Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 25
Messa spune:
Liuda, eu am trecut pe concentrate... adica tot ce ii dau ii dau umflat caloric... iaurtul cel mai gras, branza cea mai grasa, cate un pic de smantana, banana ca are calorii multe, cereale ca si ele au, laptele il fac cu 2 masuri la 30 ml si il ingros si cu cereale sau mar copt pasat sau banana... mama ma-sii de treaba, altfel n-am cum, ca si a mea e mofture... dar asta e, jonglez cu haleala si pana la urma tot fac suma la calorii pe zi. Ca a mea mananca toate "concentratele" astea si pe urma (fraiera!) completeaza cu apa, ca apa bea - si se face suma si la nutrienti, si la lichide! Am pacalit-o! Zici ca a ta e paduche? Sa fie porecla intr-un ceas bun si sa se poarte ca un paduche - adica sa fie flamanda si sa suga tot! Ca e nevoie... ce naiba, eu, care sunt lacoma si imi place mancarea aproape la fel de mult ca utza, sa am parte de copil asa sclifosit...
Cata, eu lapte Prodlacta n-am vazut. Dar iaurturi au, inclusiv Kefir, Bifidus... branza de vaci si grasa si slaba... smantana (care e bunaaaaa!)... asa ca merg pe Prodlacta. Cred ca fi-mea oricum o sa-m dea flit la lapte chior, ca si eu cand eram mica vomitam numai cand ii simteam mirosul, beam lapte numai cu cacao sau cicoare, ca imi facea saraca mama, doar-doar o bea istucanul umpic de lapte!
Faza e ca si eu eram oribil de mofturoasa cand eram mica.
rali, papa magaritza mica, dar numai cu "shoshele shi momele"
il ingros, il pun in linguri, il incalzesc, il racesc, i-l dau prin ursul de plush, prin cearshaf, prin paturica, in somn, in cur, pe umar, in carutz, cand e atenta la altceva, cand nu e atenta... tertipuri!!! Ca altfel n-am sanse. Si asa ma oftica, ce ii place rade in 3 minute ca haplea. Ce nu-i place, morfole 40 de minute si cand ma uit vad ca s-au dus numa' 30 de mililitri, de-mi vine sa o mananc eu pe ea
Dar crestem. Las' ca se face ea mare si o prind eu la cura de slabire, sa vezi ce o-ncing! N-o sa ia bataie toata copilaria, dar cum creste si o prind ca s-a-ngrasat si sta ca ma-sa de 10 ani la cura, cum pun shaua pe ea. Si biciul! 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Catalina spune:
I-auzi Messa, mofturoasa zici ca erai? Pai si fita cu cine sa semene mai?
Cand oi incepe cu iaurtul iau si eu tot din asta. Iaurt simplu nu? Si cum i-ai dat, asa cate o lingurita, apoi doua a doua zi si tot asa? Si smantana? Sau i le pui in ceva?
Si concentratele alea nu o constipa pe fita Messa?
Cristiana, chiar nesimtiti aia de la munca ta. Dupa 11 ani???? Ce boi ! Bai, ma seaca patronii astia ca nu realizeaza cat ii trage inapoi un angajat nou, pana il scolesc, pana se obisnuieste etc ... Dar ii doare in pix ... mai ales cand le ies banii.
Sa stii ca o sa fac acel calcul impreuna cu Cornel sa vedem. Chestia e ca acuma noi mai avem si rate la banca (alea de le platim la plic ca inca masina nu gasiram si tinem banii la plic) si tre sa tin cont si de astea.
Monu, Matei are in mod constant 37,5 in fundulet. Ai vazut mesajul meu cu infectia urinara? Cine stie ... Si asta nu e o analiza traumatizanta pt copil. Ai putea sa o faci sa iti iei de o grija
Multumesc de detaliile pt fier. O sa vad si eu cum merge.
Messa spune:
Cata, pai iaurtul regleaza tranzitul, pentru ca are acele bacterii bune care ajuta la digestie... iar laptele concentrat nu o constipa, pentru ca primeste si cereale, adica fibra, si fructe, adica fibra si fructoza, si legume, adica fibra... In plus de asta, ce mi-e ca-i dau laptele concentrat sau branza de vaci? Ca e tot cam acelasi lucru... in combinatie cu legume, fructe si cereale laptele nu are niciun motiv sa constipe. Fi-mea mai nou se kk dupa fiecare masa, adica de 5 ori pe zi, dar nu am nicio grija pe chestia asta, ca e consistenta ok, e digerat perfect, culoarea e ok, mirosul normal, deci e totul bine. Imi si convine treaba asta, pentru ca acuma stiu exact cand se kk si, cum incepe sa stea bine in propriul cur, o si pun la oala, sa o invatz sa se kk "civilizat si ca oamenii mari" 
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
pako spune:
Dana, pai pe la 2 ani o sa trebuiasaca sa-i iei masuta cu scaunel...o sa-i placa sa manance la masa lui, sa coloreze, etc...asa impusti 2 iepuri :)
Maryela, si al meu e grasun...daia tot aman cu cerealele...ma vait ca e grsasun dar pe de alta parte nici nu-mi place sa ma rog de el sa pape.
Liuda(cum ai ales numele asta),iti spun ce am io in frigider...varza calita cu carnati...si 2 zile in urma am cumparat lipii, am prajit cartofi, carne pui...taiate marunt...cu varza, maioneza, kechiap...si formam schawerme
marinar spune:
maryela nu se deschide pag cu scaunul. aaa, gata am vazut la urmat postare. le-am vazut pe DC dar nu stiam daca sa am incredere. si zici ca are caracteristicile ca cel de la chicco?
alinuk se vede ca a fost frumos in vacanta. bravo!
messa nu face moale? frate pe mine oricum m-a disperat emmi, face kk de 5-6 ori pe zi. bine macar ca e tare, ad e consistenta ok. mai noi face un kk si dupa masa de seara, ca de.... de ce sa o pun in patut imediat cand pot sa o mai tin in brate ca stiu ca in urmatoarele 5 minute tre sa-i schimb chilotii ![]()
mirandolina e o dulce maya. mai e super tare body-ul cu :va sparg!
mihacarm
. mai auzisem de cocoloase dar la salteaua cu iarba de mare sau ce o mai fi inauntru si am intrebat ca s ama asigur ca e ok.
mai si eu o mai verific pe emmi daca respira mai ales cand doarme adanc si are o fatzuca asa senina.......dar tre sa ne bucuram ca dorm.
am in bloc un vecin care are 8 luni, o cumintenie de copil, dar de o saptamana plange zi si noapte, nu stiu nici ai lui de la ca. cred ca ma-sa e zombi.
laura merci si tie de raspuns: deci s-a adjudecat salteauca cu fibre de cocos. acum... de pe unde ati cumparat?
catalina bine ca te-ai lamurit ca nu-ti face nimeni statuie. familia ta mica si frumoasa e cea mai importanta!
monu chiar nu ma pricep. offf, sper sa fie bine micutza.
liuda eu ma apuc sa fac o tocanitza. am luat niste pulpe de pui si bag sa manace omu' ca io tot pe fructe si legume sunt.
cristiana70 spune:
MESSA, ma iau de manuta cu tine, ca si eu vomitam cand simteam laptele gol, vorba ta, fierbea bunica la cicoare d-aia... sau cacao cand erau vremuri bune! Eu nu am rabdare sa numar caloriile, dar vad ca piticania trage 6600 la cantarul casnic, eu zic ca ma declar multumita!
CATALINA, ca sunt 11 sau ar fi fost 3 tot aia e, tot nasol s-au purtat. Barbatul era si el angajat acolo, prin octombrie m-au pus sa vand masina pe care lucra si sa-l dau afara, am stat doua luni in stres ca nimeni nu voia sa-l angajeze, ca cica n-avea experienta! Nu-i de mirare ca am nascut mai repede, in fiecare zi eram amandoi cu nervii la pamant. Dumnezeu ne-a ajutat, in spital am cunoscut pe sotia unui coleg de-al lui de-acum, sotul ei l-a recomandat la firma si l-au angajat. Acum spune tu, cum sa las copilul acasa cu cine s-o nimeri ca sa ma duc la munca? Sa ma astepte daca ma mai vor, intrebarea e daca o sa-i mai vreau eu! Tu cum esti platita acum, sper ca n-ai intrerupt CIC-ul!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Catalina spune:
Bai Messo, ce bine ca stii atatea lucruri! Te invidiez pe bune. Esti asa stapana pe cum si ce mananca fita!
Io acuma stateam si ma intrebam cum sa mai procedez cu legumele alea. Nu imi e atata de legume cat de fapul ca in ele puneam carnita si cred ca ii trebuie carnita, nu?
Adica Messa, ia uite si tu nitelush la planul pe care l-am facut acuma luand in considerare ca a refuzat iar legumele si sapt asta am inceput si cu fierul am zis sa las numai fructele si 4 mese de lapte Humana 2. De luni as vrea sa ii bag branzica de vaci cate putin in fructe (1 lg, 2,3 pana la 8 mi-a zis pediatra). Joi as vrea sa incep sa ii dau iaurtel la 18, tot asa, cate o ling doua ... (asta se da simplu la o masa, nu?) si abia peste inca o saptamana, adica de luni in doua saptamani sa incep din nou cu legume si carnita (pot sa incep cu ele deodata, nu? adica sa nu o iau din nou de la capat cu o lingurita, doua, intai de morcov, apoi de cartof etc ...)
Ia da-ti si la mine cu parerea ca te vaz cunoscatoare asa.
Pupici
Catalina spune:
Cristiana, cuuuuuuum????? Sa il dai tu pe sotul tau afara???? Oau, astia ai tai chiar sunt super magari.
Mai, ca si salariu e bine la mine doar ca luna asta iti dai seama, nu ma platesc. Ca sa nu intrerup CIC-ul. Cica o sa ma plateasca doua salarii in prima luna cand incep. Si i-am inteles, nici eu nu vreau ilegalitati din astea (desi nu mi-ar fi prisosit banii).
Oricum iau mult mai mult decat in CIC in mod obisnuit.
mirandolina spune:
Va scriu rapid ca ma cheama sefa!
Daconst, si mie mi se parea uritica Maya
dar e a mea si o pozez in toate pozitiile
Multumesc fetele pentru aprecieri 
Despre "afacere": este vorba despre pensiile private obligatorii, cei 2% din CAS care se vireaza intr-un fond privat de pensii, ca sa nu mai viram tot la stat. Asta e offtopic, va astept pe messenger sa ma intrebati si sa aderati la fondul meu ![]()
Merci de informatiile apropo de scaunele de masa etc, inca nu m-am hotarit, dar mai avem timp.
Messa, si eu astept momentul in care vom sta bine in fundulet ca sa facem pp kk la olitza. Bunica-mea m-a instalat pe oala, legata in tzarc, de la 7 luni si am invatat repede...
Merci si de info cu flickr, Raluca, Lili.
Laura, trimite-mi si mie pozele alea din parc, poate scormonim mai adinc (cu batzul
)
Marina, body-ul cu "Va sparg" nu e body, e un tricou de jucarie pe care mi l-am cumparat intr-o zi de gravidenie cu multi draci.
Cristiana, cum adica? Te-au pus sa iti concediezi propriul sot?????????????? Si tu mai vrei sa te intorci la ei????????? Gindeste-te doar ca ai nascut prematur din cauza lor si nu merita nici cit negru sub unghie un om ca tine! Mama ce m-am revoltat! 
Ella
de www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
cristiana70 spune:
MARINA, saltelele de cocos si alea de iarba nu prea au nimic in comun! Astea de cocos au un fel de structura sandvis, daca vrei sa vezi mai multe intra pe babyconfort punct ro la saltele Traumland. Astia au si showroom in Bucuresti, vezi daca iti convine pe unde e.
cristina mamica de
David (21.12.2006)