*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)
Raspunsuri - Pagina 23
analex spune:
Chiquitita, tetraciclina e sigur contraindicata la bebe, iar anestezina ii poate da intoxicatii grave, numai ca eu nu am inteles unde pui unguentul. Daca e vorba de sani, de ce nu folosesti Garmastan? Oricum, indiferent ce ai folosi trebuie sa te speli bine pe sani (cu apa) inainte de alaptat.
Analex
[quote][ am fost azi la medicul de familie si mi-a dat un unguent commpus din: heparina, HC acetat, vaselina, lanolina, oxacilina (sau tetraxciclina) nu stiu ce am in alifie, si anestezina. Sper ca am scris bine. Problema e ca ea a zis sa nu alptez iar farmacista a zis sa alaptez. Nu stiu dupa cine sa ma iau. ]
dianalaura spune:
Salut fetelor! Am mai pus si eu niste poze mai noi cu Stef!poze noi Stefy
Vali5, sa-ti traiasca Andreiului, am vazut ca avem scoici la fel ![]()
Kay, ce mai bucur de vestile bune!!!
De ce anticonceptionale minune vorbeati voi zilele trecute, care se pot lua si daca alaptezi? Ca mie doctorita mi-a zis ca atata timp cat alaptez sa folosesc doar prezervativ, sau sa imi pun sterilet. Sterilet nu vreau, iar cum sotul meu nu prea s-a impacat vreodata cu prezervativul...(dovada vie e Stefanut
)..m-ar interesa si pe mine acele anticonceptionale.
Vad ca vorbiti de trusou, premiu de nastere...mi-e mi-a depus actele
pt ele sotul, imediat ce am nascut, eu eram inca in spital. Si mi-a zis sa ma duc pe la sfarsitul lui iunie dupa bani. Si prin 17 iunie m-au sunat sa ma duc, ca mi-au venit banii de trusou, si pe 26 mi-am ridicat premiul de nastere. Iar luni acum mi-am depus si dosarul pt CIC. Si actele pt alocatia copilului tot atunci in mai le-a depus. Alocatia ar trebui sa vina teoretic la mine acum in iulie pt luna iunie. Pentru luna in care s-a nascut copilul nu se da alocatie. Cum insa sunt cam intarziati astia cu alocatiile, mai mult ca sigur imi vor veni in august banii de alocatie si pt iunie si pt iulie. Iar banii de CIC mi-a zis de la primarie ca s-ar putea sa imi intre si ei in august, sa imi verific prin 12 cardul.
Andrada, am reusit si eu in sfarsit sa ma hotarasc asupra pozelor, cu bebe ti-am trimis 2, vezi tu care le pui..![]()
Carrie, copilul primeste alocatia pana la varsta de 18 ani, deocamdata 2 milioane pana la 2 ani si apoi 240 de mii, sau cat e acum alocatia pt copii. Sa speram ca pana fac bebeii nostrii 2 ani, mai creste si alocatia asta pana la 18 ani....
De pauly nu mai stie nimeni nimic?
am si eu o rugaminte la mamicile care au facut vaccinul de 2 luni. Cum se numeste ala frantuzesc sau belgian sau ce o fi?! Ca mi-a spus var-mea ca tre sa il comand din timp. Noi pe 14 facem 2 luni, dar e doctorita in concediu si ne-a chemat la vaccin prin 23-24 iulie.
Am vazut ca ati mai discutat si de marsupiu. Eu am primit inainte de a naste unul de la chicco, pe care scrie ca se foloseste de la 2-8 luni, 3-9kg! Acum astept sa faca 2 luni, am incercat sapt trecuta sa il pun, dar nu a vrut nici in ruptul capului sa isi aseze picioarele...le tinea strans unul peste altul.
De dormit, noi dormim cand cum...de exemplu, aseara am dormit de pe la 9 pana la 1 jumate, am papat 7 minute pe ceas...ne-am mai foit un pic in patut si de la 2 fara 10 am dormit iar pana la 5 si un sfert. Si iar am papat si am dormit pana la 6 jumate, si iar papat, ne-a frecat un pic burtica...si iar somn pana la 9. Si azi cam tot asa...il freaca burtica (azi e zi de kk - am observat ca acum tot a doua zi face kk, dar mai pe seara, si ziua se cam agita). Mai doarme cate o ora doua, mai maraie prin somn, mai papa un pic, mai mult de durere..si tot asa.
Ancamari, nu stiu cum se procedeaza in Bucurresti, dar la noi l-a trecut pe Stef in livretul de familie atunci cand a dus sotul actele sa il inregistreze. Cand i-a dat certificatul de nastere i-a dat si livetul completat.
Hai ca va las, sa imi aspir si eu un pic cat mai doarme!
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
chiquitita spune:
carrie sunteti o familie foarte frumoasa!!!
Acuma stau pe ganduri cu alifia, doar ce am muls niste amarati de 40 ml sa ii arunc si pe aia...???
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
Vali5 spune:
Wow, am dormit vreo 3 ore neintorsi - Andrei si cu mine. Ce bine a fost ca simteam ca nu mai pot de somn. I-am dat sa pape si acum sta cumintel la el in patut.
Elteka, nu ii dau san deloc, din pacate. Doar o luna jumate am putut sa-l alaptez la san, dupa care... pa-pa laptic. Acum e pe laptic Topfer si ia foarte bine in greutate. Intr-adevar, a facut niste falcute... cand sta la verticala ii atarna ca lui Droopy
Capul si-l tine foarte bine, sa-l vedeti cum sta pe burta si isi ridica singur capul, il intoarce dintr-o parte in alta. Iar parul mare... asa l-am nascut, cred ca seamana cu taticul lui care are parul foarte des.
Un singur lucru ma nelinisteste - i se inchide fontanela cam repede, ceea ce nu-i prea bine. Sper totusi sa mai ramana deschisa macar pana la 6 luni.
Si eu stiam ca stimulentul ca sa te intorci mai repede la munca este de 1 milion. Praf in ochi!
carrie, ce familie frumoasa ai! Sa fiti mereu asa fericiti ca in poza!
dianalaura, acum am vazut si eu noile poze puse cu Stefy, dar eu ii pun centura de siguranta (a masinii) prin spatele scaunelului, unde are loc special. Ce haios e Stefy cum doarme la tine in brate cand vrei sa il pui in masina. Da-i un pupic din partea mea ![]()
Ma duc sa imi fac si eu ceva de papica.
Valentina, mamica lui Andrei
mica0307 spune:
carrie super frumoase pozele de la botez. Unde ati facut, este manastire, ceva?
dianalaura ce a crescut stefi. E tare frumusel.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
carrie spune:
multumim frumos de aprecieri
aici e tot albumul pentru cine are timp si chef, slujba a fost la Manastirea Tauti de langa Cluj, un loc extraordinar de frumos iar botezul a fost in stil traditional, cu baitza, miruire, impartasanie, a durat cam o ora.emotionant si frumos.
http://family.webshots.com/album/559713607uYozpc
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
duda35 spune:
Fetelor, baiatul meu cel mare a facut febra 39 - o viroza luata de la mare.
A mai avut cineva situatia asta in casa?
Mi-e frica sa nu ia si cea mica ceva...are 3 saptamani si habar nu am ce tratament i-as face...
mamica de baietel si fetita
miniuta spune:
Ajutor!!!! Fetelor, stiu ca nu am mai scris de cateva zile bune, si nu e frumos sa intru direct cu strigat de ajutor, dar nu mai stiu ce sa fac...al meu print mananca de doua zile la doua ore fix. el e de cinci saptamani deja exclusiv pe formula, si manca la trei ore (eu tot speram sa isi rareasca mesele). ei bine, m-a capiat, toata ziua nu fac altceva decat sa ii pregatesc sticlutele si sa le sterilizez. si mai cred ca l-am si deochiat, acum vrea mai mult tinut in brate si rasfatat. ma rog...intrebarea era de fapt, mai e careva care a patit asa ceva? parca carrie intreba la un moment dat ceva asemanator??? dar daca a primit raspuns, bag de seama ca am ratat lucrul asta.
eimotto, merci de raspunsul legat de sterilizatul sticlelor. cred ca o sa mai raman o vreme pe fiertul lor, pana la urma mai mult timp imi ia spalatul decat sterilizatul in sine. si cum paza buna trece ´primejdia rea....
inca o intrebare. unde trebuie trimise pozele pentru videoclip? pe adresa comuna de yahoo???
merci de raspunsuri. incerc sa tin pasul cu voi dar e cam greu...nici eu nu stiu de ce sunt asa de obosita si mi se pare cam totul greu azi. poate de la luna plina???? sper totusi sa depasesc curand starea asta de frustrari si sa revin mai in forta.
mamica lui david (21.05.2007) www.DropShots.com/puparussa
analex spune:
[quote]Originally posted by chiquitita
analex unguentul il aplic pe hemoroizi.
UPS!
In cazul asta n-ar trebui sa aiba nici o legatura cu alaptatul, poate refuza sanul din alt motiv.