Stelute de ianuarie-februarie 2007 (37)
Raspunsuri - Pagina 18
monu spune:
Sunt total debusolata. Antonia a facut iar febra 38. nu mai inteleg nimik. i-am dat antitermice si nu mai are febra. Stanciu zicea sa ii dau antibiotic doar daca face 38.5. nu mai stiu ce sa fac. e bine sa stea atata timp ba subfebrila ba cu febra?

, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
ylilimic spune:
Buna seara!
alinuk - pana acum s-a putut dormi si pe salteluta subtire de la patut (in cazul patuturilor textile) sau una tare; de acum incolo (dupa 6 luni) se trece de obicei la o saltea pai groasa, mai inalta ca sa zic, eu am din iarba de mare.
Bravo voua ca v-ati plimbat, cu Margeluta la purtator presupun, nuuuuu?
Sa ma anunti cand vii la mare! sa nu uiti!
scaun de masa - www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=37&cod_produs=559" target="_blank">am ca asta de aici indeplineste conditiile/avantajele celui Polly de la chicco, insa e mai ieftin.
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
rali spune:
Multumim fetelor ca ne-ati vazut pozele si pt. aprecieri.
lili- buna seara! ..."dar nu-i bai, ca io dantuiam pe ea cu amandoua picioarele "

..ai terminat curatenia?
Dana- multumim... Vlad seamana cu amandoi...cei care-l cunosc numai pe tati spun ca seamana cu el, cei care ne cunosc pe amandoi sau numai pe mine spun ca seamana cu mine...sanatos sa fie!
Marinar- se pare ca s-a distrat vorbareata Emma la mare ...
Adela- e scumpa Alexia
Aelita- diversificare usoara!
Kateryna- nici nu vreau sa ma gandesc cum este o zi la voi...azi si Vlad a fost matait si m-a obosit de numa numa dar noi dormim bine noaptea...Pupam baietelul sa-i iasa cat mai repede caninii...
Liuda- si tati al vostru e ajutor de nadejde :)))...nu il trimiti la lili?
Anis- ati fost ocupati nu gluma... ma bucur ca sunteti bine
Catalina- asa cum a zis si Elli- incearca sa o iei usor cu munca daca nu merita...banuiesc ca ti-e greu pt. ca esti meticuloasa...dar cum altii pot si le merge bine de ce nu ai putea si tu...
Alinuk- concediu placut in continuare
Monu- multa sanatate Antoniei...(altceva chiar nu stiu ce sa zic ca noi nu am avut febra pana acum)
(31.01.2007)
monu spune:
Lili, tu cum rezisti singura cu 2 copii mici? ca azi mi-au mancat urechile si nervii. cum faci sa nu cazi in depresie?
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
alinuk spune:
quote:
Originally posted by ylilimic
Buna seara!
alinuk - pana acum s-a putut dormi si pe salteluta subtire de la patut (in cazul patuturilor textile) sau una tare; de acum incolo (dupa 6 luni) se trece de obicei la o saltea pai groasa, mai inalta ca sa zic, eu am din iarba de mare.
Bravo voua ca v-ati plimbat, cu Margeluta la purtator presupun, nuuuuu?
Sa ma anunti cand vii la mare! sa nu uiti!
scaun de masa - www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=37&cod_produs=559" target="_blank">am ca asta de aici indeplineste conditiile/avantajele celui Polly de la chicco, insa e mai ieftin.
Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac -Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! -www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 , www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2
siguuuuuuur, in vacanta cu Margica breloc!!!
Adica noi daca avem de la inceput din aia de cocos nu e cazul sa o schimbam !?.. si nu a facut niciun cocolosh
Si de sapt trecuta am luat si patutz de voiaj..e super colorat si haios (de la Primii Pasi)
Te anunt cand o sa vin, ca mi-i sete de bericica aia!
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=56926702" target="_blank">poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
marinar spune:
alinuk asa cum ti-a zis lili emmi inca mai doarme la etaj in patutul textil, dar cand o trecem la demisol e nevoie de saltea. deci de cocos ramane ca vad ca aveti din asta cam toate.
anis spune:
alinuk si Iarina inca papa lapte numai de la mami si o mai tin asa...tot dupa vaccin..cam in 10 zile...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
pako spune:
Monu,starea asta subfebrila poate fi si de la caldurici(asta i-a spus pediatru sara-mi)...hidrateaza bine puiul...sau poate ca dintisorii, asta daca are mucilici sau diariuta.
Alinuk,Anis ...tot inainte cu lapticul...pupici!
Dana, eu l-as lasa sa doarma si 5 ore...dar nu vrea al meu...nu-ti fa probleme cu somnul, inseamna ca atat cere organismul
am vazut multe pozici...pe Vladut cum sta pe butrica,o bombonica grasunica de Adela,pe bb Iulia cu mamica ei frumoasa, pe Emma care se vede cat de bine s-a simtit ea la soare....pup pe toti puiutii.
Daconst spune:
Alinukcum s-a comportat Margelutza la drum si in concediu?Mergeti cu el la mare?Mai plecati la Venetia?
Lili si mamicile de bb 2,poate ne spuneti si noua dupa ce criterii se alegem scaunul de masa?Si cit timp se foloseste de fapt?
Eu am comandat www.amazon.de/Hauck-640043-Hochstuhl-Baby-Happy/dp/B000K7BIVI/ref=sr_1_8/028-0074960-1522156?ie=UTF8&s=toys&qid=1183406196&sr=1-8" target="_blank">asta,doar ca l-am luat de la Quelle la 50€ ca aveam o reducere.Sa vad daca imi place cind vine.Doar ca nu stiu la ce sa ma uit,ce e important,de fapt?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
pako spune:
Dana,din punctul meu de vedere ai facut o alegere buna....e din ala care se pliaza, nu?...daca ar fi sa mai aleg o data asa as lua.Eu am luat unul din lemn masiv pentru Andreea...imi place f. mult si asta numai ca nu am putut sa-l luam cu noi in vacanta (pe atunci mergeam acasa f. des).E voluminos dar tzeapan.Acum daca, copilu e energic si nu prea sta locului in scaun ar trebui unul din lemn masiv care se imbina cu suruburi...dar daca vrei sa calatoresti e bun unul care se pliaza, sa incapa in portbagaj(ca un scaun dasta te salveaza pe unde te duci, zic eu).Eu l-am folosit de la 7 luni pana pe la 1 an si 7-8 luni
asa e al meu...e tank
http://i8.ebayimg.com/05/i/000/a7/76/ab9c_1.JPG