*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)
Raspunsuri - Pagina 15
chiquitita spune:
LA MULTI ANI MICA !!!! SA TE BUCURI DE MAYA SI SA FITI IN CONTINUARE O FAMILIE FERICITA!
LA MULTI ANI PETIT _ANGE! NUMAI bucurii si fericire!
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
poohy spune:
pentru Mica !
pentru Petit_ange!
pentru Bogalina pentru ieri!
Sa fiti fericite, iubite, si sa va bucurati de bebeloni!!!! 

fetele care mi-au apreciat mogaldeata! Ne luptam din greu cu iritatia, sa vedem maine ce zice al treilea pediatru
Si multumim si pentru urari! Mie mi se pare ca am crescut mult, suntem mai lungute decat baita, suntem mai maricele si dolofanele!
Mie in sfarsit imi trimit azi pachetul cei de la ebaby!!!
Elteka, fimea a devenit si ea o rasfatica! Azi se crizase ca vrea la mami in brate sa ii cant! (si de obicei lumea o ia la goana cand incep sa cant
) I-am cantat si "am cravata mea" - de s-a razvratit sotul, dar acum am furat alta idee de la Sobi - si ii cant despre elefanti si panze de paianjeni... Mai si zambeste cand ii cant 
Chiqui, sincer nu stiu cat e proportia, ca nu mai reusesc sa scot la pompa decat 5-10 ml, dar asta mica a mea poate sa suga (si sa inghita in timpul asta) si cate 10-15 minute dintr-un san (asa ca am renuntat la pompa). Noaptea reusesc sa ii dau exclusiv san, si doarme cate 4 ore. Ziua ia si completare - depinde de zi - 30-40-50 pana la 90 ml la o masa (dar nu la toate). Dar depinde de la zi la zi. Vad totusi ca fetita pune pe ea, deci nu ma ingrijorez prea tare. Cand am fost in parc i-am dat numa' bine (si mancase cu 2 ore inainte) - a hapait 120 ml si nu se saturase deloc.
In ultimul timp a inceput si ea sa se agite la san (nu intotdeauna) si nu stiu de la ce... Ieri la un moment dat a scuipat sanul si si o gramada de laptic o data cu el... Si dupa aia in 15 minute a mai vrut (si ea ia 3 feluri de mancare cu pauze intre ele)
Lavini, poti sa imi mai dai si mie te rog mai multe amanunte despre inot/bebei? Doamna aceea vine acasa? Ma intereseaza tarife, conditii, program, daca se pot face programari etc. Merci mult 
Mamicilor de iunie, voi ati primit scrisoarea cu trusoul?
Trebuie sa asteptam nu stiu ce lege sa fie aprobata (extindere pana pe 31 dec a trusoului de 150ron) si apoi publicata in monitorul oficial (daca o sa fie aprobata zic eu), si abia apoi ne iau in considerare
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
lavini spune:
Am uitat sa precizez legat de apa in urechi:si doamna cu baita, si pediatra mi-au zis ca nu e nici o problema.Dupa baie il sterg cu betisoare din acelea cu opritori cam asa:ii pun betigasul la intrarea in gaura urechii fara sa il imping insa inauntru si apas cu un deget pe obrajor, langa urechiusa ca sa iasa eventualul surplus de apa.Apoi sterg si restul urechii si gata.
Intreba cineva de mucisori:eu il curat in fiecare zi ca ma dispera fonfanitul;intai ii pun ser fiziologic in nas sa le inmoaie, apoi folosesc tot betisoarele de urechi cu opritori ca sa nu imi scape prea mult.Uneori sta, alteori il tin de cap, dar rezolvam treaba.Am incercat si cu batista bebelusului, dar mucisorii lui sunt uscati si se intind pe nas si nu am reusit decat cu ser si betisoare.
poohy, o sa iti trimit un PM, da sa culc intai teroristu' ca azi nu a dormit mai deloc si ma innebuneste de-a dreptul.
Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
mica0307 spune:
elteka, sobi, petit_ange, numai_eu, andrada,mary_lou, chiqui, poohy multumesc frumos pentru urari 
sonia te asteptam acasa 
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
alynta27 spune:

pentru Mica !

pentru Petit_ange!

pentru Bogalina pentru ieri! Scuze pentru intarziere, Alina!
Am pus ceva poze cu David!
Poohy eu am uitat tot cand l-am auzit, atins si vazut!
Michigan, Sobi multumesc ca imi apreciati sotul! Pentru mine e un mare sprijin si merita toata admiratia si recunostinta mea!
Alina-Mirela cu
DAVID 27.06.2007
Poze burtica
Pozele mele
mica0307 spune:
alynta
multumesc.
poohy ce ai comandat de pe ebay? Nici Maya nu prea mai incape in cadita. In curand cred ca trecem la cada
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
poohy spune:
Mica, eu am comandat de pe ebaby - http://www.ebabycom.it/
un leagan, un bouncer si o salteluta de joaca (m-am enervat ca aici nu era nimic pe stoc). De fapt in afara de bouncer toate sunt cadouri (pentru Manu de la ai mei) - si culmea cu tot cu transportul a iesit mai ieftin decat daca le luam de aici
Am asteptat 10 ani ca nu aveau bouncer-ul pe stoc, si pana la urma le-am scris si am schimbat cu alt bouncer. Azi in sfarsit mi-au zis ca trimit pachetul (in Rom se livreaza numa' cu UPS, deci ar trebui sa ajunga repede)
Noi ne descurcam pentru nasuc cu pompita deocamdata - nu prea are mucisori (de la nastere pana acum a avut 3). O data la o zi sau doua o curat - serfiziologic si apoi pompita. Nu ii place deloc si plange, asa ca trebuie sa ii tin bine capsorul
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
ella_74 spune:
Poohy,
referitor la trusou, Legea a fost adoptata in decembrie 2006 si e in vigoare de la 1 ian 2007 doar ca pana la organizarea licitatiilor pentru firmele care vor furniza hainutele, vom primi 150 ron cash si nu in produse; din cate stiu eu era valabil pana in luna mai inclusiv dar sunt convinsa ca termenul s-a prelungit si in continuare se acorda bani.
Mica! sa fii iubita si sa te bucuri alaturi de sot de minunea voastra cumintica, Maya!
, mamica de David (24.04.2007)
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
poohy spune:
Ella, da, bani se dau in continuare (din ce zicea in scrisoare) pana pe 1 ianuarie 2008 (dupa ce voteaza extinderea), dar ma distra ca au primit cererea, mi-au zis sa ii sun, am si vorbit ieri cu ei, mi-au zis sa ii mai sun - si acum am primit scrioarea. Ziceam ca fapt divers
cat de dezorganizati sunt
Ma gandeam ca trusoul acopera exact comanda de pe la redoute 
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
Florentina Roman spune:
Bogalina, Petit ange, Mica
LA MULTI ANI!
Dianalaura, pe Tudor, cand a mai crescut, il tinea tati si eu il spalam- asta se intampla in dormitorul nostru, acum, la bb2 il spalam in baie.
Carrie, si noi la fel facem kk, tot la 2-3 zile si pediatra a zis ca e ok.
Numai eu, ii pun lui Ciprian ser fiziologic in nas, il las putin, apoi il pun pe burta si "munceste" pana-i ies toti mucisorii.
Chiqui, la Tudor am patit la fel, nu mai voia sanul ca de, era mai usor la biberon. Ii bagam in gurita biberonul cu apa sterila(fiarta si racita),il lasam sa traga o data- de doua ori si apoi ii infigeam sanul in gura. Asa am reusit sa-l mai mint vreo cateva saptamani.
Al meu bebelon m-a marait toata dimineata azi, nu stiu ce-a avut ca l-am "rugat" si cu lapte si cu ceai, apa si n-a vrut nimic. Doar se vaitaaaaa...Acum a adormit, sper ptr vreo 2 ore.
Am vazut pozele Sosonicai, mi s-a rupt sufletul cand am vazut-o cu atatea pansamente...
Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)