Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 23
Maryela spune:
Un
mare pentru fetele care m-au mai luminat cu branzica asta.
Multumesc tare mult. Azi dimineata i-am facut-i din lapte formula cu cateva picaturi de lamaie. A iesit chiar buna.
Mamaaa, Cata, tu la ora aia faceai fructele??? Bravo tie mami.
Cum fata sa zici ca esti anormala??? Eu cand ma gandesc ca mai am un an jumatate si tb sa ma intorc la munca ...imi vine sa plang... Dar tu?
Liuda, imi pare rau ca te supara Dienuta
Marina noi avem salteluta tot cu nuca de cocos. E luata de la bebe comfort. Cu www in fata. Si a noastra e la fel ca in prima zi, fara cocoloase.
V-am pupat.
Mai Cristiana, tu chiar esti suparata pe mine???
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
monu spune:
ce temperatura au copiii vostri pe caldurile din Bucuresti? ca a mea are 37.7-37.9 

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
rali spune:
Monu-
(nu sunt din Bucuresti dar poate te ajuta...) Vlad are intre 37.2-37.6 (in fundulet) in conditiile in care la noi in casa sunt 24 grade
(31.01.2007)
aelita spune:
liuda:
quote:
"sa stii ca paduchele nostru doarme!" am ras cu lacrimi, asa ca a ramas paduche!!! Paduche cu falci!

Catalina,serviciu usor !
Fetelor,multumim pt urari !
Alina,suntem alaturi de tine ! Ne rugam pt sufletul lui ROBERT !
S.
monu spune:
I-am luat acum din nou temperatura. Are 37.6 desi acum o juma de ora avea 37.8. nu inteleg. sa fie de la caldura? la ea in pat sunt 31 de grade.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Liuda spune:
Monu asta iti ziceam si eu ca poate nu e febra
noi nu santem din bucuresti, noi santem de la periferie
dar in casa am 28 de grade la fata in camera daca nu bag aerul conditionat si fata are mereu de cand s-a nascut intre 37.2 si 37.8
a avut odata 38 si mi-a zis dr. ca nu e febra mai ales avand in vedere ca ea are sangele "mai fierbinte" ca e mereu peste 37 si ceva... nu se regleaza confortul termic al corpului ca la maturi... de asta oscileaza
monu spune:
Multumesc fetelor pentru sprijin. eu sunt stresata deja cu febra. imi este frica sa nu fie ceva raceala ascunsa.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Liuda spune:
Aelita de ce razi...? ce fata? ei na, razi de paduchele meu![]()
Monu dar cat are fata ta in general temoperatura? daca faci o medie cam la cat se mentine in zilele numite "fara febra?" la noi am zis e 37.2-37.8, 36 si ceva nu a avut din nascare... acum depinde cred de la copil la copil, noi luam la fundulet
mcbeal spune:
Liuda, cat de bine te inteleg! Si a mea tot asa tine la silueta. Eu aveam cantarul inchiriat de la farmacie si pana la urma l-am dus inapoi ca ma imbolnaveam de nervi. Ajunsesem s-o cantaresc de tz-spe ori pe zi, in speranta ca se intampla o minune si ia si ea ca oamenii in greutate. De unde! Acum are 5 luni si vreo 6400. Dr. insa mi-a zis ca e ok, e in grafic si s-o las in pace. Inca o alaptez 100% si sper ca la 6 luni cand incep sa-i diversific mancarea sa inceapa sa puna mai mult pe ea. Altfel, sanatoasa tun (sa bat in lemn!). Pana acum n-a avut nici rosu in gat, nici nu i-a curs nasul. Da' o sa vina si astea precis...
Dr. tau ce zice?
monu spune:
In fundulet ii iau si eu temperatura. Pai de cand a dat canicula la noi tot subfebrili suntem. Daca o tin la rece ii scade febra. Si totusi ea a agatat si ceva virus ca haraie si facem inhalatii cu becotide. Cred ca la insistentele sotului imi iau copiii si ma duc de sapt viitoare la Sighet.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia