Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Alinuk tu arati bestial dar bebe Teo te intrece...

Cristiana, cu mine nu vrei sa vorbesti/:)

Pana acum avem asa: o parere pro ca branzica sa se faca din formula, una din lapte normal si una....e pentru branzica gata facuta....

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lili,mersi de sfaturi,o sa tin cont de cite din ele pot.

Pako,spui ca mai tarziu ii trebuie combinatia aia?Ca parca ma pune pe ginduri si varianta asta.

Maryela,pe mine nu ma baga prea mult in seama,ca aici nu se insista deloc pe branzica aia care parca e standard in toate meniurile din Ro.De fapt aici nici nu se da la bb.Si daca ar fi sa fac eu,cred ca tot aia gata facuta as alege,de lenoasa ce sunt.
V-am vazut si scaunul vostru.Pare tare stabil si cred ca e si bun,parerea mea.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Dana esti o dulce. Auzi cica sa n-o bag in seama....
Ba eu te bag, na...

Pako eu ma bucur ca mananca doar ca s-a facut un grasan ( mai mult decat era inainte) si nu cred ca e bine nici asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Maryela,vad ca sunteti cu o saptamana mai mici ca noi si vreau sa-ti spun ca asa pofta avea si Lucas cu o saptamana inainte.Acum nu mai e asa fomist si se satura cu mai putin.Nu mai mananca tot borcanelul la o masa desi inainte il topea si vroia si lapte.
In perioada aia cind halea haplea ii dadeam cite 180ml la o masa si abia seara daca se mai trezea ii mai dadeam ceva completare.
Cred ca a fost puseu de crestere ca acum e ok.Si pe mine ma ingrozea ca manca asa,dar trece,o sa vezi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Dana multumesc mult inca o data.
Am incercat sa intru sa vad scaunul ala de la chicco dar, iar, nu merge....
Fug la culcare ca mi se inchid ochii de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Maryela, eu am luat-o pe incercate... azi o lingurita, a fost ok; maine doua lingurite, a fost ok; poimaine 3 si tot asa pana la o masa intreaga - si daca am vazut eu cat de bine se kk dupa iaurtul si branza asta... de ce sa ma complic? Zic sarumana ca e ok si merg mai departe!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Buna dimineatza, bebei si mamici
Am absentat (cam) nemotivat de pe aici, sper sa ma iertati ca de fiecare data M-am ocupat - printre altele - si de o noua sursa de venit, si nu m-ar deranja sa va am de cliente. Zilele astea o sa va spun despre ce e vorba. Ca de gradinita... mi-am luat gindul deocamdata. Poate cind se mai ivesc niste € la orizont...

N-am recuperat cine stie ce, dar am aflat vestile proaste Sunt alaturi de tine, Alina!

Despre noi - avem peste 7 kg si vreo 66 cm, nu ne ies dintii, nu ne diversificam si nu facem nici macar vaccinul de 4 luni, ca cica ministerul intirzie...

Si mai navighez in disperare cautind un carucior nou (al patrulea) care sa nu cintareasca 1000 de kile si in care sa stea si Maya confortabil. Si, apropo, cum e patutul de voiaj???

Noi am cam pleca la mare weekendul asta, tineti-ne pumnii si daca aveti vreun sfat neobisnuit legat de iesirea la mare cu un bb de 4 luni jumate, spuneti-mi

O sa pun si eu pozici pe flicker, dar pina una alta, iata-ne lansate pe YouTube www.youtube.com/watch?v=deHt6udGM6k" target="_blank">AICI

Va pup si sper sa ramin alaturi de voi.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Rali, cum spunea si aelita, sunteti o familie frumoasa sunteti! God bless you!
Adela, diana Alexia si Tea sunt niste frumuseti! Deci stelutele noastre au inceput sa stea bine in fundulet.
Marinar, bine ai revenit! Ti-am simtit lipsa!
Salteluta Evei e cu 2 straturi de fibra de cocos iar la mijloc are spuma. E mai lata decat latul palmei. Cum sa se faca cocolos?
Scaun de masa inca nu am, as vrea unul ieftin si bun.
Pozele de la mare sunt super, Emma e atat de dulce ca mi-e teama sa ma mai uit la poze sa nu fac diabet.
Dana, exact aceeasi intrebare imi puneam ieri in parc. Nu cumva doare cam mult fi-mea? Nu va spun ca la un moment dat, m-am oprit din impinsul carutului sa verific daca mai respira! Sunt dusa, ce mai!
Liliana, si cum l-ati recuperat pe Matei din parcare?
Si Eva sta cumintica (sper sa nu o deochi) in mall-uri. Noi o tinem intr-un scaun de masina luat de pe raft din respectivul mall. Iar inainte de a ajunge la casa, ducem scaunul la locul lui Voi cum ati facut cu doi copii?
Pai vezi, stia Costin ceva cand m-a refuzat cu plimbarea la Mangalia.
Elena, chiar ma gandeam ca mamele care au bebei mai mici ca Eva nu prea mai activeaza pe forum. Probabil ca stau toata ziua pe-afara. Asa ca astept frigul sa mai dea un semn de viata.
Anis, cred ca parcul e o minunatie. Va fi o placere sa le urmaresti cum se joaca! Vacanta placuta la greci.
Alinuk, ce gales se uita bb Teo! Spun asta pt ca in primele fotografi il vedeam tot dormind. Iar tu arati super!
Maryela, fa branzica din ce iti vine mai la-ndemana: formula sau lapte de vaca. Desi cel mai misto e metoda Messei: o cumpara de-a gata.
Mirandolina, frumos colajul cu dulcika Maya. Ea ce mai face, se intoarce pe burtica singurica? Desi e mai mare, Eva nu vrea si pace.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Mihacarm, noi ne-am intors o singura data pe burtica, acum vreo luna jumate, si de atunci - nimic. Dar pe DC am gasit un articol (cel cu Bebe la 4 luni) care spune cam asa: In jurul varstei de 4 luni, copiii pot incepe sa se rostogoleasca. Unii parinti se ingrijoreaza si se intreaba cand este varsta la care copilul lor trebuie sa se rasuceasca de pe spate pe burta si invers. Unele studii au adus in discutie o eventuala legatura intre dormitul pe spate si intarzierea etapei in care copiii se rasucesc de pe spate pe burta. Noi am dormit numai pe spate sau pe o parte si avem si fundul taaare greu. Asa ca nu ne grabim

Fetele, am incercat sa pun poze in albumul comun flickr, DAR nu ma lasau sa fac un album nou, iar la gramada nu ma incumetam sa arunc o carutza de poze, asa ca le-am urcat din contul propriu: www.flickr.com/photos/literam/" target="_blank">MAYA

Noapte buna dimineatza!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetele, sunt chioara de somn, tastez de 3 ori un cuvant.

Alinuk, si noi am bagat servetele. De vreo doua ori. Ii plac.

Monu, chiar ... nu prea e bine sa stea mereu cu febra. Imi dau si eu cu o parere: de ce nu ii faci o analiza a urinei, sa nu aiba cumva infectie urinara. Asa a avut fetita de 3 luni a vecinei mele de deasupra si nu stiau de la ce. Sau sa ii faci analize ... .

Da Rali, io sunt nebuna din aia care cand pleaca de la munca biroul trebuie sa fie super aranjat, cu pixurile puse in ordine. Va dati seama. Dar ai dreptate, tre sa ma reciclez. Insa io nu prea pot sa suport munci din astea facute de mantuiala ca nu prea le mai vad rostul.

Maryela, desigur ca poti face branza din lapte praf. Dar mie pedi mi-a spus sa ii fac din lapte mili pe care sa il fierb 10 min din mom in care incepe sa fiarba.

Cristiana, multumim de detalii scaun. Si mie imi sunt folositoare.

Alinuk mancaiash gura lui de Margica, ce frumusel este. Si nici matale nu esti mai prejos. Nu ca e frumos la manastiri? Am fost si eu acum vreo 3,4 ani si taaaaare mi-a placut. O sa mai merg, cu siguranta, poate chiar anul viitor.

Maryela, ziceam io mai incolo cum se face branzica. Ai vazut? Asa cum zice si Monu, cu Ca lactic.
Cat despre pofta de mancare, pana acum Matei lua cam 150/170 la biberon. Acu' mancam 200. O fi ceva in aer ... La mine dupa fiecare vaccin si-a modificat pofta de mancare.

Messa, ce ma bucur ca Arianna papa bine. Tu cum mai esti? Si eu tot de la Prodlacta vreau sa ii dau dar de sapt viitoare poate. Pedi si toata lumea mi-a zis sa nu cumva sa ii dau Danone. Or avea ei ceva.
Messa, iaurtul i-l dai simplu si branzica in fructe? Sau iaurt cu branza impreuna?

Miha, nu esti dusa. Join the club!

Gata fetili, fug sa fac fructele, dus si sa o iau din loc. Tineti-mi pumnii sa fie o zi mai usoara ca ieri am zis ca vomit de oboseala.

Pupici

Mergi la inceput