*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Multumesc pentru sfaturile cu hemoroizii! O sa pun in aplicare. Momentan mor de durere. Am pus oglinda si am vazut ingrozita 4 bucati din care cel mare care sangereaza are in jur de 1 cm. Scuzati detaliile scarboase. Colac peste pupaza, acum am diaree, sper sa nu fac din nou enterocolita. Oricum cred ca alaptatul se duce pe apa sambetei...

Elteka, exact asa rasfatata e a noastra, si nici ea nu vrea suzi...

Sobi, poti sa dai si cu garmastan si cu bepanthen. La mine au mers amandoua.

Ma bucur din tot sufletul pentru kay si sosonica!

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Sobi multumesc pentru urari, ziua mea a fost pe 1 iulie, dar nu sunt trecuta in listuta. Pentru ragadele de la sani am folosit si eu Garmastan, Bepanthen, lapte si stat cu sanii la aer, dar rezultatele cele mai bune le-am obtinut cu crema de galbenele. Dupa 2 aplicatii, timp in care a supt si bebe o data nu mai era nici urma de rani la san si nici nu mi-au mai aparut dupa.
Mirela prin cate ai mai trecut si tu, nu se mai termina probleme astea. Acum hemoroizi iti mai trebuiau , sper sa te ajute solutiile fetelor. Cu diareea sper sa nu fie iar enterocolita, partea buna este ca macar nu mai solicita in plus hemoroizii. Poate e de la Tardyferon (mai iei inca, nu?), eu am scaun mai moale de cand iau fier.
Cu soacra, a mea este destul de cumsecade, chiar ziceam in mesajul anterior, doar ca nu suport eu sa puna nimeni mana pe copilul meu. Eu intentionez sa stau doar cele 126 de zile acasa si in timpul asta nu vreau sa pierd nici un minut pe care il pot petrece cu puiul meu. Probabil ai observat si in spital ca nici pe mama nu o lasam decat foarte rar sa se duca la el. Si in plus ma enerveaza tare pentru ca sotul meu este plecat in timpul saptamanii, iar prezenta parintilor lui nu face decat sa ma faca sa ii simt si mai acut lipsa.
Imi pare rau ca ai in continuare probleme cu alaptatul, poate totusi reusesti pana la urma sa o convingi sa accepte si sanul.
M-au bucurat tare vestile despre Kay si Sosonica, va asteptam sanatoase acasa cu poze noi si povesti despre voi.
Carrie, Gabiu cred ca pana la urma au inceput si la noi colicii si de fapt asta e problema. Dar eu tot timpul ma gandesc intai la ce e mai rau si gasesc tot felul de diagnostice complicate. Am vorbit si cu medicul lui de familie si cu o pediatra si mi-au zis sa stau linistita si sa ma inarmez cu rabdare ca au inceput colicii. Si puiutul a facut o demonstratie de plans la telefon sa stie doctoritele clar despre ce e vorba.
Florentina si al meu tot singur "munceste" la mucisori, ca eu nu sunt in stare sa ii scot nimic cu pompita.
Azi am avut prima zi agitata. De la 11 la 17 nu a dormit o ora si aia numai la mine in brate. Cum il puneam in patut parca erau numai cuie pe acolo, incepea chiraiala. Pana la urma a reusit sa stea cam 10 minute mai cumintel cat sa mananc si eu un pic, dar la fiecare 2 inghitituri trebuia sa dau o fuga pana la el ca ii scapa suzeta din gura si incepea sa planga. Pana la urma l-am gasit cu suzeta in manuta si el se uita super linistit pe pereti. Pe la 17 a reusit sa doarma vreo 2 ore, apoi am avut un concert in parc si dupa baita si o ora de chiraiala am reusit sa-l adorm pe la 23. Sper sa doarma mai mult in noaptea asta, ca l-o fi epuizat si pe el atata agitatie.
Fetele ati vazut pozele cu puiutul meu pe mailul comun? O sa incerc maine sa-mi fac si eu cont pe un site cu poze si sa pun linkul aici.
Acum ma duc la somn ca nu stiu cat are de gand sa doarma in noaptea asta.
Noapte buna, fara colici si fara prea multe treziri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

am reusit in sfarsit sa intru si eu,baietii mei dorm dusi...asa ca
imi fac de cap...
multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine,sa stiti ca mi-a trecut supararea!
pup si eu racusoarele mica,petit ange,numai eu
ancamari,cum sa "ratez"tortul?face parte din traditia familiei.Acum 5 ani cand eram insarcinata cu Alex am dat comanda gandindu-ma ca e mult mai simplu,de ce sa ma mai complic.A fost atat de nereusit incat atunci mi-am promis sa nu mai fac prostia asta. La plaja nu am fost deloc ,ma tenteaza o plimbare dar seara nicidecum in timpul zilei dar cum nu avem masina si stam si f.departe de plaja,mi-e f.greu.Cred ca nu o sa vad marea anul asta.Ce sa-ti mai zic de cel mare,ma bazaie ca vrea la plaja in fiecare zi,anul trecut pe vremea asta faceam plaja la greu cu el mai ales ca are si urme de rahitism...apropo de crema,nici eu nu-i dau bebelusului meu mai ales ca noi stam la curte si e umbra de la vie ,soare avem doar f.putin dimineata.
Didialex,pana la urma tortul l-am impartit cu baietii mei..ne-am "batut" pe el....ca a iesit asa de bun...
madib 1010,bine ai venit!
poohy,nici eu nu am luat banii pe trusou,am inteles ca intai trebuie sa primesc de la tata Mazare o scrisoare si abia apoi vin banii...
carrie,eu am inceput sa fac abdomene.Cred ca si banda e ok,ce mi-ar placea si mie..
Ibelciug,chiar ma gandeam la tine ca ai ramas restanta,mai ales ca tu postezi mereu.
alynta27,e un scump David!se vede ca esti topita dupa el!
Kay,multa sanatate Soniei !
chris27,tu cum mai stai cu tensiunea?iei tratament?
Motannel,unde ai disparut?ce face Teodora?apropo,cum o alintati?
Ella74,spune-mi te rog cu cat timp inainte se depune dosarul pt CIC,eu termin concediul de maternitate pe 11 august.Si ce ne opreste pana la urma din banii pe care ii luam ca nu mai stiu.De fapt,voiam sa aflu daca merita facuta cererea pt diferenta aceea de 15%.
Alina,mamica lui Alex si a lui Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

bogalina,
intra aici pe forum la sectiunea legislativa ca sa afli mai multe despre cic, fiindca eu nu ajung la etapa asta, ma intorc dupa cele 126 de zile la serviciu.
Daca te referi la indemnizatia de maternitate care o primesti pentru pre si post natal, atunci este 85% din salariul brut, este vorba de media veniturilor pe ultimele 6 luni inainte de concediu; se mai opreste cas.
Cat despre cei 15% diferenta intre salariul brut si indemnizatia de maternitate, depinde ce salariu ai ca sa merite efortul; e vorba de doar 6 saptamani , deci 1 luna jumate din cele 4 de concediu pre si post natal.
La mine cei 15% inseamna cateva salarii minime pe economie, deci am de gand sa solicit aceasta diferenta; acuma si daca ar fi mai putin, pana la urma e dreptul nostru sa-i primim, si asa cum primim cei 1,5 mil de la stat- trusou de bebelus, nu vad de ce n-am lua de la angajator cei 15%.

, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

dosarul ptr indemnizatie si alocatie am auzit ca ar trebui depus din timp, stiu cazuri cand a durat si 2-3 luni pina au primit banii.
Ella , ma lamuresti ce e cu cei 15%, ca nu mi-e clar...

ieri am avut si noi o criza de urlat a doua nasoala de cand e...si am cam capiat!
plus ca sunt absolut cobza si m-am apucat de antibiotice ca mi s-a agravat rau gatul.
e ok ampicilina , ca-s tare stressata?

chiqi, si eu sunt disperata cu hemoroizii, mi-e groaza de mers la baie dar si la doctor.crema aceea carpicon, unde o gasesc?

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Kay, ce ma bucur ca esti asa optimista!E o veste minunata ca Sosonica e stabilizata!Esti un exemplu pt noi toti!

Noi am inceput sa luam Gripe Water insa...rezltatele sunt minore zic eu!Mai asteptam ink sa-si faca efectul caci Davidutz tot urla inainte de baita!
Acum abia l-am adormit!E treaz de la 6.
Ieri a venit sor'mea din Tenerife si ne putem lauda cu o gramada de hainute pt toamna iarna(plovarase, bluzite, blugi, geci....).Sunt super toate si Davidutz e gata pt toamna-iarna!

Eu am luat banii pt trusou si indemniz de nastere insa pt alocatie si indemnizatia copilului mai am de asteptat cel putin 2 luni!

Andrada, pai alege tu ca eu una nu m-am putut hotarai la 1 singura poza cu pitik!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Buna dimineata!

Ca in fiecare dimineata m-a trezit Andrei pe la 5 ca avea chef de gangurit si de ras. Nu vrea sa manance, dar are chef de joaca, si va dati seama cum sunt eu cu ochii carpiti de somn... Acum a adormit si nu mai pot eu sa dorm. Dar ma bucur ca am dat drumul la net, ca am gasit mesajul de la kay, Ce ma bucur ca e asa de fericita si sper din tot sufletul sa nu mai aiba nici un fel de probleme cu Sosonica. kay, te pupam si abia asteptam sa ajungi acasa.

Aseara, vazand ca e liniste pe forum, am luat la rand toate pozele cu capsunele. Fetelor, avem niste copilasi superbi!

Sobi, mie imi treceau ragadele cu Garmastan - ma ungeam si stateam cu sanii goi.

bogalina, eu am reusit sa iau banii de trusou si prima de nastere de la stat. Actele le-a depus sotul in prima saptamana dupa nastere. Intr-adevar, am primit o scrisoare de la primarie cu care ne-am dus la casierie pe Ecaterina Varga, unde ne-au spus ca prin acea scrisoare doar ne-au anuntat ca ni s-a aprobat dosarul si sa urmarim in Telegraf cand sa venim sa ii luam. Noi nu am cumparat nici un Telegraf si ne-am dus pe la sfarsitul lunii iunie la casierie si am intrebat din nou. Ne-au gasit pe lista si ne-au dat banii.

Eu sunt tare suparata ca nu prea mai intru in hainele de vara de anul trecut. Am ramas cu o burtica... Si bluzele nu mai imi vin din cauza sanilor crescuti Dupa cele 40 de zile am inceput sa fac gimnastica, dar nu se vede mare lucru pana acum.

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

numai_eu, am vazut aseara pozele cu piticotul tau. E un dulcel! De fapt, cum am scris si mai devreme, am vazut poze cu toate capsunelele.
Daca m-ati fi vazut aseara cum ii dragaleam pe toti - ma uitam la poze si vorbeam cu ei, ca tare dragalasi mai sunt!

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Vali, si Andreiul tau e dulce tare, m-am uitat la ultimele pe care le-ai pus! Asa s-a schimbat!!! Si are niste ochi frumosi Si niste falcute!!! (tu ii dai numai san?).

Cum faceti voi de aveti par asa mare? Ca noi suntem chelutzi rau, numai la spate avem o codita, ca de samurai...

Vad ca isi tine capul deja si vrea sa mearga...acusi ne pui poze cum merge

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Buna, mamicute!
Andrada, am trimis si noi poze pt videoclip.

Lulu, am vazut-o pe micuta ta-e superba!Si seamana cu tine!Ce mai faceti?Cum va descurcati?Nu ai mai scris de mult pe forum.

Kay, ma bucur ca Sonia e bine si ca veniti vineri acasa.Sa dea Dumnezeu ca totul sa treaca cat mai repede si papusica ta sa poata avea o copilarie fericita!

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput