Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Pai Catalina, noi am avut aventuri mari. Am incercat intai supa cu radacinoase, facuta de mine. Vreo 4 zile. Mihnea scuipa tot. Am bagat dovlecelul. La fel, era mai mult pe jos decat in gurita la baiat.
Dupa vreo 2 saptamani de incercat am cumparat un borcanel de legume de la Hipp. I l-am dat la temp camerei. Nu i-a placut . A doua zi i l-am incalzit. Nici asa. A treia zi am scos juma de borcan, i l-am incalzit un pic si am pus in el cam 30 de ml de lapte gata facut. L-a ras! Nu mi-a venit sa cred. Pana acum i-am dat asa legume cu orez, legume simple, spanac cu cartof. Sa te uiti pe borcanas fiindca scrie pe el daca intareste sau nu scaunul.

Acum Mihnea mananca un borcanas intreg amestecat cu 30 ml lapte. De vreo 2 -3 zile am reusit sa scot laptele. Adica nu il mai dau eu, ca daca i-as da el ar rade tot. Bineinteles ca la 2 ore jumate, trei ii e foame iar.....

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Maryela, deci daca ai fi in locul meu cu ce ai incepe, cu ce combinatie de borcanas?

Sa stii ca asa am patit eu cu Matei pe caldurile alea cu sucul de morcovi cu apa. Daca l-am lasat nitel la rece a baut 125 ml.
Bine ca ai avut tu rabdare sa incerci toate alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Ai putea sa incepi cu legumele cu orez . Cred ca au gustul mai bun decat cel de legume simple. Stiu faza ca bebeii n-au gust dar...
Sa fii atenta ca sunt si de la 4 luni, si de la 8...

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Senchiu Maryela, voi incerca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

pako - oare nu ai vazut cererea mea de poze? episodul 2 al colectiei de stelute e aproape gata, dar voi nu ati fost distribuiti nu vrei sa imi trimiti o poza cu bb liviu?

katy - hai mama, ca pe tine te astept cu pozele! DOar ai atatea ...cu dinti, cu flori, cu cirese...trimite ceva!

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Lili, am trimis si eu poze...cam mare mailul dar sper ca l-ai primit!

Vad ca vorbiti de scaun de masa. Eu doar atat spun: cel mai bun e ala in care sta bb ca degeaba are o mie de calitati dc pe bb nu-l intereseaza.
Eu am un scaun de la CAM care e aproape nou (folosit de 3-4 ori) pt ca fi-mea nu a vrut sa stea in el...si trag sperante ca poate-poate va sta Andrei in el.

Noi in fiecare weekend plecam din Bucuresti dar de data asta ne-am intors si cu "semne". Alexia a facut o toxiinfectie alimentara de la pufuleti si e plina de bube si se scarpina ca toate cele.
Acum o tin pe regim fara carne, oua, lactate, peste, fructe/legume crude si e crunt. Dupa ce ca nu manca ea inainte, acum chiar ca nu prea am ce sa-i dau sa pape.

Andrei in schimb e bine...e alaptat exclusiv si la 5 luni si jumatate avea 7130 gr si 66 cm. Vom incepe diversificarea la 6 luni, dupa ce ne vom intoarce din concediu (plecam sambata la Olanestisi ne vom intoarce duminica urmatoare) cu supa de legume.

Astazi se fac 3 ani de cand am facut nunta...si vreo 8 de cand suntem impreuna...
Alinuk, si tu ai facut nunta parca tot pe 3 iulie...multi ani inainte plini de fericire!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei lipseste omu' 2 ore si deja nu va mai prind... am fost s-o smecheresc pe fie-mea si a bagat 200 ml de lapte... ca altceva nu vrea sa vada... dar cred ca noi avem probleme cu dintii ca e atat de maraitaaaaa!!!

catalino - eu dau fier la fata si inafara ca ii da pofta de papare o constipa intr-un mod dezastruos... asta seamana cu ma-sa constipata cum am fost la sarcina!!! Deci din ce stiu diaree da in cazul in care organismul nu tolereaza fierul... si se da prima zi -5 picaturi, 2-10 pic, 3-15 - pana ajungi la 25 - cica asa se testeaza fierul daca il "recunoaste" organismul... dupa care dai in mod normal cat a zis doctorul... eu asa am facut - nu a patit nimic, dar ti-am zis noi am cumparat supozitoare ca acum iar o sa-i dau mai mult de 10 picaturi pe zi si clar ca o costipa in ultimul hal dar macar sa stiu ca mananca! Poate nu santeti voi exeptie sa va dea diaree!!!

Cristiana70 sa stii ca eu am renuntat la dr. pentru orice fleac demult ca prea se bateau cap in cap si ma inervam plus ca eu nu vreau sa bag medicamente - iar de la dr. ieseam cu un catastih cat mine cu ce sa cumpar... nu nene, ma chinui asa incet incet... cum s-a chinuit si mama cu sormea care nu manca nici batuta!

Pako - Liuda e numele meu - eu nu am ales nimic fetita!!!

Raluca - probleme ceva? nu merg culorile? nu mai funtzicleaza?

ai sa vedeti meniu la fie-mea azi la ora 18 - cereale, banana, iaurt, ceva ceva tot ii intra pe gat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

asa e pagina setata .
noi pe noi ne vedem albastru mereu,iar pe ceilalti ,nu.
ia uitati-va,sa veedti ca toate va vedeti la fel,dar doar voi vedeti.
dar in pagina,toate avem aceeasi culoare.
doar ne vedem diferit nikurile noastre.

Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Salutare gagici!
Ne place tare in vacanta la bunici.
Nu mai am timp sa va citesc pt ca stau la soacra mea si acolo n-am calculator... La ai mei unde am, vin doar in vizita pt scurta vreme si atunci mai citesc printre randuri...

Am vazut ca ai zis Lili de pozele din albumul comun... eu mi-am mutat toate pozele de pe yahoo pe flikr... Nu stiu cine zicea ca nu se pot face decat 3 albume, mie mi le-a luat pe toate si ale mele si ale lui Roni... Cred ca se vor putea muta toate albumele.... Trebuie incercat...

Ma duc sa adorm Putisorul...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">aici
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Doarme omul un pic si umpleti paginile!

MARYELA, eu n-am facut branzica pana acum, ha ha, cu cine m-ai confundat? Nu-i bai, o sa incep si eu, am inteles ca se face cu Ca lactic sau cu zeama de lamaie in lapte fiert, sau nu?

CATALINA, MIRANDOLINA, asa e, mi-am concediat sotul pentru a "optimiza costurile companiei", aici il citez pe patron. Si asa-s de optimizate acum, ca doar pe telefoane dau vreo 2000 RON pe luna. Dar un sut in cur, daca-l "traduci" cum trebuie, e un salt inainte!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput