*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

carrie, mie mi-a zis dr in maternitate cand mi-a vazut "bucuria" sa aplic pe el carpicon, la fel ca pt epiziotomie.Si mi-a trecut, acu sunt super ok, sper sa nu mai am probleme.

Andrada, e super ca mama ta se poate ocupa de asta.Fa-i baita in cada cat mai des, o sa vezi cat de mult ajuta.

Ma bucur ca Sonia e mai bine, sunt sigura ca in final totul va fi ok si va aduce numai bucurii parintilor.

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analex spune:

Buna mamicilor,

felicitari pentru bebelusi,noi suntem mari deja.

am intrat pt ca am vazut intrebarile privind ajutorul umanitar; exista un subiect privind "Ce trebuie sa fac ca sa propun un caz nou",
postat de administrator, la " Ajutor umanitar", ar putea sa ajute.

Sanatate Soniei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Hello, hello!
Bine v-am regasit la clubul scutecelor! Nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul si am ajuns la scutece. Imi place numele ales "Capsunele-n scutecele"
Imi pare rau ca nu am mai intrat, dar am avut o perioada in care simteam ca nu ma pot apropia de computer, pur si simplu nu aveam chef sa il deschid. Dar, am revenit, ca imi era dor de voi.
Am ratat ieri ziua Bogalinei - La multi ani, sa fii fericita alaturi de familia ta!

La multi ani si voua, petit_ange si mica!

Despre Andrei ce sa va spun? E un copilas tare cuminte, plange numai cand ii este foame. Cand este treaz rade cu mine si gangureste - cred ca va fi tare vorbaret. Uneori il gasesc in patutul lui razand si gangurind de unul singur. Ma topesc dupa el! La masuratorile de 2 luni am aflat ca a crescut 10 cm in lungime si 2,400 kg in greutate. E un grasoi!

Andrada, ma mai primesti si pe mine cu poze pt videoclip?

Ancamari, spuneai ca vrei sa vii cu bebe la mare. Eu locuiesc la 100 m de mare si il scot zilnic in curte, de la 10 zile. L-am dus chiar si pe plaja (dupa ce a implinit 1 luna, dupa ora 17 si tinut sub umbrela si max jumatate de ora. Doctora mi-a spus ca daca il tin la umbra nu este nevoie sa il dau cu nici o crema. Pana acum nu a avut nimic.

MAdib1010, bine ai venit alaturi de noi in clubul scutecelor!

Ce vesti bune despre Kay si Sosonica ei. Am vazut pozele si mi-au dat lacrimile, ca e asa dulcica Sosonica si cand ma gandesc princ e trece kay, in loc sa fi fost si ea fericita ca noi...

Mi s-a trezit piticul. Trebuie sa inchei aici mesajul asta.

Va pup pe toate!

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Bogalina,Mica,Petit_ange LA MULTI ANI !! Tot binele din lume si sa fiti iubite !

Am vazut si eu pozele Sosonicai, sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine, ne rugan un continuare.

Am si eu o intrebare: bebelusii vostri vomita. Si refer la jet puternic de ma speriu. Prima data s-a intimplat duminica, am zis ca s-a intimplat, dar aseara- luni, iarasi s-a intimplat. Cam toata dupa masa a fost miriita, i-am dat sa manince si se linistea, dar se poate sa-i fi dat prea mult ??? A scos cam 3 jeturi puternice, de m-am speriat...Apoi s-a culcat linistita si a dormit 5 ore, apoi a intrat in rutina, fara alte incidente. Ii dau exclusiv sin - maninca bine, oare e ceva in neregula cu laptele meu ? Voi ati patit asa ceva, stiu ca s-a mai discutat despre asta - e necesar sa merg la doctor sau daca e mai des trebuie sa-mi fac probleme. In rest totul e ok, e vioaie - si dupa ce vomita ea ar minca, dar mi-e imi e teama sa-i dau...of, sufletel mic, cred ca o si doare cind vomita, se uita cu ochii mari la mine ...

Pupici Angi si Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Scriu cu galushca in brate in timp ce-i mormai cantecelul cu elefantii, ca de melc-melc m-am saturat. Si ieri si azi asa ne-am 'distrat': dormit putin, marait cat incape (ieri a dormit doar la plimbare, in marsupiu fiind, dar spatele meu...). E drept ca duminica a fost asa de cuminte ca nici nu am stiut ca avem bebelus!Si asta in conditiile in care am fost in vizita la finuta noastra careia i-am taiat motul. Sambata am avut botezul: emotii cat cuprinde, Sofia a fost foarte cumintica la botez, dar pe seara a plans mult, cum nu o facuse de demult.Probabil ca a fost o experienta prea obositoare ptr ea. Una peste alta, botezul a fost frumos, simplu, fara prea mare tambalau, asa cum ne-am dorit. O sa pun niste poze.
Alli24, incearca sa-i dai san la fiecare masa, asa putin cat e.Altfel, risti sa scada si mai mult secretia. Noaptea ai mai mult lapte din cauza ca secretia de prolactina e mai mare, nu din cauza pauzei de somn.
Elteka, si pe mine ma intere subiectul cu sportul postcezariana. Mie ginecologul mi-a spus ca pot face deja sport, inclusiv abdomene, ceea ce mi se pare chiar ciudat asa de devreme (aproape 8 sapt).
Sobi, Ancamari. eu m-am epilat cu aparatul la 6 sapt postcezi. nu am avut probleme (in afara faptului ca m-a durut horror ca eram dupa 4 luni de ras).
In rest, crestem frumos,avem colacei de mai mare dragul, incepem sa descoperim tot mai multe in jur. Aseara am descoperit o manuta (stanga), ursofluturii din carusel ne distreaza teribil, iar frunzele din gradina botanica ne fascineaza.Aprops de gradina botanica (asta e valabil ptr fetele din Cluj) se poate face abonament cu 60 ron pana la sfarsitul anului. Eu una am de gand sa profit, caci noi stam aproape.
Fetelor, voi faceti gimnastica si masaj bebelusilor vostri?Eu am inceput o mangaiala-masaj dupa baie, cu crema ptr bebei.
Ma bucur mult de vestile bune privitoare laKay si Sosonica ei. Doamne ajuta-le sa fie totul bine pana la urma!
Andrada incerc sa trimit si eu 2 poze. Imi e tare greu sa ma hotarasc.
Bogalina, Petit_Ange si Mica, la multi ani! Sa aveti parte de multe bucurii si de bebei sanatosi si voiosi!
Maine si noi ne sarbatorim in familie. E ziua sotiorului meu. Sper numai sa ajunga mai devreme decat de obicei (ne construim casa si e zi lumina pe santier saracutul).
va pup si va doresc o zi si o seara fara colici!
Florinna si Sosolina (maine avem 8 sapt).
PS: Andrada, de-ai stii cat te invidiez ptr programul de somn al lui Antonio...

[http://s189.photobucket.com/albums/z301/sofiaraica/]poze

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dragi mamici,
Bine v-am regasit la Clubul scutecelor!
Andarada, Eimoto - multumim pt deschiderea acestui nou capitol. Foarte frumos numele ales pt grupul nostru!
Sper ca intr-o buna zi (poate chiar in vara asta) sa ne intalnim mai multe mamici cu copii intr-un parc si sa facem poze de grup!

Mica, ai dreptate, trebuia sa fi pus pozele de la intalnirea in parc in albumul de pe contul yahoo comun. Data viitoare asa voi proceda! Unde plecati la mare? Ah, sa nu uit! La Multi Ani! Sa fii fericita, iubita, norocoasa si toate dorintele sa ti se implineasca!
bogalina, La Multi Ani pt ziua de ieri! Hai nu mai fii suparata, viata merge inainte si tu ai implinit o varsta frumoasa!
Petit ange, La Multi Ani! Fericire maxima iti doresc!

Noi suntem bine, Bogdanel are colicei dar f putini, seara, si nu zilnic. Ii place sa stea mult la san, drept pt care atunci cand suntem in deplasare e nemultumit ca nu poate sta in voie la tzitzi.
Sambata Matei a dat scularea la ora 5 dimineata, asa ca sotul a hotarat sa ne facem rapid niste bagaje si ne-a dus apoi la Sinaia. A fost tare frumos desi n-am stat decat pana dupa pranz. B a dormit aproape non-stop, iar la ora 12 M a picat lat de oboseala, asa incat neputand parasi masina cu pitici adormiti, ne-am intors acasa.

Pt mine timpul trece f repede, desi mare lucru nu mi se pare ca fac in casa. Am reusit chiar sa raman "restanta" la citit si scris pe forum, insa vad ca multe din voi reusiti sa tineti pasul.

Andrada, incerc si eu sa-ti trimit poze.
ELTEKA, ma intereseaza si pe mine ce tactici sunt descrise in cartea ta pt a scapa de burtica dupa cezariana. Mie dr Badiu mi-a zis totusi ca abia dupa 3 luni se pot face abdomene...
Sobi, nu vad de ce nu te-ai putea epila inginal (cu ceara) dupa cezariana? Doar sunt zone diferite. Eu una ma voi epila cat mai aproape de consultul gineco de 6 sapt.
Madalina, bine ai venit in grupul nostru si te rugam sa nu mai sta in umbra!
Lavini, super fain masajul si sedinta de inot a micutului tau! Spune-mi te rog cat platesti tu pt treburile astea (eventual pe PM-merci)? Daca poti, mai arata-ne si filmele de la sedintele cu scufundarile. Cam cat dureaza o sedinta?
Didi, tu vei face botezul lui David in Bucuresti? Cand vii in ro?
Mamici, vroiam sa va spun ceva: nu va faceti griji in privinta rasfatarii micutilor vostri! Nu exista acest risc acest pana cand puii vor face 6 luni!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

Mica & Petit Ange
Andrada super vestile despre Kay si Sonia! Le asteptam cu drag!

cristina cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mamici am si eu o urgenta: un unguent bun pentru hemoroizi. Ai mei sangereaza rau si moor de durere, am o criza azi...Fetele care ati avut cum ati scapat de ei?

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ella, florentina roman, lavini, ancamari, didi, vali, angela, paflo, liviana, cristinamaria va multumesc pentru urari

lavini eu m-am epilat cu ceara de vreo 2 ori de la operatie si pana acum. Sus nu m-am facut decat la chilot nu total ca inca mai curge.

didi parca si eu am nostalgii dupa odisee.

vali noi o sa venim in constanta in jur de 20 iulie si o sa stam cam 1 sapt. Poate ne intalnim.

angela e normal sa vomite. Si a mea vomita la inceput cu jet, acum vad ca nu a mai vomitat de ceva vreme.

liviana vom merge la constanta in perioada 20-25 iulie pentru ca are sotu' cursuri acolo. Vom sta la o matusa care are casa in constanta.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Faceti-va careva mila de mine si mai spuneti-mi inca o data cum sa fac sa nu-mi apara tot carnatul cu linkul.
Picasa, am vazut si eu filmuletele cu masajul si inotul. Suuuper! Pacat ca nu avem cada (doar cabina de dus) ca as incerca si eu!

Florina R.

Mergi la inceput