*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)
Raspunsuri - Pagina 20
ancamari spune:
Vali5, Gabiu, Paflo, Ella, Liviana - multumesc pt raspunsuri! Sunteti niste dragute.

Am inceput cu Calma Baby acum seara tarziu, peste o zi sau doua va scriu rezultatele constatate. Dar i-am dat foarte greu pt ca nu-i plac deloc, le-a tot scuipat.
Elteka - ce chestie complicata si refacerea dupa cezariana! Astept cu gura cascata si ochii mari sa ne mai scrii ce mai citesti, ca la noi parca nu stie nimeni nimic. O sa mai caut si eu pe net, ca nu vreau sa raman cu ditai burtoiul.
DidiAlex -
si eu tot cu scrisul, mai ales cand alaptez si piticu' trage de titi cu ochisorii inchisi, sa nu zica ca il ignor.
Un gand special pt Lilky si Tamaraspt, "vecinele" mele, daca ne mai citesc dar nu au timp de scris.

Papadie - multumim pt postarea lui Kay.
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica
alynta27 spune:
Andrada, DidiAlex, Michigan multumim pentru aprecieri!
Cine mai vrea sa-l vada pe David, am pus poze!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
alynta27 spune:
Kay, Dumnezeu a facut o minune cu Sonia! Este un copil binecuvantat!
Am sa trimit si eu poze pe mailul comun, dar mai dureaza un pic!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
vas spune:
andrada, am pus si eu niste poze pentru videoclip, le-*am trimis pe mailul nostru comun. Nu am reusit sub alta forma, adica nu am habar iar timp sa ma chinui chiar nu am asa ca ikmi cer scuze daca o sa-ti ia ceva timp sa le descarci de pe acolo. Oricum multumim anticipat pentru munca pe care o depui. eu de o luna ma chinui sa-i fac un videoclip la capsunica mea si tot nu l-am terminat.
mai vorbim zilele astea cand mai am timp.
pupici la toate.
Sunt mamica
Sobi spune:
o, ma bucur tare mult de mesajul primit de la Kay! ce bine ca e optimista!!
ella, yoyo, la cate saptamani ati primit raspunsul de la celulele stem?
fetelor, multumesc de raspunsuri cu epilatul inghinal.
baiatul meu drag m-a tras de un san azi pana mi-a curs putin sange, o picatura doua... eu am mai avut la inceput cateva rani (ragade se numesc, nu?), dar s-au inchis si credeam ca nu mai revin. si acum ma doare tare cand alaptez la sanul respectiv. cu ce sa dau sa se inchida mai repede? momentan am pus putin lapte si am stat cu ei descoperiti. sa incerc cu garmastan sau glicerina?
Andreea si Vladut
POZE
florina spune:
Poohy, am vazut excelul facut de tine si mi se pare super ok. Ii poti pune linkul pe prima pagina?
Andrada, multumesc pentru parola de acces. Cred ca toate fetele vor avea nevoie de ea pentru a completa in tabel.
Multumim pentru pozele cu Sonia, e tare frumoasa si m-au emotionat si pe mine toate acele pansamente... Ma bucur de vestile bune, 150.000 $ chiar nu e o suma mare pentru inimioara ei, sunt sigura ca se vor strange acesti bani, trebuie doar mediatizata situatia ei. Spune-i daca poti sa gaseasca pe cineva care sa-i construiasca un site in care sa posteze cat mai multe documente, o scurta descriere a situatiei, un nr. de cont in care se pot face donatii. Asa se poate face cunoascuta povestea ei tuturor, nu doar celor de pe forum (unde cineva spunea ca banii se strang destul de greu...)
Lavinia, as vrea si eu te rog frumos informatiile legate de masaj si innot pentru bebe...
Didi, multumim :) Am pus pixul tocmai pentru a se vedea ce mica e... Dar multa lume m-a intrebat de ce l-am pus acolo? :) Am sa incerc cu Voltaren dar nu stiu daca la noi e si sub forma de supozitor, am sa verific. Deocamdata am revenit la diclofenac... e super, imi ia durerea cu mana. Incerc sa nu iau prea des insa...
Si Andrada, sa nu uit: ai un abdomen!!! de nici nu zici ca ai nascut! Cum ai reusit? Cred ca nici inainte de primul copil nu aratam asa 
Stie cineva cu ce ies petele de lapte regurgitat? Laptele il scot cat de cat cu Ariel, dar petele de la ultima regurgitare (pe o rochie alba, ofc) nu mi-au iesit cu nimic...
Si mai vroiam sa scriu ceva dar nu stiu ce ... am alaptat continuu azi si scriu de cateva ore bune la mesajul asta...
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor
mica0307 spune:
liviana acum am intrat si am citit mesajul. Am plecat de acasa pe la 6 ca am promis la mine la serviciu ca trec cu fata azi sa o vada si ei si sa merg si cu niste prajituri. Apoi am trecut prin unirea sa im i iau niste pantafiori, apoi in parcul carol si am ajuns pe la 10 acasa. Ideea este ca eu ies doar dimineata pe la 10-11 in parcul sebastian si seara doar daca nu vine tati devreme. Altfel mergem in carol.
vali pai o sa te sun sa iesim seara la plimbare.
michigan, gabiu, yoyoyo multumesc 
sonia si kay uite pentru voi pun majoretele. Va asteptam acasa 

Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
ella_74 spune:
ancamari,
io i-am pus calamababy in 10-20 ml ceai dar poti sa-l prepari in bibe si cu apa plata, ca e sirop.
Asa nu-l mai scuipa; daca azi la 6 credeam ca m-a dovedit el pe mine, ei uite ca dupa a 3-a doza (si ultima) de calma baby pastrata pentru seara de concert
l-am dovedit io pe el si acuma david doarme si a sarit si programul de urlat...cred ca e cea mai usoara seara de cand il avem pe David (cu exceptia primelor 2 saptamani cand nu se pune ca atunci toti sunt cuminti).
Sobi,
naspa rau cu ranile astea de sani, io am tot avut pana intr-a 3-a saptamana; incearaca cu garmastan dar tot de la sine o sa treaca fie ca alaptezi, fie ca nu.
Niste tinctura de propolis daca poti sa suporti, ca cicatrizeaza repede, da schimba gustul la lapte daca alapatezi in timpul asta.
Raspunsul pentru stem l-am primit cam dupa 1 luna de la nastere; am primit dupa si facturile si le-am achitat.
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
addinel spune:
buna mamici
in primul rand bun-gasit la clubul scutecelor, sa dea DD sa fim multi multi ani impreuna si sa ne fie bebeii sanatosi si mancaciosi. m-au apucat nostalgiile, nu-mi vine sa cred ca au trecut cele noua luni, ca am nascut, ca bebelina a implinit deja 3 saptamani...
kay si sosonica
Dumnezeu face minuni! sa fiti sanatoase si de-abia va asteptam alaturi de noi.
la multi ani bogalina, petit ange si mica. multa sanatate si tot ce va doriti voi.
scuzati intarzierea, dar azi am fost "dusa" si nu am avut timp sa intru.
lavini super masajul si inotul. imi trimiti si mie un pm cu datele de contact ale tipei si alte detalii? mercik mult! 
nu mai stiu ce vroiam sa mai scriu... s-a dus neuronul 

fetele care va plimbati puiutii prin moghioros, pe la ce ore iesiti in parc? poate ne vedem si noi, ce spuneti? stiu ca inainte de a naste planificam cu cineva sa ma plimb prin moghioros, dar si asta am uitat... 
pupici la mamici
mama lu' maria
p.s. stie cineva pe unde trebuie sa mai mergem pe la primarie ptr trusou, prima aceea de nastere si alte minuni? actele ptr alocatie si cic se depun dupa ce trec cele 126 de zile, nu? habar nu am ce mai trebuie sa facem...
florina spune:
WOW! CE VESTE BUNA! Multumim, Papadie! Kay, te asteptam "acasa" cu Sosonica!
Florina,
fericita de
Teodora(27.06.07) si
Tudor(5 ani)
Teodora, capsunica mea iubita
www.onetruemedia.com/shared?p=2ec9af00903bd34b9e16cb&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a crescut baietelul meu, Tudor