*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ancamari - da personal tre depusa...eu si cu bb la purtator ca parca nu ma credeau

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

quote:
Originally posted by addinel

buna mamici

p.s. stie cineva pe unde trebuie sa mai mergem pe la primarie ptr trusou, prima aceea de nastere si alte minuni? actele ptr alocatie si cic se depun dupa ce trec cele 126 de zile, nu? habar nu am ce mai trebuie sa facem...

Buna seara mamici de capsunele in scutecele!

tati tocmai a terminat de alergat cu depunerea de dosare pt indemnizatia de nastere, alocatie si trusou. Noi stam in sectorul 5 si toate s-au facut la directia de protectia copilului. Avem termen pt indemnizatie si trusou 3-4-5 septembrie sa ridicam banii de la casierie. Alocatia( poti sa depui deja dosarul, nu se da pt luna in care s-a nascut bebe ci din urmatoarea, dar se poate si retroactiv, daca depui mai tarziu) prima, vine prin posta peste vreo luna jumate. apoi merg undeva pe langa stadionul Lia Manoliu sa depun cererea de virare in cont (BCR). Pt CIC trebuie sa astepti minim 46 zile de postnatal. Ne-au dat o cerere model de adus de la serviciu.

Am vazut ca sunt multe mamici care stau in zona Sebastian. Noi stam pe Alexandriei,as vrea sa ne intalnim, poate peste cateva saptamani; dar inca nu am scos-o pe Bianca afara( abia maine face 2 saptamani si il asteptam pe tati sa ne ajute. Singura imi e teama.

La multi ani sarbatoriteleor!

Multa sanatate Sosonica si mamaica Kay!

Va pupam!

A_dade Bianaca Maria 21.06.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_da spune:

quote:
Originally posted by duda35

Fetelor, baiatul meu cel mare a facut febra 39 - o viroza luata de la mare.
A mai avut cineva situatia asta in casa?
Mi-e frica sa nu ia si cea mica ceva...are 3 saptamani si habar nu am ce tratament i-as face...

mamica de baietel si fetita

Pt viroze la bebei mici si mari dr mea recomanda oscilococcinum dizolat in putin laptic la 4 ore apoi rarit la 6-8 ore. Este homeopatic si nu are efecte secundare. Am luat in sarcina si a fost ok. Mi-a trecut intr-o zi. Se poate lua si preventiv o data pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

A_da, Eimotto - indemnizatia de nastere e altceva decat trusoul?

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Buna tuturor, noi suntem bine, mincam si crestem - ziua nu mai dormim asa mult, vrem sa fim la curent cu tot ce se intimpla ! Am si eu o intrebare : voi ati avut simptome de greata ???Nu iau nici un fel de pastile - nici contraceptionale, mai am 1 sapt. pina la "dezlegare" , maninca normal si totusi imi este greata. Voi ati patit asa ceva ? Mai iau in continuare vitaminele - pre-natal, atit.

Multa sanatate tuturor, sper sa aveti o zi linistita,Angi si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Chris

Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg

Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

a_da, eimotto mercik pentru raspunsuri mai avem doar sa aflam unde e acel sediu pentru sectorul 6 si gata, ne ducem sa depunem actele. cineva ne-a zis ca ar fi pe la orizont, maine pelcam in recunoastere. daca aflam ceva iti spun ce si cum, ancamari. tu de ce adeverinta vorbeai (cea despre care spuneai ca e valabila doar o luna)??? ca eu n-am nici o adeverinta de niciunde. si mai am o intrebare: stie cineva, maternitatea giulesti in ce sector este?

pupici la mamici de capsunici

mama lu' maria

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Bine v-am gasit, mamici de capsunici! Sa avem parte numai de bucurii alaturi de puiutii nostri!

Nu am reusit inca sa citesc acest capitol ... insa voiam sa va salut! Ma intorc sa citesc si revin ... sper! Teodora are zile mai bune si zile cand e mai matzaita! Si am si destule de pregatit pentru botezul de la sfarsitul saptamanii!

Pupici!

Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi

Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun

Motannel si Teodora Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

chris multumesc .

ella de ce ii faci eco la sold si unde?

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune: