Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 22
laura ionescu spune:
Neata fetele,
Si noi la cafea
, azi avem multa treaba si ne-am trezit mai devreme.
Dacost - fetita , scaunele alea sunt toate acelasi model, chico polly, numai ca difera imprimeul si daca te uiti atenta o sa vezi acelasi scaun si cu 129, si cu 119 si cu 109 eur. Noi il avem pe ala cu imprimeul froggy ca asta s-a gasit la magazin.
Da' eu cred ca si ala de la hauck e bun, la noi nu prea se gasesc produse hauck, avem un singur distribuitor si la ala e scump rau. Am vrut sa-mi iau o umbreluta pt carucior si era vreun mil
, asa ca mi-am luat firstwheels ca a fost muult mai ieftina.
Marina - noi avem salteluta de cocos, o recomand tuturor. s-a pisat fie-mea pe ea la greu, ca ii mai curge din pamapersi pana la subrat, nu stiu cum, si e super ok. in plus, daca sta cu nasul in ea nu se sufoca pt ca aerata si poate sa respire. si e tare, beton! n-a facut nici un cocolos.
Magazin ti-a zis Alink unde e. E singurul din Buc.
Monu - imi pare asa de rau ca tragi atata cu copila asta, mai, da' eu stiu ca daca nu face 38,5 nu se considera temperatura la copilul sub 1 an. A fost primul lucru pe care mi l-a zis pediatra la prima vizita - " nu ma sunati decat daca are temperatura peste 38,5. in rest e normal la copilul sub 1 an". daca ea e vesela, papa, nu e maraita si nu depaseste temperatura asta, las-o in pace, n-o mai zgandari cu termometrul in fundulet toata ziua. Si Eva mai face 38 cateodata, spre ex dupa baita sau dupa o portie de joaca zdravana; am observat noi ca avea capul fierbinte si i-am luat temp tot asa, de frica. hai, stai linisitita.
Maryela - cand am inceput cu branzica si noi am facut din formula. Cam vreo luna asa, dupa aia am facut din lapte. Nu e problema cu intoleranta la lactoza fiindca ramane toata in zer, dupa cum nu e problema cu iaurtul, care e recomandat chiar persoanelor cu intoleranta. Eu zic sa-i faci catva timp din formula si daca nu are nimic, si ii place, ii faci din lapte la punga ( sa nu fie gras). Eva mananca ca sparta- 180 ml de piure, din ce-o fi el, iar la 18, cand ii dau un iaurt si ala nu are 180 ml, vrea completare lapte 120 ml.
Deci, ca sparta! Eu ii dau cat vrea, ca nu ma inteleg cu ea si nu pun copilul la dieta. O sa dea jos cand incepe sa mearga. Branzica o fac asa - la o cana de lapte (formula sau lapte normal) pun 2 pastile calciu lactic. Pisez pastilele si le pun cu laptele la fiert si in 3 min branzica e gata. ![]()
Alinuk - maica-mea sta in zona Valcea, are o casa la tara. E frumos acolo, ca in vise si Evei ii place la nebunie, e racoare, doarme bine, mananca. Sper ca ai vazut manastirea Hurezi si cula Maldaresti. Mai puteai sa mergi la Cotmeana si mai sunt vreo 2 manastiri in zona, plus casa Balcestilor. Imi pare rau ca nu am fost pe faza sa iti mai zic cateva locuri ca noi cand mergem acolo, ne plimbam non stop
L-am vazut pe Margicutza in poze 
Gata, ma duc sa fac fructele sa trimit bombonica in parc. Apropo de parc, nu cred ca exista parc mai imputit decat parcul national. Am facut sesizare la primarie, mai sunt niste mamici care au facut, e una care a depus 13 (treispe) sesizari si nimik. Asa ca aseara sotul meu a facut poze la mizerie si le-a trimit la PRO TV. Chiar sunt curioasa daca fac astia vreo stire, ceva, ca nu va pot spune ce jeg si ce praf e acolo. Locul de joaca pt copii e o cloaca ordinara plina de urina si kk de caine. 
Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva
cristiana70 spune:
'Neata fetili, fugim si noi la gimnastica, nici nu stiu pentru ce mai mergem ca fi-miu toata ziua asta face, acum se da de-a rostogolul incolo si incoace, si-si drege vocea.
CATALINA, jos palaria, tu la cinci faceai fructele, te pregateai sa pleci la munca si ai avut timp si sa intri pe DC?
LAURA, eu am descoperit un distribuitor Hauck cu preturi rezon, de fapt l-am "furat" de la ELI, e www.semwa.eu/" target="_blank">asta, au si umbrele si carucioare si de toate la preturi decente.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Daconst spune:
Neatza fetili!
Se pare ca fi-miu si-a schimbat programul.Doarme pina la 9 si astazi,dar s-a culcat la 11 noaptea.Imi convine mai mult asa sa pot dormi mai mult si eu.Decalam si mesele ca vad ca nu-l deranjeaza.
Am gasit scaunul de la Hauck pe link-ul dat de Cristiana dar e la 280 RON,deci cum ma asteptam mai scump ca aici.Ce nu-mi place la el e ca nu are multe din criteriile spuse de Lili.
Cred ca pina la urma il iau pe www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=showdetail&artnum=chicco63688-h&source=froogle&ls=d" target="_blank"> asta de la Chicco,Happy Snack se cheama.
Mirandolina,bine ai revenit,poate ne spui si noua mai multe despre ce faci.
Am vazut pozele si slide-ul cu Maya,s-a schimbat grozav de mult.Vad ca tu ai multe poze din primele saptamani,eu nu prea i-am facut la al meu ca-l vedeam uratel.
Cu intorsul astia dau aici varsta limita 7 luni,cica pina atunci trebuie sa se intoarca sigur,sigur.Al meu sta in fund deja dar cu intorsul nu se omoara,desi poate.
Laura,mersi de precizari.Il vedeam si eu ca e cam la fel,dar pretul ma inducea in eroare.![]()
Cata,servici usor!Deja vad ca te-ai obisnuit super si parca esti mai relaxata ca pina acum.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
gabriela_s spune:
neata fetele!!!
apropos de scaun de masa,noi avem tot faimosul polly,insa nu a fost optiunea mea, e primit cadou ca doar nu am baut gaz sa dau 5-6 milioane pe o troaca.pana sa primesc asta,ochisem unul de la primii pasi,care e doar nitel mai micut,in rest stie sa faca tot ce stie si polly.in plus ala avea si niste jucarele haioase detasabile,la tavita de servit papa.ala e vreo 300 -350 ron daca nu ma inseala memoria.si nasica noastra tot din ala a avut si inca il mai foloseste si acum si bb are 2 ani juma
dana ,ala happy snack nu are roti si nu se lasa in jos cu totul am impresia.cam asta ar fi diferenta din ce vad in poza.oricum,si polly asta mare branza cu rotile lui ca tot nu pot sa il trag calumea.
la chicco mai platesti si firma...plus ca stiu sigur ca se pun marje maricele,stiu cu ce preturi sunt la achizitie si cum sunt in magazine,hua!marog,doar aici in romania avem salarii in euro cu cel putin 4-5zero-uri,nu???
scaunel de masa de lemn ,pentru cine doreste,am vazut la magazinul barza,din zona timpuri noi.era mai mititel asa,dar nu era rau,mai ales ca mai incolo se putea transforma in scaunel cu masuta pt joaca.costa cam 1,5-2 mil.
bebelina inca doarme la etajul superior,inca nu s-a prins cum sa sara de acolo
probabil ca dupa 6 luni o sa ii cumpar un patut de lemn si gata,ca tot vreau sa ii fac camera separat.pe asta textil il las pe post de tarc.sa vad de ce bani o sa dispun.salteluta o sa fie din cocos oricum,mai ales daca zici tu laura ca eva a facut pisulica acolo si nu a luat vreun miros
fug sa hranesc copila
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
ylilimic spune:
ivona te rog sa imi trimiti poza Ellei (macar 1) la adresa ylilimic@yahoo.com (poza care o am eu nu cred ca o avantajeaza).
catalina - vezi ca ti-am trimis mesaje pe YM.
Lipsesc din distributie vedetele mamicilor Aventura, romaria, terbitza, mady23, katy, oana, mirela 73, roandre, albinutza, shine, miciurin, monykk, flavia, wannajo, brig-adria - cel putin acestia au fost si in episodul 1
cine se mai inscrie? cine mai doreste? cine mai pofteste?
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
Messa spune:
Cata, Danone si Milli sunt cu amidon si gelatina si dracu' stie ce alte porcarii mai baga astia... eu am luat de la Prodlacta iaurtul si branza pe care scrie la ingrediente atat: lapte si culturi lactice. Asta e TOT ce are voie sa contina un iaurt.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
Liuda spune:
fetele neata!!!
eu, suparata vin la voi sa va mai scriu de rau!!!
M-a mancat undeva azi dimineata sa-mi cantaresc copilul... pai mai bine faceam un lucru decat o cantaream... stiti cat aveam la 3 luni? 5800!!! Stiti cat aveam la 4 luni ? 6100!!! La 5 luni nu stiti ca nu m-am dus ca a slabit vazand cu ochii in 3 zile... ziceam ca acum bag in ea o ingras si la 6 luni cand ma duc!!! Cand ma duc!!! Aoleu , dam cantarul pe spate!!! Si? azi am catarit-o ... stiti cat are la 5 luni jumatate? 6300!!! Dezastru! Copil minune care cred ca la 7 kile o sa ajunga la un an!!! Si mananca rau iar... cu forta scandal si prin somn mai mult... gata tac!!! Nu mai plang! Asta e schilioaba mea!
alta treaba, stiti porecla Dianei? de eri dupa ce tas-o s-a tot jucat cu ea si i-a zis de cateva ori "PADUCHE" asa a ramas... Asta noapte se duce sa bea apa la bucatarie si cred ca bagaseara capul la ea in camera, vine in dormitor si asa bucuros... "sa stii ca paduchele nostru doarme!" am ras cu lacrimi, asa ca a ramas paduche!!! Paduche cu falci!
catalina, super ca pe voi tati va ajuta! Al nostru nu se prea pricepe la nimic, eri si el pentru prima data i-a dat pampersul jos, dar dupa ce a invartit sa vada "de unde se deschid chilotii" ! Eu nu am pretentii, de asta am bona, sa fim noi sanatosi ca tati al nostru e bun in alte privinte, nu in cresterea copiilor! El stie sa ne asigure de toate, chiar de toate ca sa nu ducem lipsa de nimic - in asta se pricepe, dar la schimbat kk - nu e domeniul lui! Asta e!
Monu - dar tu cum iei temperatura fetei? noi de exemplu luam din fundulet si vreau sa-ti zic ca Diana (adica paduchele) de cand s-a nascut nu a avut decat intre 37.2-37.7 - asta e temperatura ei normala, la 36 si ceva nu am avut niciodata! asa ca la 38 la voi nu se stie daca e febra, corpul nu poate regla temperatura... si poate nu e febra. mie mi-a zis dupa 38.4 sa sun dr. pana atucni sa nu bag nimic ca nu are febra!
messo cand povestesti de iaurt si ce bine ii merge lu' fie-ta ma omori. Nu o vrei pe a mea o luna? poate o readuci la viata!
Catalina spune:
Bravo Laura, asa sa faci cu parcurile. A dus-o bine primarul de la sectorul 3 un timp, acum s-a lasat rau de tot pe tanjala. In IOR cum crezi ca e? Doar ca eu nu ma mai agit, ma tin de nas, intorc privirea si asta e ... n-am timp de sesizari.
Cristiana, intru pe DC cum sa scol, la 5, cand beau cafeaua. E una dintre bucuriile mele, este aproape singurul lucru pe care il fac doar pentru mine, in afara de igiena personala. :) Asa ca nu il pot sari. :)))
Dana, ti se pare ca sunt relaxata. M-am impacat cu ideea ca asta e si tre sa merg inainte dar sa stii ca parca sunt in sevraj. Ieri am ajuns la mama alergand (desi Matei e super fine cu ai mei si ei se bucura mult mult sa fie la ei, bunica mea cel putin e in extaz sa isi hraneasca stranepotul, imi zice intr-una ca nu mai credea sa traiasca sa il vada). Imi este foarte greu fara Matei si incepe sa imi incolteasca in cap realizarea ca nu eu imi voi creste copilul. Aseara ii faceam baie si imi venea sa plang gandindu-ma ca in cateva ore iar il las cu altcineva ... si ca o sa inceapa sa fie mai obisnuit cu altcineva decat cu mine.
Cum aici la serviciu nesimtirea este in floare si nimanui nu ii pasa ca tu raneshti ca boul, re-incep sa ma gandesc la varianta de a gasi ceva de munca in oras, mai aproape, chiar cu un salariu mai mic, totusi sa pot pleca si veni mai repede. Aici daca mi se intampla ceva nici nu am cum sa plec daca nu am la mine 300 de mii de taxi.
Oricum, va multumesc de sustinere, inseamna foarte mult pentru mine. Ma enerveaza ca lumea din jurul meu rade de mine, minimizeaza aceste sentimente pe care le am eu, zicand ca ce e mare lucru ca ma duc la munca, asta e, asa face toata lumea si deci ar trebui sa ma obisnuiesc instant. Dar nu e chiar asa. Voi celelalte fete lucratoare, cum v-ati obisnuit? Sunt anormala eu?
Lili, am primit mesajele acelea si ti-am raspuns ba ti-am pus si poze pe email. Nu le-ai primit? Daca nu, pana diseara nu am cum sa le re-trimit. Poate pe la 11 diseara. :)
De aia Messa cautam si eu de la Prodlacta. Au si lapte? Sau doar iaurt?
Offff mai Liuda, imi pare rau ca nu a luat in greutate ... te cred ca esti suparata ... Chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc, io stii ca sunt pe partea aialalta, la 8,700. Paduche??? HAHAHAHAHAHAHA
Principalul este tati sa va ajute. Cum? Cum se pricepe si el. Hai sa va traiasca.
Hai va pup, ma intorc la ruperea de nori de la munca. Tomnai ce mi-a venit intalnirea de la 12 ca tot am termenat si io de lecturat la forum. Pupici multi multi
Liuda spune:
Catalina, nasol sentiment cand lasi copilul, stiu ca asa am facut si eu, si m-am simtit vinovata mult timp, dupa care, sa stii, ca devine mai usor!
Nu te stresa fetita, sa stii ca conteaza ca copilul sa fie ingrijit bine, chiar daca nu o faci tu cu mana ta! Eu nu am plecat la munca din cauze financiare... ci pentru ca eu in casa nu pot sta, ma durea ca plec de acasa dar realizam ca copilului nu ii este mai bine ca stau eu langa ea suparata si depresiva, iar eu exact asa eram acasa, eu sant dependenta de miscare si comunicare, pe cand acasa... nu am cu cine toata ziua, asa ca pana seara o luam razna cu idei tampite ce imi veneau in cap!!! Ar trebui sa pui in balanta cum e mai bine pentru tine, sa cauti variante in cat sa fie bine pentru toti, poate un alt servici mai aproape... Sper sa fie bine, oricum pentru primele saptamani trebuia sa te astepti ca o sa te simti aiurea... apoi mai trece...
tine coada cat mai sus!!!
Si nu esti tu anormala... si sa vezi ca sa-ti demonstrez asta... la mine Didi ramana cu bona pe timpul zilei, parca acum nu mai retraiesc atat de mult... ajung acasa in 10 minute, telefoane avem... dar de acum ma gandesc cum va fi cand vine mama mea acasa si vreau sa las fata la ea cam 2 saptamani si sa-mi trag un concediu... pe cuvant ca cu ideea asta ma culc si ma scol - cum o las eu acolo, ca e departe, ca daca se intampla ceva, daca mama vrea sa plece si sa nu cumva sa care fata dupa ea, ca daca o sa-i vina musafiri - cum o sa-si faca Diana orele de somn fara liniste... ma rog aberatii de toata mana!!! Ca daca ii da ceva de mancare ce nu se poate, ca daca raceste, ca daca o tine la aer conditionat? dar stai ca cred ca nu l-a montat, cum doarme fata in cald, daca o apuca dintii... deci, pe cuvant ca o iau razna!!! Si stiu ca mama este o persoana destul de verticala, care e inebunita dupa Diana, care nu exagereaza cu nimic, si ar face asa cum zic eu ca e bine... aseara mi-am inchipuit cum o las in casa si plec stiind ca seara nu o mai vad, ca mai vin dupa nu stiu cate zile... ei, cu lacrimi am adormit!!! Asta e! incercari!
rali spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari sanatosi si frumosi!
Maryela, pako, Mihacarm - multumim! }{ }{ }{
Mihacarm, mirandolina- Vlad pana la 4 luni a dormit numai pe spate si de la 4 luni a inceput sa se rostogoleasca...fiecare copil cu ritmul lui... cand o sa inceapa sa se rostogoleasca printesele voastre o sa va rugati de ele sa mai stea un pic si pe spate :))
Alinuk- sunteti toti 3 niste frumosi!
Mirandolina- e o scumpa Iulia si foarte expresiva!
Catalina - o zi usoara la munca! }{...Prodlacta are de toate :lapte, lapte UHT, iaurt, sana, kefir, lapte batut, branza de vaci, chiar si inghetata... (cred ca la Selgros o sa gasesti produsele Prodlacta)
Messa- ce bine ca papa Arianna...incepi sa-ti iei de o grija!
Liuda- hai nu fii suparata ... o sa ia si Diana in greutate dar daca zici ca nu are astampar...ieri m-am intalnit in parc cu o colega care are o fetita de 8 luni si Vlad era mult mai mare ca ea...asa sunt fetitele mai gingase
Multumesc si eu tuturor mamicilor pentru detaliile legate de scaunel si saltea. Si in special mamicilor care au intrebat Marina si Dana.
O zi buna!
(31.01.2007)