*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Neatza capsunici,

Mi se pare mie sau e cald tare afara. Nu am mai reusit sa o scot de cateva zile dimineata afara ca mi se pare tare cald.

addinel multumesc .

numai_eu te-am trecut in listuta cu data nasterii. LA MULTI ANI cu intarziere.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

carrieeu am fost azi la medicul de familie si mi-a dat un unguent commpus din: heparina, HC acetat, vaselina, lanolina, oxacilina (sau tetraxciclina) nu stiu ce am in alifie, si anestezina. Sper ca am scris bine. Problema e ca ea a zis sa nu alptez iar farmacista a zis sa alaptez. Nu stiu dupa cine sa ma iau. Poate fetele cae se pricep isi dau cu parerea. Lapticul oricum se duce ca parca ii dau otrava cand o pun la san...Pe mine nu m-au durut pana acum hemoroizii, dar de ieri sunt cumplite duurerile, au inceput direct in forta...

madacu intarziere. Am vazut pozele si e un scump puiutul, eu il stiam oricum dar am vrut sa vad cum a crescut! In spital le-am facut o poza la amandoi. Vroiam sa te intreb cum a nascut fata care s-a internat cand am plecat eu, stii tu, tipa cu ventilatorul.

Vestea buna e ca bubitele noastre se retrag, sper sa se duca de tot!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoyoyo spune:

Sobi eu am primit raspunsul si facturile dupa 5 saptamani.

Am auzit ca daca te intorci mai repede la servici primesti ceva bani in plus , stiti cumva la ce perioada tre' sa te intorci sa beneficiezi de asta? imediat dupa ce inchei postnatalul sau e ok si dupa 6 luni? ca eu atat intentionez sa stau (io lucrez la o multinationala)
Cam ce sume se practica pt. asta? am auzit ca intre 1 si 3 mil. stie careva?

sa aveti o zi excelenta

salve

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

yoyoyo,

stimulentul este 1 mil, suma fixa; a fost pana la dec 2006 3 mil.
Se acorda daca te intorci la serviciu inainte sa implineasca bebe 2 ani.
Ce frectie de motivatie a gandit statul roman!

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

mi-am luat premilu ptr nastere 204 roni

daca acum alocatia este 200 de roni asta se acorda si dupa implinirea varstei de 2 ani?

nu mi-ati zis ce stiti ampicilina ste safe ptr alaptare?ca-s ultrastressata!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

uraaaaa!! am ajuns si la clubul scutecelor!!!..si imi fac debutul aici cu 2 ganduri: in primul rand cu o tona de admiratie pentru kay si puiul ei, care au avut atata putere de a trece peste toate obstacolele...sa le dea Dumnezeu sanatate multa si o viata frumoasa si lunga! Apoi, trebuie a va multumesc voua, fetelor , pentru ca existati si mi-ati permis sa particip la experianta asta din viata voastra.Datorita voua am fost mai informata in perioada sarcinii, am fost linistita cand am vazut nu sunt singura care trece prin diverse stari si am stiut ce trebuie sa fac din momentul in care ghemul meu de viata si-a facut aparitia.
gandacelul meu protesteaza asa ca fug!!sper ca azi-maine sa pot scroie si povestea nasterii.
va pup capsunicile si pe voi!!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
40+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

carrie, eu am observat ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste alaptatul si antibioticele. Eu am intrebat 3 dr: unul ginecolog, unul pediatru si unul nu mai stiu de care. Am primit 3 pareri diferite: sa alaptez indiferent de antibiotic, sa nu alaptez sub nici o forma, sau sa alaptez depinzand de antibiotic (aici parerile fiind iar impartite...)

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

A depus cineva actele pt alocatie, trusou, etc la sectorul 6? Unde se face depunerea? Inregistrarea copilului in livretul de familie de face la casa de casatorii a sect 6 de pe drumul sarii? Se face pe loc?

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

carrie,

alocatia e 200 ron pana implineste bebe 2 ani, dupa care devine 25 ron; sa speram ca se va modifica fiindca e bataie de joc...cica am intrat in UE

Cat despre cei 15% diferenta intre salariul brut si indemnizatia de maternitate, sunt prevazuti de contractul colectiv la nivel national si se asorda pentreu minim 6 saptamani , cu exceptia cazului in care exista contract colectiv la nivel inferior (ramura, unitate) si prin care s-a negociat un termen mai mare.
Acesti bani se corda de angajator din fondul de salarii, motiv pentru care in practica intampinam dificultati/abuzuri din partea angajatorilor.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

pun imediat pozele de la botez dar uite una care mi-e f draga cu comorile noastre
http://family.webshots.com/photo/2679139660101361752xZwHtg

si cu noi patru
http://family.webshots.com/photo/2983767570101361752BmouhB

revin(se vede ca-mi dorm fetele si bine ca nu se vede ca-mi fuje casa

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput