Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 28
Liuda spune:
fetele bafta... am plecat sa cant copilului ca avem probleme cu dintii!!! Am plecat la plimbarici ! fiti cumintele! si mai trimiteti din pofta voastra si la noi!
cristiana70 spune:
Ma duc si io sa intind
, ce bine ca totusi a muncit cineva in casa asta cat am dormit noi, puturosii mari si mici! Cred ca vine ceva ploaie, ca nu degeaba m-a lovit asa somnul.
MARINA, ai avut pofta sa te uiti la saltelele alea? Cam toate magazinele online pt bebe care se respecta au asa ceva, eu cam asa am facut cumparaturi de aici, caci in magazine doar la Timisoara am vazut.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
IoanaN spune:
fetlelor mai stiti careva ceva de Alinuta? ![]()
as vrean s-o sun desi nu stiu daca e bine...astept si eu un PM cu nr ei pt ca inca am toate lucrurile in cutii si nu am acces la nr ei de mob...m-am gandit sa incerc si daca nu e pregatita sa vrb prb ca nu va raspunde...
am si eu sa impart multe cu voi vizavi de introducerea solidelor..dar pur si simplu nu am chef acum s-o fac...nu stiucum sa-mi mai revin...![]()
s-a trezit bebica...fug la el
pup fetele 
POZE Botez
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
megbeng spune:
ne-am intors al bucuresti..cu 2 dintisori!!! si 7kg fix, adica 500g luate in maiputin de 3 sapt...
mai citesc si revin..
A VORBIT CINEVA CU ALINATXA??? cum putem sa o ajutam?? material, ca sufleteste din pacate doar timpul sa o ajute sa treaca peste tragedia asta...
meg,
de
matei(9.02.2007)
adela2006 spune:
ioana am vazut pozele din casa noua foarte frumoase ( ce m-as baga si eu in piscina aia ) am vazut ca i-ai pus lantisor lui matei il ti tot timpul la gat ? ca am primit si noi unul dar nu m-am incumetat sa-l pun inca
meg felicitari ptr dintisori , a deschis adinush un cont ai detalii pe prima pagina si poti baga bani acolo
cristiana bine ca mi-ai amintit de rufe ca le uitam in masina voi cand mai mergeti la control cu capsoru ?
dana rochita e primita de la nasi dupa botez am imbracat-o ptr filmuletul lui lilica , cum e lucas cu ochiul i-a trecut ?
roandre felicitari ptr cei 3 ( sau 8 ani ) si concediu placut 
liuda sigur sant dintii dar daca e ca la noi va mai dura pana ies
oare mai trebuia sa spun ceva ?
mai revin
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
sunt fetita mare
cristiana70 spune:
ADELA, sunt o mama denaturata, i-am dat pace si gata. NPI-sta mi-a zis sa mergem la eco transfontanelara, si daca ei o sa i se para ca rezultatul nu ar fi perfect, poate ne trimite la RMN. Am discutat cu inca 2 doctori si mi-au zis s-o las balta, atata vreme cat copilul se dezvolta si comporta normal, ca nici aia nu prea stiu ce citesc la eco sau RMN si ma mai trezesc ca-mi inventeaza ceva, si ca oricum in natura nu exista simetrie perfecta. Mama, la randul ei, mi-a zis sa nu-i mai fac eco pana nu sta in fundulet, asa ca facand o medie si tinand cont de instinctele mele am zis ca e ok daca-l las in pace. Cu circumferinta craniana e in grafic, cu comportamentul la fel, de ce sa chinui copilul, mai ales ca la RMN e vorba de anestezie generala?
IOANA, frumoase pozicile!
MEG, bravo voua, si greutate, si dintisori!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Fetele care va pregatiti de vacanta cu copiii si bebeii la purtator, am gasit un articol despre www.desprecopii.com/info.asp?id=1162" target="_blank">farmacia de voiaj, adica minimul necesar de medicamente de dus cu voi. Stiati ca algocalminul s-a retras de pe piata?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
IoanaN spune:
adela scumpo, iar am varsat pe tastatura...u mai merge deloooc sper sa itelegeti ce scriu...
desi eu nu recomad lant la bebe la gatul lui mati l am lasat...ca e sfitit... ca suntem departe de casa si etc...il are de la botez pus la gat dar nu e lung si nici gros...e special pt ei
multumesc ca v at utat la poze...cerc sa desfac tastatura ca u maerge deloooc
POZE Botez
www.flickr.com/gp/9499103@N08/KiX7df" target="_blank">POZE DIN CASUTA NOUA
Ioana, mamica lui Matei Nicholas
(25 ianuarie 2007)
Maryela spune:
Cristiana nu te-am confundat dar am citit eu prost .
. Tu ziceai ca te apuci de fabrica de branzica dar saptamana viitoare. Si eu repede, sa vad ce si cum.
. Ai dreptate asa se face cum spui tu. Eu am facut din lapte formula cu zeama de lamaie.
Ioana imi pare tare bine ca te citeste omul. Mai, mai ce casa aveti. s-o stapaniti sanatosi!
Meg felicitari pentru dintsori. Mai frate, incep si io acu` ca Adinush: noi nu stam nici in fundulet, nici dintisori nu avem...de stat in picioare...nu mai zic...
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
dianamizzi spune:
salutare fetelor!
v-am vazut pozele, muuuulte ati mai pus! mai si ce au crescut toti bebelusii... nu mai sunt bebelusi , sunt copilasi :)
ALINUK - frumoasa vacanta ati avut, la liniste, cred ca si mie mi-ar da asa o liniste vizitarea bisericutelor mici si indepartate. frumos. hai distractie placuta in continuare!
ANIS - ce bine ca mai aud si de tine. e bine la breaza, ma bucur ca va prieste. mai da parc in toata regula ai facut. acu poti sa chemi copiii din imprejurimi, faci loc de joaca
la cat de multe alea ai amenajat acolo. bravo tie ca ai timp si posibilitate.
IOANA- salutare!
sa fiti fericiti in casuta noua! foarte frumoase poze si ala micu in bermude din alea de surfer e mortal ![]()
da ce ai patit cu introducerea solidelor? n-a mers ceva? n-are nimic, faceti o pauza., nu stiu daca ai citit ce dezastru am facut si eu ca m-a mancat in....lingura...
si i-am dat legume. bine defapt nu cred ca legumele au fost de vina ci faptul ca nu era ea pregatita. acum papa caisa cu putina banana , putina piersica si o lingurita de orez, care strange la burtica. face kk ok, nu are gaze. ii merge super bine. orez simplu nu ii place. asta a mea vrea combinatii gustoase ![]()
tu parca cu cereale ziceai ca incepi, daca mai tin eu bine minte. zi aici sa despicam firu in 4, sau sa te descarci si tu. 
multumesc fetelor de urarile de ieri, LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR , multa sanatate si noroc de bine!
thea statea in fund in lighean DAR se impingea in marginea din fata cu picioarele si de aia statea ea asa de dreapta. a vazut ca aluneca si se proptea asa in lighean. mai cade in fata daca o las sa stea mult. si se balangane. mai are de exersat ![]()