Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Maryela,chiar e mai indicat sa faci branzica cu formula,din cite stiu eu.
Eu incerc sa-i dau la Lucas pina in 210ml la o masa.Siit incerc sa nu prea combin solide cu lapte.Adica haleste legume si apoi dupa 3 ore mai bea lapte.Poate are puseu de crestere si de aia vrea mai mult Mihnea.

Alinuk,ce frumosi sunteti!
Margelutza seamana tot mai tare pe mami,parerea mea.Ma bucur ca v-a priit vacanta.
Tu te-ai tuns?La noi nu mai merge yahoo deja.Voi sunteti mai norocosi.

Adela,cam asa mananca si Lucas,doar ca are la 10 masa de fructe si la 8 era ultima masa.Daca si-a scos masa de 6-7 atunci il culc mai tarziu si-i dau la 10 ultima masa.Asa imi convine si mie ca dorm mai mult dimineata.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Daconst

Pako,mersi de sfat.Eu am vrut initial sa iau tot de lemn,sa se potriveasca in bucatarie.
Vroiam sa iau combinatia aia de scaun cu masuta,ca asta de aici.

L-am gasit in alta parte,doar ca e pe pagina 2,prima pozitie.Schimbati voi,va rog ca nu-l ia altfel,link-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Despre scaunul asta vorbesc. Firma se numeste Pilsan. Eu sunt foarte multumita de el. Seama foarte mult cu cel de la Chicco doar ca e mai ieftin.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dana-hai sa vedem de ce am facut alegerea aia cu scaunul de masa:
- are 3 pozitii la spatar, pt faza de inceput cand bb sta mai culcat si cand mai tarziu e obosit - il lasi mai pe spate, nu de tot
- are 7 pozitii pe inaltime, caci uneori e nevoie sa ii dai sa manance/sa te joci cu el de la diverse inaltimi (canapea mai joasa, scaun mai inalt, masa are alta inaltime, etc...)
- roti pt a fi usor de tras dupa tine in alta camera
- husa e din material textil, se spala usor (se desprinde din o multime de arici), cred ca e mai buna din musama, ca se sterge, dar bb se incazeste acolo, cred io...
- e pliabil
- masa detasabila, in 2 bucati (una Matei o foloseste pt joaca)
- centuri in 5 puncte de prindere (umeri, mijloc si intre picioare)
- intre picioare mai e un "opritor" din plastic, al scaunului, adik din acelasi material cu scaunul

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, fi-mea mananca bine si vad ca ii merge super ok cu iaurt gras si branzica de vaci Prodlacta. Asa ca eu clar nu fac din lapte praf, ca e mai simplu de cumparat. Si face fi-mea niste kakuri exact asa cum trebe de la iaurtul asta! Eu sunt super multumita.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Fetele am mai gasit un scaun la Chicco,si e mai ieftin.Ce ziceti de www.baby-walz.com/neu/SyEngine.php?Act=50275&Do=50062&_SSL=0&pArtikel=276610&pPosition=12" target="_blank">asta?Ca mie mi se pare ca face aceleasi chestii ca Pooly.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

DANA, mi-am mai adus aminte de ceva: tava/masuta e cam greu de spalat daca nu e detasabila, una e sa te tot duci cu laveta la ea sa aduni resturi, alta e sa o speli romaneste in chiuveta sau in cada.

Vad ca oricum parerile mele nu se pun, doar sunt de la incepatori!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Dana, noi avem scaun cu masa din lemn pentru fata cea mare si este foarte bun si rezistent. in set noi avem in patutul. se fac in Ro in zona de nord, pentru Germania. sunt f bune.

Branza - eu o faceam cu lapte normal in care ori puneam Ca lactic, ori o faceam cu suc de lamaie.

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Dana, sa stii ca si ala din 2 teile e bun ca te scuteste de o investitie
mai tarziu si sunt destul de trainice dar voluminoase.

Maryela, poate ca este intr-o perioada in care organismul cere mult papa...ca doar sunt in crestere...bucura-te, ca sa vezi ce rau e cand nu mananca

noapte buna

Mergi la inceput

Hai ma Cristiana,cum nu se pun?Ma superi acum si vin la tine sa te smotocesc putin.
Monu,inca nu stiu ce sa aleg.Ma tenta asta care l-am luat ca se strange si nu ocupa loc in casa,ca si asa nu am prea mult.
Si era si mai ieftin fata de ce am vazut pe aici.Astept sa-l probez pe asta si daca nu e bun,comand de lemn si gata.

Mergi la inceput