*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Mica, la multi ani si numai bucurii de la MAya!

Ella, Poohy, am trimis PM!

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Petit Ane si Mica - La Multi Ani!

Al meu e treaz de 6 ore si urla.
Ella, Andrada - cum e cu Calma Baby? Ca pediatra mea nu prea stia de el. Va rog ziceti repede, ca ma dispera urlatorul si e obosit vai de capul lui.

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Apropos de reprizele de somn ale lui ANTONIO... Ieri, dupa o noapte de 8 ore dormite TUN, s-a ztrezit, a mancat, iar s-a culcat, asta de vreo 2 ori... La a treia trezire...TREAZ a ramas Asa ca, ieri, de la ora 16:00 pana la ora 02:00 noaptea am stat de vorba, am cantat, am leganat, am vibrat (am descoperit mai nou efectele magnifice ale unui aparat de masaj cu vibratii ), ne-am ratzoit unul la altul... de fapt doar el la mine , am umplut o multumiiiiime de pampersi... am supt aproape non-stop... ca eu am inceput sa ma stresez ca NU mai vad progrese in aparitia suncilor loi . Azi... am luat-o de la capat... DUpa 8 ore de somn noaptea... si cuminte ziua... SIGUR MERGEM in DISCO si in seara asta

Lavini, unde mergi la "inot"? SI cat costa o sedinta? Si.... cum de eu nu vad filmuletul? Mai imi dai si mie link-ul o data...pls! Mersi

Alynta, e scump foc DAVIDUTZ!!!

Ancamari... NU zic decat ca eu dupa mii de ore de colici.... tot NU i-as da chimicale doar de dragul efectelor PLACEBO... Eu nu am incredere... Ella in schimb stiu ca zicea ca l-a mai linistit...

Am vb. la tel. cu KAY si am aflat ca SOSONICA este bine... Vor veni VINERI ACASA!!! Si i-au trimis raspuns si cei de la BOSTON. Sosonica va putea fi operata la min. 3-4 luni, dar de preferat in jurul varstei de 9 luni. In urma celor trei operatii pe cord care vor trebui facute, Sosonica va avea doar restrictii de genul: NU SPORT DE PERFORMANTA!!! In rest va avea o viata normala! RIscul unei operatii este de 2%... dar ce operatie nu prezinta risc?
Pentru aceste interventii KAY mi-a zis ca ar fi necesari vreo 150.000 DOLARI. M-a rugat sa deschid un subiect la UMANITARE. Dar stiu de cand cu CHOWPERSA ca trebuie anumite conditii indeplinite... Fetele mai vechi in ale forumului... ziceti care sunt demersurile?

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Dupa ce l-am laudat atat, astazi mi-a facut bucuria, si de la 8.30 si pana acu a dormit doar o ora.In rest, scremut, inrosit, scartzait, tentative de plans, mancat la greu-nu stiu ce sa-i mai fac sa se potoleasca.Nu cred ca il doare ceva ca nu plange la modul serios, da e agitat de zici ca cine stie ce a baut...

Andrada, link-ul e la semnatura, click pe el si a treia casuta de la stanga la dreapta sunt filmuletele(fara sunet, da altfel nu se putea..)
Baita o fac acasa, vine tipa la noi, e mult mai comod asa decat sa il duc la piscina(deocamdata).

Fetele cu epiziotomie, voi cum ati procedat cu epilatul pt control?Lama, crema, ceara...sau deloc?.Am si eu un stres ca se apropie momentul si nu stiu ce sa fac...

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Andrada - mercic! Dar tu nu ii dai nimic lui Antonio? Mie nu-mi vine sa cred cat energie au domnii bebelusi Pe Kay trebuie s-o ajutam, dar de "umanitare" nu stiu nimic. Cred ca trebuie luata legatura cu moderatorii ca sa iasa bine de la inceput. Poate stie DidiAlex, da-i un PM, cred ca e ocupata de nu a mai intrat pe aici.

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Doamne Andrada ce vesti bune!!! Multumim mult! Sa dea Domnul sa fie totul bine, ne rugam pentru ea, si riscul ala e normal in orice operatie, nu e mai crescut!
Am vazut si pozele, e asa scumpica, cu limbuta scoasa, si ti se rupe sufletul cand vezi toate firele alea.
Dar sunt niste vesti minunate!
Stiu ca pentru umanitare trebuiau parca scanate documentele care prezentau situatia medicala si trimise. Eu asa tin minte.
Si le asteptam pe Kay si Sosonica aici in mijlocul nostru

ps: de cand a inceput Antonio sa doarma 8 ore noaptea? ca la mine Manu isi reduce portia de somn de noapte la 3-4 ore (dupa ce papa mai plange 1 ora 2) - si sta si treaza. Nu de alta, ca si Antonio e colicos ca matzu meu, poate urmeaza si ea traseul si dorm si eu mai multe ore legate :D

Lavini, merci mult

Anca de Manu
din burtica
asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Wooow, am schimbat forumul si va gasesc in petreceri.

Bogalina,Mica,Petit_ange

sa fiti sanatoase, norocoase si sa va impliniti visele

Bogalina, cum a fost tortul? cu cine l-ai impartit pana la urma

Am schimbat forumul si parca ma simt ca la emigrare. tanjesc dupa odiseeeeeee

Noi suntem bine, incerc sa ma mobilizez acum cat piciul e la orizontala, pt ca din precedent stiu ca nu mai poti sa faci nimik cand incepe marea scotoceala.

Florina, Bine ai revenit! Frumoasa Domnisoara roooz de marimea dubla o unui pix

Imi pare rau ca ai trait o experieta negativa cu personalul. pe mine personalul asta m-a facut sa ma simt atat de umilita in 2004 ca am emigrat. Am mai scris io pe aici ca nimeni si nimik nu m-ar fi convins sa plec din bucuresti.

Alynta, sa va traiasca flacaul.

Mai era o fata activa Lili_ love mai stie cineva de ea sau cum a aparut bb Cristian?

Multumim fetelor pt primirea la scutece. Aici, totusi e mai bine. Nu mai sunt reflectoarele pe noi
Aveam o multime de scris, am uitat cam tot ce am citit, vroiam sa va spun ca din intamplare am descoperit cum sa cresc productia la san . Ceaiul de la Hipp. Noroc cu mamica de ciresica ca nu stiam pe seama cui sa o pun. Am primit din spital niste saci, ce mai am umplut portbagage cu diverse monstre, cutii, etc printre care si ceaiuri de la Nestle si Hipp. Cam aceeasi compozitie. E ffff bun.

Contra hemoroizilor va recomand urmatoarea crema FAktu Akut. poate o gasiti la farmacii. Denumirea e in germana dar poate, poate au importat-o.

Florina, daca nu e prea tarziu, supozitoarele cu Voltaren sunt bune. Io am primit in spital, la cerere e drept. De la farmacie nu as fi putut sa cumpar nici diclorfenac. Pt orice medicament care nu-i vitamina sau crema iti trebuie reteta.

Elteka, cred ca odata ce bb papa tot laptele de la tine(fie direct fie muls) nu creste productia de lapte.
Ai dreptate, am sters povestea pt ca atunci cand am recitit-o nu avea cap -coada, si in plus am omis sa spun ca lumea medicala m-a facut in 4 zile de spitalizare buricul pamantului. Efectiv mi-am revenit si io cu nasterile astea.

Daca imi mai aduc aminte ceva, mai scriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Ancamari, de ocupata sunt, dar nu pot sa spun ca nu va citesc. Mai greu cu scrisu. Recunosc ca dupa ce am vazut pozele cu Sonia nu am putut sa scriu. de duminica.
Asta pt ca am avut un fix toata sarcina, cu fetita nascuta de ziua elteka-i tot in grupa de ciresici si presimtirea ca si noi vom avea una.

Cat despre umanitare, nu pot sa spun nimik, sunt niste unde tare sensibile. Cred ca cel mai bine una dintre voi ati putea sa ii cereti ajutorul/parerea Papadiei. Este intr-adevar moderatoare dar sigur ne va da un raspuns obiectiv in timp util. Asa cum ne-am dat seama.

Oricum, banutii se strang taaare greu, sunt multe subiecte la umanitare, trebuie cineva sa isi asume raspunderea in acte si tot tacamul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Lavini, super filmuletele... Uite, e o idee buna! O sa il bag si eu pe ANTONIO in apa... in CADA mare si o sa o pun pe mama (ea are ca specialitate recuperarea neuro-motorie... deci la fix ) sa faca gimnastica cu el

Poohy, Antonio dormea de pe la 3 sapt cate 6 ore... si cam de 2 sapt doarme 7-8 ore , dar asta in conditiile in care se epuizeaza bine inainte prin sesiunea de colici de dupa-masa-seara

Androix, am primit mesajul

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Uau, imi dorm ambele fete deodata!!
Eu tot racita cobza…

Numai eu, noi am primit tratament cu metoclopramid si dupa o luna totul a fost ok.mai sunt dr care recomanda antibiotice e o prostie imensa daca iti da asa du-te la altul ptr ca e reflux nu infectie!da sper sa nu fie totusi!
Eu am fost cu Theodora la dr, are umpic de rosu in gat da totusi nu bagam antibiotice!

Fetele cu nasteri naturale, ati inceput exercitiile?oare pot alerga pe banda de alergat?chef n-am numa sa stiu daca pot…ati auzit de caseta unei tipe Gabriela Naghi cu exercitii postnatal?

Ce bune vesti despre Sosonica, cred ca au ajutat rugaciunile noastre pentru ca exista vad o raza de speranta!

Acuma ajutati-ma sip e mine, ma chinuie hemoroizii de mor, ce sa le fac, inafara de Hemorzon care e frectie la picior de lemn!

Calma Baby e din plante si pare ok, eu i-am dat la cea mare cu cosmarurile si s-a potolit!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput