*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Eimotto si Dianalaura - multumesc pt raspunsuri!
Eimotto, ai avut o zi de care sa-ti amintesti, nu gluma! Mi-e rusine ca m-am plans si eu de a mea.
Mamici de 2-3 copilasi - felicitari ca va descurcati! Toata admiratia!
Si pentru restul mamicilor de capsunei si capsunici - felicitari! Ca uneori tipa/urla/plang cat o gasca.

Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ginuta multumim pentru urari. Ti-am vazut pozele burtica frumoasa si fetitele dulcici.

angela nu se vad pozele, nu merge linkul.

a_da e o dulcica Biencuta.

poohy ce iritata e mititica. LA MULTI ANI Manu.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Am pus poze cu puiutul meu pe mailul comun.
Va rog sa-mi completati si mie in listuta ora nasterii 21:43.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Ca de atata oboseala parca nu mai am nici somn am bantuit pe aici si vreau sa ii scriu ceva Miniutei si poate mai intereseaza si pe altcineva
Miniuta - eu mai folosesc solutie de sterilizat la rece de la Chicco. Asa nu mai stai si dupa sterilizator doar speli bine biberoanele si le aruci intr-o oala cu solutia preparata (care e valabila 24 de ore). Bibele tre sa stea minim juma de ora in oala cu solutie dupa care il clatesti cu apa (eu foloseam plata sau apa fiarta). Singura chestie care o sa ti se para aiurea (si mie mi s-a parut) este ca totusi ramane un miros ciudat de la solutie dar crede-ma ca nici pe Iulia si nici pe Yannis nu i-a deranjat o clipa. In plus sterilizarea asta la rece prelungeste durata de viata a bibelor si pompelor (mai ales a partilor din cauciuc/silicon).
Prin fierbere eu am distrus multe bibe si tetine.

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Mamici, cum imi dau seama daca asta micu al meu are diaree?
Tocmai ce-i facusem baita in seara asta si a facut un kk moale de s-a murdarit pana la umeri si gat. Numa bine ca a trebuit sa o iau de la capat Febra nu are, nici de vomitat nu a vomitat.

Poate cineva sa imi spuna daca gripe water e incompatibil cu debridatul? Ca eu pana acum ii dadeam debridat, cate 2 ml de 2 ori pe zi, iar de ieri am inceput sa-i dau si o lingurita de gripe water seara. Oare s-a deranjat la stomacel din cauza asta?

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

in primul rand La multi ani Mica si Petit ange!sa fiti fericite si sa va bucurati de pui!

numai eu da, si Theodora regurgita si era f agitata dupa masa.si noaptea era mai calma da probabil ca ii era f somn .la noi una din solutii care nu are nici un efect secundar daca o aplici e sa inclinam umpic patul , adica sa pui doua trei carti sub doua picioare si atunci bebelu doarme usor ridicat.

kid ce intelegi prin diaree?carina face caca odata la 2-3 zile ff moale si galben si se umple toata dar a zis neonatologu ca asa e normal.

eimott da stiu ca ai avut o zi...cunosc the feelingeu acum sunt cobza de racita umblu toata ziua cu masca da nu stiu daca asta mica a scapat ca e tare infundata, insa Thea e de ieri cu febra asa ca azi e party cu amandoua acasa

va pup

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ce liniste pe aici in dimineata asta.

petit_ange LA MULTI ANI sa fii sanatoasa si iubita, sa te bucuri de bebelusul tau.

Multumesc carrie

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

petit_ange, la multi ani, sa fii fericits si sa te bucuri de puiutul tau!

Fetelor, am si eu o intrebare:cat timp dureaza o masa la bbeii vostri?al meu mananca intai ciorba, apoi tocanita si apoi si desert.Tot procesul dureaza vreo ora, cu pauzele de rigoare intre feluri.Ce pot sa fac sa mai scurtez perioada asta?Sau e normal asa?

Si inca ceva, am vazut ca Yanis al lui Eimotto mananca 100 ml la 3 luni.Pai al meu are 3 saptamani si mananca 100 la o masa(am vazut cand ii dadeam cu biberonul) si tot ar mai manca.Bebelusii mai apropiati de varsta cu Andrei al meu cat papa?Ca uneori asta micu ma sperie...

Lavinia, mamica de Radu Andrei
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Mica, Petit_ange

LA MULTI ANI!!!

Lavini, nu stiu sa-ti raspund la intrebare, ca eu n-am cantar, dar Dolofanel suge cum vrea el, niciodata la fel...Noaptea in 5 minute termina un san si adoarme imediat, peste zi nu sta sa-i goleasca intotdeauna. Cateodata sta si jumatate de ora, cum are el chef... Altadata adorm eu si pierd notiunea timpului

Da' voiam sa te intreb eu: cine ii face masaj si inot la bebele tau?? M-am uitat la poze si la filmul cu inotul mi-a stat inima Se vede ca lu' bebel ii place, dar eu n-as avea curaj, as lesina langa vana

PS. Vad ca il lasa sa-i intre apa in urechi, pe cand eu abia il tin la baie tocmai din cauza ca-i feresc urechile....acu' logic- daca a stat 9 luni cu apa-n urechi, poate ca nu e rau nici acu', nu m-am gandit la asta...Si am citit undeva ca daca pana la 8 luni nu-i obisnuiesti cu inotul, apoi isi pierd reflexele si trebuie sa INVETE sa inoate din nou...

PS. 2 La mine nu merge sonor la filme...

Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel

Mergi la inceput