*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 ***(1)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Chiqui - eu am avut si am utilizat fara efect: Hemorzon, Troxevazin, Carpicon si Proctoglyvenol. A avut efect Ultraproct - crema si supozitoare. Acum eu nu stiu cum e cu alaptatul la tine(daca da sau nu) iar cat despre sangarare ...eu nu am avut dar nu e a buna...

Mica & Petit Ange La Multi Ani!

Ce bine ca vor veni acasa Kay si Sosonica

Angelabv - sa stii ca si noi am patit asa ceva de cateva ori. Statea Yannis pe spate si a facut o bolta de am crezut ca mor. Eu cred ca sunt bule de aer care ies afara cu mare "viteza". Si noi mancam de la bibe nu de la tzitzi (care e cel mai bun lapte).

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Apropos de poze... Am vazut ca unele fete au trimis mai mult de doua poze... Trebuie sa aleg eu... cu o parere obiectiva?

Vali5, Paflo, Liviana... trimiteti poze, sigur ca puteti trimite... Si ar fi bine sa puteti alege ...

Chiqui, vezi ca ascris DIDIALEX ceva in mesajele anterioare... chiar in capitolul asta...

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

chiqui, mie mi-a mers bine cu Proctolog - supozitor si crema. se poate da si cand se alapteaza. mai poti incerca bai de sezut cate 15-20 minute in ceai de galbenele cu musetel.

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

Dragi mamici,
Am si eu o intrebare: ati scos copiii la plimbare in port bebe?
Daca da de la ce varsta?
Eu pe primul l-am scos in port bebe de la 2 luni, nu stiu daca pe cea mica sa o scot asa de la 3 saptamini.
Cu amindoi imi e greu sa ies cu caruciorul (e si foarte greu) si ma gandeam sa incerc varianta asta.

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Aoleu ii rupe degetelele si mainile la copil femeia aia lavini cum te poti uita la asa ceva???

eimotto multumesc

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Mica, noi cred ca iesim afara acum. Ce zici, ne intalnim in Sebastian pana la ora 7? Hai ca tot trebuie sa dai de baut azi.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007) -poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

duda, am scos-o pe sofia in marsupiu de la o sapt, dar in pozitia culcat. de la 8 sapt am primit verde sa stam si in fund in marsupiu, mai ales ca noi avem si probleme cu soldurile si cica ajuta.

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns duda35 spune:

mersi Paflo - pe mine ma batea gandul sa o scot in pozitie verticala...ca altfel nu ma descurc cu marsupiul asta....

mamica de baietel si fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

mica, cand vii in Constanta sa dai un telefon si ne intalnim cu siguranta.

Am trimis pozele pe mailul comun, Andrada

Si am mai pus poze noi cu Andrei - la semnatura

Poohy, m-am gandit la tine acum doua zile. Am primit un Jurnal pentru primii ani ai bebelusului si e plin cu ursuletul Pooh. Cred ca ti s-ar potrivi tare bine.

Valentina, mamica lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michigan spune:

la multi ani mica
la multi ani petit_ange
la multi ani bogalina 9sper ca nu mai esti suparata)
la multi ani paflo pt sotul tau

Mihaela si pui mic Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
Tavi mic si cuminte

Mergi la inceput