*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)
Raspunsuri - Pagina 11
michigan spune:
vai ce tare e statistica aceea de pe google! sunteti chiar grozave!
acum am intrat si am vazut...va trebui sa avem grija sa npotam data precisa cand se intampla aceste "prime dati" ....ce mai monitorizare!
Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte
ancamari spune:
Bey, iar am pierdut ditai mesajul! Dupa ce ca nu am timp de scris, numai din astea patesc in ultima vreme. Fac rezumat acum:
Andrada - buna treaba cu statisticile si cu tabelele. Bun link, ar trebui pus pe prima pagina.
Elteka - te rog sa ne mai spui ce si cum despre refacerea dupa cezariana, burta mea arata oribil. Deci nu avem voie sa fortam muschii din zona? Pai la cat ma calareste asta mik si ma ridic din pat cu el in brate. De ce nu am stiut ca nu trebuie? Masaj la taietura o sa fac, la mine arata asa, bagata inauntru (ca intre 2 muschi probabil).
Sobi, fetelor - chiar, cum ne epilam dupa cezariana? Vineri am controlul de 6 sapt si cu lama nu dau dupa atatia ani de "smulgere".
Eu vreau sa ma duc la mare cu asta mik cand o sa aiba 7 sapt si un pic. Voi ce ziceti, e prea devreme? Nu stiu cum o sa ne descurcam pe drum. Cine a mai incercat excursii asa de lungi? Mamicile din Constanta - am nevoie de un pic de curaj. Cum le place bebeilor aerul de acolo? Si ce sa iau pt soare (preventiv, doar nu-l scot pe plaja!) Scria cineva de o crema de la Vichi?
Noi azi avem 5,100 kg la 5 sapt, papam numai titi, nici ceai nu ne place. Urlam destul, nu prea dormim ziua, o alergam pe mami toata casa cu noi mik in brate.
http://picasaweb.google.com/fam.faur/AndreiCristian
Anca si Andrei Cristian (28.05.2007)
burtica
ali24 spune:
buna mamicutelor.
eu sunt cam necajita fiindca stau prost la capitolul "lapte".dupa ce l am chinuit pe micut zile si ore in sir sa se faca totusi mai mult lapte tot nu am reusit.statea saracutu la san ore in sir dar se pare ca sanii mei nu vor sa produca suficient.am inceput de vreo 2 saptamani sa ii dau complectare dar ii dadeam doar cate putin fiinca credeam ca se satura totusi.dar azi am descoperit ca nu se satura.am fost plecata pana la unguri sa cumpar unele lucruri pentru botez si am stat cam 6 ore.pe drum sanii au inceput sa curga rau de tot.ma gandeam ca acuma am la lapteeeeee.dar m am muls si am descoperit ca desii erau arhii plini am reusit sa scot din unu 60ml.deci daca in 6 ore s a facut atat in 2 ore cat se face?si saracutu copil dimineata era tot nelinistit dorme cate 5 min si se trezea,era agitat si vroia sa stea numai ca sanu in gurita si eu ca proasta dadeam vina pe colici.si astazi cat a stat cu soacra si i a dat numai complectarea a zis ca a fost foarte linistit si a dormit bine.si sotul ma tot certa zilele trecute ca nu ii dau comlectare,ca eu il tineam tot la piept ca sa nu mi se termine laptele.acum am inceput sa iau galactogil si am sa incerc si cu ceva ceai.sper sa mai ajute daca nu asta eeeeee.eu am incercat...dar asa mi as dori sa mai pot alapta si daca numai o data pe zi dar sa ma tina mai mult timp ptr ca asa imi creste inima cand vad ce bucuros e cand ii dau tata.
apropo eu ii dau milupa.am inceput cu nan ptr ca am vazut ca multe din voi il folosesc dar apoi toata lumea mi a zis ca e mai bun milupa.eu sincer nu imi prea dau seama daca e mai bun sau nu dar stiu ca mirosu e mai frumos.de la nan nu il suportam.
poze rafi http://community.webshots.com/album/559390002gMslLo
alina mamica lui rafael albert
numai_eu spune:
Elteka mai povesteste-ne despre exercitiile fizice in caz de cezariana, sigur ca ne intereseaza. Eu am si acum o burta cat China
, nu stiu ce sa fac sa dau jos mai repede. De fiecare data cand ies din casa se gaseste cineva sa-mi ureze nastere usoara sau sa ma intrebe cand vine bebe
, mor de nervi. Nu mai vreau burta!!!
Sobi si Ancamari eu intentionez sa ma epilez cu ceara inainte de controlul de 6 saptamani. Nu vad ce s-ar putea intampla rau cu operatia.
Piticul meu este cam nervos in ultimele zile, poate imi dati si mie un sfat ca nu stiu ce sa-i fac. Bine nu este asa cum povestesc Ella si Alyna de Davidutii lor, dar noi suntem mult mai mititei, sper sa nu preluam stafeta pe la varsta lor, ca eu ii schimb numele daca e o problema cu David. Deci problema mea este ca la fiecare masa din timpul zilei are program de urlat si nu stiu ce vrea si cum sa-l potolesc. Initial prinde sanul bine, mananca lacom cam 5 minute dupa care da drumul la san si incepe sa chiraie. Si de aici mi se taie firul nu mai stiu cum sa-l potolesc. Daca il pun in pozitia de ragait tina cat il tin plamanii si cauta cu gurita, si suge mainutele si tot ce apuca din umarul meu. Daca il pun din nou la san chiraie in continuare, da din manute si din picioruse sa-mi sara din brate, apuca sanul si-l scuipa din nou. M-am gandit ca o fi satul, dar in cazul asta de ce nu se potoleste? Sau ca nu mai e lapte in san, desi daca incerc sa mulg tasneste. Oricum am incercat sa-l pun si la celalalt san care este neinceput si la fel face. Deci nu este problema ca nu ar fi lapte. A mai patit cineva asa? Ce ma sfatuiti sa fac? Sau o fi si din cauza ca sunt eu nervoasa din motive de soacra? Ca parca se accentueaza manifestarile cand e ea prin preajma si pe face galerie
. Si in plus noaptea cand sunt doar eu cu el nu face niciodata asa.
Si mai am o intrebare. Al meu a inceput sa nu mai doarma ziua asa de mult si eu nu stiu ce sa-i fac cand este treaz. Sa-l iau mereu in brate? Sa-l las in patut? In general e cuminte in patut, se joaca cu manutele si piciorusele, dar parca ma simt o mama denatutata sa-l las singur acolo. Mai vorbesc cu el, ii mai cant, dar sunt si momente in care ii mai dau suzeta si il las singur in patut. Voi cum faceti?
mica0307 spune:
sobi eu de regula ma fac si inghinal total insa acum nu am inceput pt ca nu s-au oprit scurgerile.
andrada am observat linkul.
ancamari si noi o sa plecam la mare peste 2 saptamani pentru 5 zile. Dr mi-a zis ca e ok, insa sa ii dau tot timpul cu crema (eu am luat de la vichy). Nu am de gand sa o scot la plaja decat poate seara dupa 6-7 ca sa fac si eu o baie.
ali si eu patesc la fel cu Maya. Are momente cand nu se satura si atunci nu poate adormi. Azi la masa de la ora 3 am vazut ca nu s-a saturat, i-am facut un bibe cu 90 ml, l-a baut pe tot si a adormit instant. EU ii dau Milumil.
SI hai sa ma laud si eu cu Maya a mea daca tot e vorba de ore de somn. Am mai spus, cand o luam sa doarma intre noi uita sa se mai trezeasca dimineata. Cand doarme la ea in patut se culca pe la 22.30-23 (ca la 22 facem baita + masaj) si se trezeste pe la 6-7 dimineata
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
kid spune:

Am trecut la scutecele!!! Frumoasa primirea, multumim mamicilor 

Sa ne traiasca capsunicile si capsunicii, sa fie sanatosi, voiosi si sa ne aduca numai bucurii!!!
Elteka Doar in cazul nasterilor prin cezariana nu se recomanda abdomenele sau si la nasterile normale?
Am fost si eu la control, totul e ok si mi-a dat verde dr la gimnastica, acum sper sa gasesc timp si resurse pt asta
, ca mai am si eu cateva kg pe burta de care vreau sa scap cat mai curand
numai_eu Si al meu junior a inceput sa stea treaz mai mult timp, si mai ales sa stea treaz fara sa urle!!!
Eu il las in patut daca nu plange, ii mai dau si suzeta cateodata si mai fac si eu cate ceva prin casa, nu stau tot timpul langa el
Noi am avut botezul ieri, a fost frumos, exceptand caldura...
Eu nu prea am fost pe la botezuri si credeam ca, daca sunt mai multe botezuri in aceeasi zi, cum a fost si cazul nostru ieri, fiecare copil e botezat separat. Dar nu a fost asa. Au fost 5 copii, botezati in acelasi timp.
Partea mai urata a fost ca era biserica plina de lume= caldura insuportabila + zgomot ![]()
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.dacmotors.ro/xoops/html/modules/myalbum/viewcat.php?cid=39" target="_blank">
Poze cu juniorul meu
angelabv spune:
www.cdc.gov/nchs/data/nhanes/growthcharts/set1clinical/Cj41cs018bw.pdf" target="_blank">grafic
Angi
angelabv spune:
Am pus un link cu greutate /virste, mie asa mi-au dat dde la doctor. Noi suntem pe la mijloc. Andradapam vazut informatiile pe care le-ai trimis, acolo zice cam 700 gr pe luna, e bine, noi am luat mai mult, dar Nicole a avut numai 2,805 kg cind s-a nascut, si la 1 luna aveam 4,200 kg. Cei mici iau mai mult la inceput...
Vineva zicea de ceva pe Google,despre ce era vorba, sau unde e postat, uneori citesc si trebuie sa fug la puiut, apoi uit si ca acum, cind vreau sa gasesc ceva nu stiu unde.
Pun si niste poze, sunt cam multe, din prima luna a gazei noastre...Va pupam Angi si Nicole
http://www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?
angelabv spune:
www.kodakgallery.com/AlbumMenu.jsp?" target="_blank">Nicole Amber- asa am crescut in prima luna
Sper sa mearga, e prima oara cind incerc sa pun de pe Kodak gallery...
Angi
a_da spune:
Va multumim si noi pt capitolul cu capsunele in scutecele!
Bun venit acasa proaspetelor mamici si spor la crescut bebeii.
Noi avem de invatat de la mamicile experimentate. Avem noroc de somnic de noapte, 4 ore, dupa baita de la ora 23(asa am hotarat , sa o aducem pe bebelina la orarul nostru de culcare). Acum e un pic mai lenesa lla supt, cred ca de la icter( a venit pediatra azi si a zis ca de-aia doarme dupa 5 min de supt si mi-a recomandat s-o tin in lumina naturala).
Intrebare: la ce varsta ati scos bebeii afara? Noi avem 11 zile.
Am facut si cateva poze , speram sa va placa
http://good-times.webshots.com/slideshow/559717676bDsvKD
A_da
de
Bianca Maria , 21.06.07