Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 24
Liuda spune:
mcbeal - fata - noi nu am avut febra, nu am avut rosu in gat, nicio raceala, nu avem muci, e toata ziua afara, e zvarloaga - toata ziua in miscare, e vesela, rade, canta, tipa, dar nu MANANCA!!! Eu nu am cantar pentru bb dar mi-a fost de ajuns al meu alectronic pe care intai ma catar eu si ma cantaresc de cateva ori (ca sa nu fie vreo greseala, desi e precis) apoi ma catar cu fata in brate - si diferenta este greutatea ei... nu o cantaresc decat odata in luna , dar acum vedeam ca e slabanoaga si hai sa ma "distrez" ! voi macar papati la san, noi nici san si diversificata si mananca de toate si tot e rau (ca mananca putin) !! Are mama manechin!!! tine la silueta! mie frica de boli, ca astea grasuni au de unde sa scada la boala, pe cand scandura mea daca mai slabeste si la boala - numai coloana verticala ramane din ea!
sraluca spune:
Eu am inceput sa va pprintez ca nu mai tin pasul cu voi. Aveti o logoree pe deste ceva de speriat. Asa ca stati linistite, Fratele cel mare va vegheaza. Nu prea mai apuca sa scrie. A, si vedeti ca am faut grup pt poze poe flickr: http: //www. flickr .com /groups_members. gne?id=392780@N20
mai stergeti din spatii
sraluca
www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/sets/72157600363729866/" target="_blank">Mihai Alexandru 25.12.2006
poze de la mare
Liuda spune:
mcbeal - dr sant diferiti, unii zic ca asa e felul ei, ca daca dupa atatea luni se simte bine e posibil sa fie asta felul ei, altii zic "hai la analize" si imi da o lista de ma apuca inima, dar eu nu chinui copilul in halul ala, sa-i bag sonda sa vedem ce are in stomac, dar ce sa aiba? e gol!!! Asta e! Eu nu o chinui si nici nu vreau sa bag medicamente cu pumnul, iar aici e lege - te-ai dus la consulatie, ai dat 400 000 pentru asta - trebuie sa iesi obligatoriu cu reteta... ca altfel zice lumea ca degeaba a dat bani la dr. daca nu le da lista cu medicamente... si decat asa - mai bine o fortez eu la mancare ca medicamente nu dau eu pana la 3 ani doar in maxima necesitate...
de azi marim doza de fier si o sa apara si pofta de mancare ca eu zic ca este anemica, cand ii dadeam fier peste 10 pic pe zi manca bine, dar se constipa rau de tot asa ca am redus la 5 si mananca rau si se kk bine!!!
ma duc sa cumpar iaurt... si apropo ce dracu mai faceti acasa de mancare ca m-am saturat de mancarea asta... mai mult dureaza sa decid ce sa fac decat facutul in sine...
Catalina spune:
Liuda, pai la doua saptamani plecata departe si eu as fi paranoizata. Da, sper sa imi treaca, cum ziceam, multumesc tuturor pentru sustinere.
Intrebare: mai da cineva fier la bebei? Ca mie mi-a dat si de ieri am inceput cu o picatura, pana la 6 tre sa ajung, 3 pic de doua ori pe zi timp de o luna jumate si mi-a zis asistenta ca s-ar putea sa faca diaree. Mai da cineva? Efecte ceva?
Deci saptamana asta, daca ii dau fier si il pazesc sa nu se kk imprastiat, nu ii mai bag nimica nou ca nu stiu de la ce dupa aia. Asa ca iar stam pe tusa cu legumele.
Poate saptamana viitoare sa incep cu branzica (sau credeti ca ar fi ok sa ii dau de pe acum, chiar daca ii dau fier). Nu stiu, am impresia ca o sa manance carne pe la gradinita asa ... dar am mai auzit pe aici asa ca nu ma agit prea tare.
ylilimic spune:
monu - nu cred ca e febra. E cald in casa. la fundulet trebuie sa mai scazi cam 4-5 liniute, asa ca e bine fata. REmemebr me? gandeste pozitiv ca sa atragi lucrurile bune!
stiu ca e greu, dar nu imposibil!
bueeeey! mai lasati conturile alea in pace, ca nu imi mai gasesc copiii!!! acusi va gasi harnicia? desemnam pe cineva sa treaca albumele de pe yahoo pe flickr, UN CONT PUBLIC, si doar pozele sa fie private (unde e cazul). ce ziceti?
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
mcbeal spune:
Liuda - uite fata aici si nu te mai stresa atata. E in grafic fi-ta:
http://www.kidsgrowth.com/stages/viewgrowthcharts.cfm?id=GW036
Daca zici ca e agitata asa, cred ca si de aia ia mai greu. Ca si fi-mea e ca argintul viu, obosesti numai daca te uiti la ea
.
monu spune:
Lili
acu cica are tot 37.6.
Catalina, eu ii dau la gaza Fe de la 3 luni juma zilnic pana la toamna. Fiind prematura cica se lipeste anemia de ea. 2 luni i-am dat cate 3 pic de 2 ori iar de acum fiind mai grasa cate 6 pic de 2 ori pe zi. Nu a avut modificari. Doar ca e kk mai verde.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
cristiana70 spune:
MARYELA, pai de ce sa ma supar pe tine? Da' ce sa fac, m-am culcat si eu aseara, ca omul obosit care la 5 o ia de la capat cu biberoniada.
MCBEAL, eu am pus graficele astea de ceva vreme pe prima pagina, dar le cam ignora lumea... Noi suntem in grafic, desi slabanogi fata de alde Matei sau Lucas! Lasa, macar avem la cine apela la o adica!
CATALINA, eu sunt intr-o situatie oarecum similara cu cea in care esti tu. Patronul, ca sa-mi arate ce suparat e ca nu m-am intors pe baricade dupa 4 luni, a angajat pe altcineva in locul meu. Firma e una de productie, si vreau sa-ti spun, daca nu-ti aduci aminte, ca am plecat de la firma la banca sa platesc darile la stat, si de la banca la maternitate sa nasc. Pe la inceputul anului i-am rugat sa-mi faca niste dalti pentru mecanicul meu, ca-mi curge ulei din harabaie si trebuie s-o duc la doctor, azi am trecut de jumatatea anului si mi-am luat materialul inapoi de la ei, am sa-l duc la un fost angajat sa mi le forjeze si sa-mi faca amaratele alea de dalti. Asta e, eu m-am consolat deja cu ideea ca atunci cand ma voi hotara sa reiau serviciu va trebui sa caut altceva. Parca le-as fi adus un afront personal ca mi-am permis dupa 11 ani de munca sa fac un copil. Pentru tine, fa si tu socoteala cu cat cheltui cu transportul pana in Pipera, plus doua ore incolo, doua catre casa, plus disconfortul pe care il simti (ieri ti-a venit sa vomiti de oboseala, e normal?). Poate ca timpul pierdut si nervii pe care ti-i faci o sa te ajute sa iei o decizie.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MONU, eu zic ca e de la caldura, la oi sunt 26 de grade si mi se pare ca e insuportabil, ce ne-am face la 31?
LIUDA, lasa fatuta in pace, ce s-o duci la doctor, patesti ca mine cu capul lui David, de m-au trimis peste tot si el e ok, tie cine stie ce-o sa-ti inventeze, ca ar manca si doctorii astia o paine alba daca e de la cine. Te mai vezi cu un pomelnic de medicamente. Tu ai incercat sa-i dai ceva vitamine, sau am pierdut eu faza?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
Daca pe cineva mai intereseaza scaun de masa de la Chicco, este unul de vanzare pe bursa bebelusilor la bebelusultau punct ro!
cristina mamica de
David (21.12.2006)