*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)
Raspunsuri - Pagina 12
michigan spune:
a_da de la o saptamana mi-a zis dr ca e ok sa-l scot
noi am iesit la 10 zile (din cauza vremii)
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte
bogalina spune:
sunt tare suparata,anul asta se pare ca a uitat multa lume ca e ziua mea astazi,oare de ce?ma pregatisem ,am facut si un tort super
multumesc mica si elteka ca macar voi m-ati felicitat,sincera sa fiu eram nerabdatoare sa vad cine isi va aduce aminte,mai rau ca un copil dar se pare ca nu prea sunt iubita.....
pup si eu capsunelele cu drag si le doresc in primul rand sanatate si sa ne bucuram de ele!
ancamari,ce sa-ti zic?bb meu doarme aproape toata ziua in carucior deci ii place aerul iar in privinta cremei eu cred ca e buna oricare,pt copii sa fie dar neaparat cu factor de protectie 50!
eimotto spune:
Ahhhh fetelor ce zi am avut....
Dimineata bona Iuliei nu a venit pt. ca s-a uflat rau de la o masea. Eu trebuia sa ma duc sa depun dosarul pt CIC dar nu am mai avut cum. Nu aveam mancare facuta dar a trebuit sa scot cupii afara...
am venit am gatit, am hranit 2 randuri de cupii...am incercat sa ii culc si nu am reusit.
.
Cu toate astea Yannis a fost foarte cuminte, a vorbaluit astazi de m-a spart. Pe la 6 a venit buni si m-a scapat de mica terorista
iar eu am iesit numai cu vorbaretul care nu a pus geana pe geana desi cred ca am mers incontinuu 2 ore. Si mi-a facut o criza de colici de zile mari in parc...nu stiam cum sa mai scot camasa. Si in plus sotul meu e la o lucrare si inca nu a venit deci am mai tras o tura de hranit/spalat/culcat copii
. Sunt terminata. Fetelor cu 2 copii si fara ajutor eu am tot respectul.
Sobi - mie dom`doctor mi-a spus sa nu ma epilez in zona cca 6 luni de la nastere. Deci la mine va fi cu freza
. Acum daca ma gandesc la ce a spus Elteka eu cred ca epilatul e pe acolo ca hartia aia lipita si spulsa apoi dar nush`ce sa zic.
Manuela - La multi Ani!
Bogalina - Sa traiesti mamico si sa fii fericita!
Didi - hai sa iti povestesc ce am mai facut cu ceaiul sa vezi si tu...
. Deci dupe cateva zile in care nu i-am mai dat ceai, sambata seara am iesit la o terasa la ziua tatului meu. Si Sotul amabil se ofera sa hraneasca cupilu ca sa ma "elibereze" pe mine )Aiurea, ca sa faca impresie buna
). Si ii da 100 ml de lapte (ca atata bea flacaul la o masa la aproape 3 luni). Si dupa ii baga si neste apa pe care o aveam la mine just in case. Adica aproape 70 de ml
. Deci flacaul meu care nu bea nici ars mai mult de 100 ml de lapte la o masa, si despre care eu credeam ca atata poate "stomacelul" lui, de fapt are o capacitate de minim 170.
Bun. Si vreau sa va spun ca acum dupa fiecare masa mai bea cel putin 40 ml de apa/ceai. Si dac am incercat sa il fraieresc (adica sa ii dau putina apa si sa incerc sa ii mai dau niste lapte peste cei 100 ml) a urlat de ziceai ca il taiem. Eu nu stiu ce sa mai zic...
. Didi, Andrada voi ma puteti ajuta cu fo parere macar?![]()
Kid - imi pare rau ca a iesit asa la biserica...acum m-ai pus pe ganduri dar am inteles ca noi suntem "programati" l o anumita ora si mai sunt botezuri si nunti si inainte si dupa.
Astazi in lunga mea plimbare ma gandeam ca nu au mai scris de mult Pauly si Iris. Au mai scris si nu am vazit eu oare?
Ella - eu ma laudam ceva vreme in urma ca acum, la al doilea copil, trec mai usor crizele de plans, ca blablabla. Eh, am cam inceput sa numar ca si tine cat mai avem pana la 3 luni ca nu prea mai pot. E drept ca acum plange mult mai putin dar si cand o face ma ia inima.
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
carrie spune:
Bogalina La multi ani!!!!!!!!si o
de la mine!
numai eu daca sta cuminte in patutz lasa-l, e important sa aiba si ei timp sa studieze.carina e f curioasa, sta mult timp cand e treaza si studiaza ce e in jurul ei.a primit la botez o jucarica de la Chicco cu luminite si muzica absolut super, e in stare sa stea cate o ora sa se zgaiasca la ea.
legat de manifestarile pe care le descrii exact asa facea fetitza mea cea mare cand avea o luna.sper sa nu fie cazul dar la noi a fost reflux gastric care o ardea rau pe esofag dupa ce incepea sa manance.se depisteaza la ecograf dar repet sper sa nu fie asta!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
chris27 spune:
Draga Bogalina!eu abia acum am intrat pe forum...dar cum sa uit ca-i ziua ta?La multi ani draga mea,flori multe si zambete de bebelusi...pentru tine!niciodata sa nu te lasi prada tristetii,sa-ti fie viata plina numai de bucurii!Dragostea sa-ti fie cel mai frumos dar...si tot dragostea sa fie cel mai frumos lucru pe care poti sa-l daruiesti!...Si sa nu uiti asta:suntem speciali prin ceea ce lasam in urma noastra!Dincolo de aparente...de vorbe...acolo unde cuvintele se materializeaza si formeaza axiome intregi!...
Album foto | Slideshow | Clip Albert
cristinamaria spune:

URAAAA!!!! Nu-mi vine sa cred ca suntem la scutecle !
Multumm pt primire!!
Bogdalina nu mai fi suparata!! Uite un
de la mine! La multi ani!!
Noi am avut ieri botezul! Puiul a fost cuminte la biserica dar apoi si-a scos parleala
A fost super! Pun poze la sfrasitul saptamanii caci atunci la primesc!
Pupici!
cristina cu
Rares
dianalaura spune:
bogalina, la multi ani

! Eu nu am uitat de ziua ta, inca de la sfarsitul lui iunie m-am uitat sa vad cine urmeaza..insa nu am reusit sa intru pana acum la calculator!
Fetelor, "mamici cu vechime" multumim de primirea facuta la scutece!
Sa dea Domnul sa avem parte numai de bucurii aici!
Sobi si celelalte fete interesate, eu m-am epilat inghinal total la 5 saptamani si vreo 2 zile! Deja nu ma mai suportam...devenisem maimuta!
E adevarat ca eu am nascut cu cezariana, si din fericire nu am avut nici o complicatie, am fost cusuta cu un singur fir, si taietura mea e o linie subtire, arata mai bine decat vergeturile.
Nu mai stiu cine zicea ca bebe trage tare si furios de tzitzi..parca Flore Roman...la fel patesc si eu cu Stefan al meu cateodata, dar am observat ca face asa cand il doare burtica..de obicei trage furios de tzitzi si trage basini in acelasi timp, sau se screme. Avem si noi 5.300 kg si 57-58 de cm, deja trecem pe pampers nr 3, ca avem galbajori la picioruse si nr 2 ne strang si ne lasa urme.
O sa incerc si eu calma baby sau gripe water, am vazut ca sunt laudate pe aici. si am inceput in sapt asta sa gangurim din ce in ce mai mult, azi am povestit si cu mami si cu tati..dar mai mult cand stam pe burtica. Atunci avem chef de povestit. Si ne ridicam capul sus..sus..si il tinem mult timp asa, si ni-l plimbam de pe stanga pe dreapta...ne impingem cu picioarele si vrem sa mergem taras..suntem fortosi tare. Si la baita ne place tare mult, in curand va trebui sa facem baita in baie, ca deja incepem sa dam din maini si din picioare, in curand o sa stropim tot covorul din camera..![]()
Gata, acum va las, ma duc si eu la dus si la culcare..is curioasa cat timp va dormi...in general in prima parte a noptii doarme cam 3-4-5 ore, depinde de dispozitie, mancam si apoi mai dormim o ora, o ora jumate, si iar ne trezim, ca ne apuca durerile de burtica...
Kay, te asteptam in randul nostru. Multa sanatate Soniei, si tie multa putere!
Va pup! Sper sa pot intra maine, daca nu, le spun micai si lui petit-ange un sincer "la multi ani"
de pe acum..oricum nu mai e mult pana la miezul noptii!
Editez sa va spun ca eu am fost la controlul de 6 sapt gata epilata, si nu mi-a zis doctorita nimic de faptul ca eram epilata. Si a_da, dr meu de familie mi-a spus sa il scot afara cam de la 10 zile.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
poze
numai_eu spune:
Bogalina LA MULTI ANI! si o
de la mine sa-ti mai treaca supararea. Stiu cum este ca a fost si ziua mea ieri si in afara de familie nu si-a amintit mai nimeni.
Carrie multumesc pentru raspuns. Sper sa nu fie vorba de reflux, oricum daca o sa continue cu manifestarile o sa vorbesc cu pediatra la controlul de la o luna. Dar ma gandesc ca daca ar fi vorba de asta ar avea aceleasi manifestari si noaptea ca doar mecanismul de producere nu tine cont ca e zi sau noapte. Ori el noaptea mananca foarte linistit si apoi adoarme instant. Totusi mai am o intrebare: fetita ta regurgita? Am observat in ultima vreme ca da afara la greu dupa masa. Si un reflux ar explica si aceste manifestari.
eimotto spune:
Andrada - eu nu ma prind care e linkul ala...cel cu cresterea? Eu in excel m-as descurca dar zau ca nu am timp
Elteka - eu la Iulia si la Yannis (cat a supt) ma mulgeam numai dupa ce hraneam copilul. Dar e adevarat ca nu scoteam mult si nici secretia lactata nu am stimulat-o astfel (Ca eu cred ca de felul meu nu produc prea mult lapte
)
Ancamari - eu am un verisor care a facut drumuri lungi cu fetita lui inca de mica. Pana la urma drumul nu este chiar asa de lung iar daca plecati dimineata ff devreme ca nu va prinda caldura in max. 4 ore sunteti acolo. In rest depinde in ce conditii stati. Eu de ex nu m-as simti confortabil la hotel sau chiar la gazda stiind ca am vecini care sunt in concediu sa se relaxeze si nu sa ii asculte concertele si crizele de colici ale lu Yannis. Sau sa fie niste petrecareti care sa se hlizeasca si sa il trezeasca fix in 5 minute dupa ce a adormit. Cand avea Iulia 1,5 ani tocmai din acest motiv am scurtat vacanta cu 2 zile pt. ca venisera neste familisti ca si noi dar cu copii mai mari. Eh, si ce chiote erau fix in orele de somn ale mandrei, si noaptea umblau pe la terase si se simteau tare bine cand veneau la 1 noaptea
. Am decis ca e mai bine sa ne intoarcem acasa decat sa ne mancam nervii![]()
Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)
Poze
ancamari spune:
Bogalina - La Multi Ani! 

nu te supara pe noi, uite inca nu s-a terminat ziua. Sper ca ai sarbatorit frumos. Doamne, de unde ai mai avut putere si de facut tort? Ca mie si ceai din asta care ajuta la productia de lapte imi e greu sa fac.
Eu acum o luna am uitat (si eu si sotul) si de ziua aiversarii a 4 ani de casnicie, m-a sunat soacra si mi-a urat de bine si eu am intrebat-o cam intepata ce i-a venit. Sincer recunosc ca de cand am nascut nu mai stiu in ce zi sunt, toate zilele sunt la fel, parca nici nu mai conteaza.
Multumesc pentru raspuns Bogalina! Dar pe plaja ai fost cu micutul? Si cu crema cu factor mare de protectie ii dai chiar daca sta la umbra?
Nu-mi mai functioneaza deloc neuronul.
Am avut prima jumatate din zi buna, linistita, dar pe seara am tras niste reprize de colici de nu mai stiam ce sa-i fac. S-a linistit la baita, in apa calda (39 de grade ii place piticului, seamana cu mine) si a luat-o de la capat. Nici nu a mancat cum trebuie, acum geme in somn. Si sunt si singura acasa zilele astea. A fost mama la noi dar a plecat, pana maine seara cand vine iar - jar mananc.
Mica - mercic de raspuns, sper sa fie bine. Nici la mine nu se mai termina lohiile astea, deja m-am saturat de ele.
Cu epilatul inghinal nu cred ca o sa am probleme, dar mai am ceva de epilat si deasupra operatiei (cam 1 cm) si acolo nu stiu cum sa procedez. Sa ma duc asa la doctor?Poate trebuie sa se vada bine locul respectiv.
Mamicilor care ati trecut controlul de 6 sapt - cum ati facut? Exces de zel, sau asa, prin partile esentiale? Pana la urma toata lumea a optat pt anticonceptionalele alea speciale pe perioada alaptarii? A facut cineva vaccin? Mie mi-e teama ca anticonceptionalele respective sa nu ingrase, ca si asa stagnez la 69 kg si nu mai vreau un gram in plus. Mai bine ma abtin de la
pe termen nelimitat, ca si asa m-am obisnuit, din octombrie a trecut ceva vreme.
Gata, ca m-am aberat prea mult. Noapte buna!
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica