*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

o, ce de sarbatorite avem zilele astea!!! Mamicilor, sa va traiasca bebelusii si sa fiti sanatoase, norocoase, sa aveti numai impliniri si sa va bucurati de familia voastra!

pentru Mica !

pentru Petit_ange!

pentru Bogalina pentru ieri!

pentru numai_eu tot pentru ieri! eu asa am inteles din mesajul tau, ca a fost si ziua ta, insa tu nu esti trecuta pe listuta cu zile de nastere.

Andreea si Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Elteka, Mica, Lavini, Carrie !!!!!

Mica merci de urari, la fel iti doresc si tie, numai bucurii alaturi de Maya.

Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg

Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Sobi

Bebe Isabella a venit pe lume in 21 iunie la ora 6:00 52cm 3,25kg

Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna dimineata capsunele si capsunei!
LA MULTI ANI! Mica si Petit_ange sa fiti sanatoase, fericite si sa va bucurati de puiutii vostri.
Carrie imi este teama ca reflux are pentru ca este din ce in ce mai agitat dupa masa si se linisteste de obicei daca il tin cu caputul ridicat in pozitia pentru ragait. O sa o sun pe doctorita lui sa vad ce-mi zice. Voi ce tratament ati primit pentru asta?
Am vazut ca esti racita. Sa te faci repede bine si sper sa nu ia si cea mica de la tine. Si eu am fost racita dupa ce am ajuns acasa de la spital,m-a tinut mai bine de o saptamana dar bebita nu a luat de la mine. Mult succes cu ambele fetite acasa azi. Sa fie cumintele si sa treaca ziua repede.
Fetelor voi cand curatati nasucul puilor de secretii? Ca mai are si al meu din cand in cand nevoie sa il curat dar nu sta nicicum. Nu stiu cum sa fac. De obicei scoate el cate un muc imens la stranutat ca eu nu reusesc sa-l curat. Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madib1010 spune:

Pentru ca am observat o oarecare disproportie intre fetite si baietei, indraznesc, dupa o groaza de timp in care v-am citit din umbra, sa ma fac.. vizibila. Asadar, aduc o noua capsunica in club, se numeste Mara Alexandra, s-a nascut (prin cezariana) la 25 mai a.c., ora 2.35, apgar 9, 3100 kg, 51 cm. Cum nelinistile, neclaritatile si intrebarile mele sunt mai numeroase acum decat in timpul sarcinii (desi, ca si in cazul vostru, de altfel, intrarile mele pe DC sunt mult mai rare acum decat inainte) sper sa ma acceptati printre voi (veteranelor!) si (cine stie?) sa imi inving retinerile, postand mai des.
Madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mada, asa face fata mea de zic eu ca nu vrea sanul, suge un pic si apoi urla de ma sperie si dau fuga la biberon, iar din sanii mei curge lapte. S-a mai si stricat pompa asa ca nu stiu ce sa fac. Mi-e chiar necaz ca eu am lapte dar ea nu suge... La fel patesc si cu sculatul ziua..dar a mea e invatata in brate...si nu prea sta singura in patut.
Si eu sunt stresata pe motive de soacra, acum, nu da cu pietre, dar eu chiar ma gandeam la spital ce soacra cumsecade ai (adica nu parea genul care se amesteca)...sa o vezi pe a mea...bine aparentele inseala, nu te supara daca nu am nimerit-o

Elteka, vrem TOT ce ne poti spune despre cezariana. Eu am purtat burtiera 2 zile si ma doare cicatricea rau asa ca nu mai port. Ma mai doare cand ma loveste fata cu picioarele in burtica

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

BOGALINA, Mica, Petit_Ange

LA MULTI ANI!!!
Sa fiti sanatoase si sa va bucurati mereu de puiutii vostri!!!
Va doresc sa fiti intotdeauna fericite si sa aveti parte numai de intamplari fericite!!!

Eu am intrat acum pe fuga... ca sa mai pun poze NOI cu o minunata domnisoara care care va sosi acasa probabil miercuri sau joi... Va invit s-o admirati pe
SONIA, micutza SUPRAVIETUITOARE!

PS: Promit sa revin mai tarziu.. .Acum tre' sa mai fac putina treaba ca apoi se trezeste Antonio, mancam... ragaim... si speram: ADORMIM

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Mica,Petit_ange, LA MULTI ANI!,MULTA SANATATE,FERICIRE,NOROC VOUA SI FAMILIEI VOASTRE
LAVINI, al meu Patrick are 3 sapt joi(5.07) si la o masa mananca 90-100ml lapte,eu ii dau numai formula pt ca la san nu mai am lapte in urma depresiei prin care am trecut,dr pediatru mi-a zis ca e normal sa manance atat la o masa dar mi-a zis sa-i dau la 3 ore, in rest apa plata si ceai.
Nu stiu ce sa mai fac,mai nou Patrick al meu are colici ziua,de la 10 pana pe la 20,nu stiu ce sa mai fac,e normal asa?Pana acum avea seara pana pe la 2 noaptea si acum are ziua.....cosmar,am zis ca nu-mi mai trebuie alt copil sub nici o forma.
Acum ii dau doar bonnisan de 3/zi si ceai baby drink si baby calm,oare pot sa-i dau si altceva?

poze cu Patrick si noi

Mary,mami de Patrick Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mica, ce frumoase sunt pozele din albumul de botez . Ce bine seamana Maya cu tati, aia e poza de pus pe birou ... Ma innebunesc dupa alea in salopeta de blugi...Asa dulce e fetita ta!

Manu, La multi ani, dulcico!

Eimotto, multumesc de raspuns muls. PS. Sa stii ca sunt singura de ieri Mi-e cam urat dar din ce vad ca scriu fetele, cred ca e mai bine "fara ajutoare"...ma descurc cum pot, dar nu ma cicaleste nimeni. Si asa cand vorbesc cu mama la telefon, mereu imi zice ca nu fac bine...ba ca nu-l tin bine in brate, ba ca-l obosesc, ba ca nu-i dau sa manance cum trebuie, ba ca precis il doare ceva... Uuhuuuuuuuuuu!

Sobi, eu zic sa mai lasi un pic operatia oricum, sa faci o luna barem. Banda lipicioasa nu trebuie SMULSA ca la epilat , ci desprinsa usor, insa actiunea face ca pielea sa se desprinda de pe muschi, o trage USOR, insa asta conteaza foarte mult. De asta trebuie banda si nu leucoplast, fiindca lipeste foarte usor. Mie mi-a zis doctorita sa aplic procedura timp de un an!!!

Ti-a venit bouncer-ul?? Noi mai nou il folosim ca leagan, ca l-am razgaiat pe Dolofanel pana nu mai adoarme decat leganat sau cand e noapte... Sotul meu deja stie ca daca il calci o data, se leagana de 8 ori...apoi iar calci...si tot asa...pana adoarme Dolofanel...apoi il luam incet din bouncer...il punem in pat...uraaaaaaaaa! doarme....iesim tiptil din camera...si cine incepe sa maraie??? Si air o luamd e la inceput...

Acu' doarme tare, de la 12, a luat numai o pauza de masa la 4...asta dupa ce de la 4 azi noapte pana la 12 am schimbat 7 pampersi, am cantat, dansat, marait, mancat de cateva ori...

Andrada, cat a dormit Antonio dupa reprizele alea ieri???

Fetele cu exercitii/cezariana, scuze, am scris eu in viteza si nu a fost clar.

Cartea cu "How to lose your mummy tummy" zice ca in 98% din cazuri, muschi abdominali frontali se separa ca sa faca loc burticii, in loc de asa II sunt asa () dupa sarcina. De asta trebuie mai intai reparata treaba (DIASTASIS), altfel se separa muschii si mai tare, si de asta "nu mai trece burta" .

Testul e sa stai pe burta, sa pui 3 degete sub buric si sa ridici capul si umerii. Daca simti muschii ca se incoarda sub degete, n-ai separatie. Daca portiunea e moale si se ingroapa degetele, atunci e separatie (care poate fi de 1-10 cm). Se face la fel si deasupra buricului.

Chestia asta e valabila pentru toate mamicile. Si sunt exercitii speciale, dar chiar si la cele clasice se recomanda un "splint" ca sa se tina muschii uniti. Poate fac o sinteza si va trimit.

Pentru cezariana am alta carte (Cesarean recovery), cu exercitii specifice pentru perioade si refacerea organismului (prima zi, prima saptamana, primele 2 luni etc). Si aici se pomeneste de diastaza si sunt exercitii obisnuite (deci si abdomene) si exercitii pentru reapropierea muschilor abdominali).

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Elteka, masajul si inotul il face tipa de la maternitate cu care am facut pregatirea pt nastere si care se ocupa si cu chestia asta.Baita ca si masajul de altfel i-a placut la nebunie.Iar in apa nu "il trage" de cap, ci doar il sustine si pluteste el.Desi era nemancat cand a venit doamna respectiva(nu i-am dat ca sa nu vomite prin apa) si ma gandeam ca nu o sa se inteleaga cu el din cauza foamei, el a dormit mare parte din baita, iar apoi inca 4 ore fara sa se miste.Arata de parca il drogase cineva.Asa ca abia astept sedinta urmatoare, plus ca ii va face mai multe "manevre" - deocamdata a zis ca e prima sedinta si sa nu exagereze, plus ca intre timp va mai creste si el.Eu astept momentul in care vor incepe scufundarile in apa.

Am decis sa facem sedintele astea dupa ce am vazut cat de bine i-au facut nepotelului meu care apare la un moment dat in poze.Acu are 8 luni, il duce la piscina ca la cada nu mai are loc si e fascinat de chestia asta.Plus ca s-a dezvoltat foarte bine dupa acest fel de exercitii.Io le recomand la toata lumea, mi se par super.

Sunet nu exista fiindca filmul initial era foarte mare si nu putea fi pus pe net, iar dupa comprimare s-a pierdut sunetul, nu stiu de ce.Gata, ca deja m-am intins prea mult.

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput