Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 19
Maryela spune:

E a treia oara cd pierd mesajul.
Ii spuneam Marinei ca noi avem scaun din www.reclama ilegala - avertizare.ro/detalii/Scaun-de-servit-masa---Pilsan-Toys/893/" target="_blank">asta. sunt foarte multumita. E nou nout si am dat pe el 2600000 parca. L-am luat de la o tipa de pe D.C. Amedy.
Mai ce sta printesa la soare....
Rali sunteti niste frumosi si voi
Dana eu stiu ca scaunul de masa poti sa-l folosesti..pana la 3 ani. E bine ca cel mic sa aiba locul lui. Mie mi-e mult mai usor sa-i dau sa manance in el...Na ca m-am bagat si io in seama, desi n-am bebe 2....inca....![]()
Va intrebam in mesajele mele pierdute in...eter daca sunteti de parere ca as putea sa-i fac branzica din lapte formula. Zic asta deoarece am tot citit ca nu se da pana la 1 an lapte de vaca bebeilor. Si atunci spuneti-mi voi mie din ce mama masii sa fac eu branzica.
Am descoperit si de ce nu vroia Mihnea legumele.... fiindca nu are rabdare sa pape cu lingurita, de-aia. Fiindca e atat de fomist incat se enerveaza ca nu poate baga mai repede. Azi mi-a ras un borcanel de 125 g legume + 180 ml lapte.
Cred ca mananca muult prea mult. Va rog eu frumos dati-va si voi cu parerea.
Va pup. Ia, ca incerc sa trimit.....![]()
Editez : vad ca mi l-au bagat la reclama :(
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
cristiana70 spune:
DANA, iaca la ce m-am gandit eu in legatura cu scaunul:
-sa fie foaaarte stabil
-sa se poata detasa tava (e greu sa-l inghesui in spatele tavii pe Lucas in timp ce da voios din picioare)
-pana la ce greutate il poti folosi
-ar fi o idee si sa aiba mai multe pozitii la spatar
-sa se curete usor husa
cristina mamica de
David (21.12.2006)
alinuk spune:
Danutza a fost oki, s-a adaptat fara probleme atat la drum (care a fost cam de 4 ore cu vreo doua opriri) cat si acolo!!
prima vacanta cu Teo:
cu tati in vizita la manastiri
cu mami
io, mami si foricelele flumoaseeeeeeee
iaaaa ma uit si io sa vad ce faceti..
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Daconst spune:
Pako,mersi de sfat.Eu am vrut initial sa iau tot de lemn,sa se potriveasca in bucatarie.![]()
Vroiam sa iau combinatia aia de scaun cu masuta,ca asta de aici.
Cristiana,Beba cu banane e doar de la 8 luni,din pacate.Uite la www.babyservice.de/Beba/Produkte/NeueProdukte/?sid=a9a83e62-3e56-4fd7-8bae-259b6665f0ec" target="_blank"> asa ceva ma refeream.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Maryela spune:
Dana nu se vede scaunul..:(
cristiana70 spune:
ADELA, am citit ce mi-ai scris cu mesele Alexiei, eu nu prea pot sa-i dau sa manance la intervale mai mici de 3,5-4 ore, uneori chiar 5. David incepe de la 5 dimineata cu lapte 180 ml, apoi la 9:30 lapte dar doar 140, la 13:30 cereale cu fructe, la 17:30 lapte cam 160 iar seara inainte de culcare iarasi cereale. Iar daca tati tot a plecat in seara asta si nu ne vede certandu-ne pe teme de alimentatie bebe, o sa reluam saptamana asta incercarile cu legumele, iar saptamana viitoare facem si noi o fabrica de branzica.
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
DANA, lasa ca l-am pacalit eu, ii dau laptele normal si-i bag o lingurita de cereale fara lapte, sa-i mai schimbe gustul. Nu mi-e foarte frica ca se ingrasa pititcul, vad ca tot in percentila aia de 25% sta, pai unde sa fie daca toata ziua se foieste si invarteste. Azi i-am pus si tarcul in functie.
Noi va spunem noapte buna, sa doarma bine toti bebeii si toate mamicile!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
Maryela spune:
Cristianaaaaaaaaaaaaaaaaaa, poveste-ne din ce si cum faci branzica!!!!
Daconst spune:
Maryela,acum merge,doar ca scaunul e pe pagina a doua.Sper sa se vada.
Nici eu nu l-am putut vedea pe al vostru.![]()
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
laura-popy spune:
dana, la mytoys nu se incarca, cred. zice ceva cu bla, bla,danke ....cumva eject?![]()
![]()
![]()
Laura si
David Andrei ( 27ian2007)
Poze David