Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 26
sraluca spune:
Mai fetelor de unde eram primii la diversificare am rams de caruta: iaurtel, branzica, etc.
Mai spuneti-mi si mie ce mai dati de mancare ca noi suntem si in plin proces de crestere, de 2 zile mananca de ma sperie. Trebuie sa mai umblam la meniuri.
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
Maryela spune:
Catalina, intreb si eu: cu borcanase ai incercat la Matei? Sau piticul e tot acolo?
Eu ii daulegumele de la Hipp dar ii bag si o masura de lapte. Stii cum le haleste??? Si al meu e si un mare lenes...ca daca i le-as fi bagat de la inceput in biberon ar fi fost cel mai fericit.
Cristiana intrebam daca esti supi fiindca te-am intrebat cu branzica, cum o faci si nu mi-ai raspuns. Dar m-am lamurit eu pana la urma.
Imi pare rau ca cei de la servici sunt asa de...insensibili( ca sa nu folosesc alt cuvant)Dar stii tu vorba aia: tot raul spre bine.
Marinar eu sunt foarte multumita de el. Are :
- masa detasabila,
- Spatar reglabil in 3 pozitii
- Inaltime reglabila in 6 pozitii.
- Hamuri de siguranta.
- Inchidere rapida si compacta.
- 4 rotite pentru o deplasare usoara.
- Frane pe rotile din spate.
- Husa detasabila si lavabila.
- Suport pentru picioare.
- Recomandat pana la 3 ani (greutate maxima copil: 18 k
Are o singura chestie care nu-mi place scartaie rau cand ma sprijin eu de el.
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
sraluca spune:
Eu de ce ma vad albastru deschis si voi in navvy. Cu ce am gresit???
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
mirandolina spune:
What???
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Maryela spune:
Unde draguta esti albastru????
Eu te vad in Navy...
mirandolina spune:
Nu-ntzeleeeeeeeeg!
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Maryela spune:
Raaaaaalucaaaaaa, esti albastru inchis, pe cuvat de pionier.:)
mirandolina spune:

Ella
Catalina spune:
Ca sa va linistiti eu va vad navy blue pe toate asa ca o fi de la computator.
Maryela, pana acuma nu am incercat borcan dar ma pregatesc. Ia zi si mie de care i-ai dat, cum ai facut? I-ai dat treptat sau din start un borcanas si ai scos laptele?