramada de bani! Bine ca v-ati intors sanatosi si alta data veti sti unde sa mergeti!
13+
Poze Laura
Puiul nostru drag